Няма такова нещо. Аз съм много доволен и мисля, че всичко върви към тържество на справедливостта.@етерИум душата му кънти от несправедливостите, както и моята.
Нямам проблем с Ноке. За мен нещата са достатъчно сговнени за да имам.Бахти мръсника долен тоа Ноката! (М/у др. тоя редитро-къртача специално за теб си мислех, че ше го оцениш като мен и ще се посмееш; както и стана. Имай го в предвид!)
Няма такова нещо. Аз съм много доволен и мисля, че всичко върви към тържество на справедливостта.
В тоя пост не съм дори далечно загатвал, че имаш проблем с Ноке. Сигурно щото слях отговорите така си помислил. Просто твоя дойде впоследствие и да не 'абя постове, затуй така.Нямам проблем с Ноке. За мен нещата са достатъчно сговнени за да имам.
Ами сигурно, щото имах говнянва седмица не ми е до Ноке. Аз ако внимавах в час щях да съм в някой друг класВ тоя пост не съм дори далечно загатвал, че имаш проблем с Ноке. Сигурно щото слях отговорите така си помислил. Просто твоя дойде впоследствие и да не 'абя постове, затуй така.
(Но иначе по принцип внимавай де, да си нямаш проблем с него. Всички видяхме какво сполетя горкият ДрВ... Аз затова му се мазня редовно.)
То се вижда по езика на тялото кой е искрен и кой не от това видео.Специално четиво за симпатизанти на укрите
га станеш гурбетчия всичко българско ти става мило.В изявление на руското министерство на отбраната се казва, че целите на „първия етап от операцията“ са били „главно постигнати“ (това говори много за осирането), като бойните способности на Украйна са „значително намалени“ и че сега руската армия ще се съсредоточи върху подсигуряването на източния регион на Украйна Донбас. Това е най-прякото признание досега за това, че Русия може да не е в състояние да поеме пълен контрол над Украйна и вместо това ще се насочи към региона на Донбас.
пп. @dalasweb виждам че имаш голяма носталгия по младините, нормално е да си спомняш с умиление. Казах ти, ако искаш направи една тема и ще дискутираме, за да не се спами в тази.
пп. А това е просто епично.
Годината е 2015г.То се вижда по езика на тялото кой е искрен и кой не от това видео.
не че не искам да пиша, но няма да схванеш мисълта ми за соца в България.Ясно, еми успех в гурбета тогава, жив и здрав.
Затова съм скептик и някои хора тук ми вдигат настроението и надеждите.Годината е 2015г.
Аз не искам да ходя никъде, ако можех да избирам, щях да избера България за постоянна дестинация, но новото Гестапо ме дебне.