Този Мат дето искаше доказателства, е много тъпо парче. Човека обясни както трябва, а този иска доказателства. Има ЦРУ, на които това им е работата, да знаят. Явно не помниш, но 2017 или 2018 руснаците направиха пак много голямо 'учение' на границата им, тогава не се вдигна тревога толкова. Щом САЩ си изкараха хората от там, и вдигнаха такава врява, са разполагали с информация. Да не говорим, че пък и публикуваха плана за нахлуването в Украйна преди 2 месеца още.
Този не разбира, че за да не е декласифицирано всичко, явно има защо, една възможна, е да си пазят източниците, или да не издават какво точно знаят.
Но ЦРУ е разузнавателна агенция, боравят с информация, нека да не ги обсъждаме тях, а да видим фактите, такива каквито са. Путин реши да прави учение с цяла армия, и от 2 месеца говори за история и за Донецк / Лугангската област.
Видеото е интересно, и показва, данни от нещата, дето пуснаха преди 2 месеца, като обмисляни варианти.
И антиваксърите преди да ме набедят за американски агент, ами аз и Путин го следя внимателно, и Раша - те си стоят на позицията, че колкото повече се бавят, толкова по-зле за тях, защото ще влязат в НАТО евентуално, и тогава няма да е същото, така че има време период, където изгодата от руска страна е голяма.
Има го и момента, че Путин не може да приеме Украйна да се развива по-добре и да отиде в НАТО, туко виж взели да живеят по-добре от Руснаците по стандарт. Има си и някакви претенции към Донецк/ Луганската обл..
А това за компромат, който Руснаците са мислили, което пак дойде от ЦРУ - изобщо не се и съмнявам. Те са толкова луди, че ще облекат 50 момчета с украински униформи, и ще ги пуснат да се бият със своите, за едното видео. Навремето имаше един, Литвиненко
Същият излезе в руски ефир без маска, и разкри много подробности относно това, к
ак с екипа си, са получавали инструкции сами да взривяват блокове преди конфликата с Чечня, и друг вид тероризъм като заповеди, за да имат причина да влязат навремето, и това като служител на ГРУ. Склонен съм пак да вярвам, ако ЦРУ вдигнаха такава врява за очаквани компромати, да има истина в информацията им.
Но сигурно Литвиненко Путин не го е убил, ЦРУ ще да са...