етерИум
Well-Known Member
@南迪班迪 (= @nandibandi, по-точно Нанди Бънди го превежда) - 这是很好的,这是你,否则的话题是与妈妈睡觉
好的小丑。 我也不会跟你说话。
Колко пъти да ви хващам в евтината ви пропаганда? Ако "Немската преса" е една журналистка на свободна практика, която дори не открих да работи в някаква медия, добре, браво. Ето и върха в кариерата й, явно е Тик Ток журналистка - https://www.tiktok.com/discover/alina-lipНемската преса за събитията в Буча: Очевидно е фалшификат | Mood Time
Като повторните преправени "кадри от огледалата" ли? Които бяха изненадващо различни от официалното украинско видео? Не ми се занимаваше и още не ми се занимава с глупостите ти, нямам време за такива хора (иначе материал, че не е капка - има). То само да съпоставиш оригиналния немоделиран с този повторен фалшификат, е повече от достатъчно.Колко пъти да ви хващам в евтината ви пропаганда? Ако "Немската преса" е една журналистка на свободна практика, която дори не открих да работи в някаква медия, добре, браво. Ето и върха в кариерата й, явно е Тик Ток журналистка - https://www.tiktok.com/discover/alina-lip
Като повторните преправени "кадри от огледалата" ли? Които бяха изненадващо различни от официалното украинско видео? Не ми се занимаваше и още не ми се занимава с глупостите ти, нямам време за такива хора (иначе материал, че не е капка - има). То само да съпоставиш оригиналния немоделиран с този повторен фалшификат, е повече от достатъчно.
Да убедя някой, който се прави на паднал от луната, наистина ли с това трябва да се занимавам.
Събитията ще приключат, но последствията - не. И тогава всеки ще може да си преосмисли и преоцени как е разсъждавал. Нали..
Да, това щях да кажа, ако се бях надъхал да отговоря - че не ме интересува проруския канал, който пуснал видеото. Изобщо не ме интересува тяхното видео и кво казват.С една "малка" подробност, че про-руския канал, който първи пусна видеото също каза че е фалшификат.
Въпросът не е кое видео е фалшификат, а кое действие е логично.С една "малка" подробност, че про-руския канал, който първи пусна видеото също каза че е фалшификат.
не ме интересува проруския канал, който пуснал видеото. Изобщо не ме интересува тяхното видео и кво казват.
你又在讨论我吗,伪君子我对她的看法是正确的
他说,当他想到你时,他的某些部分"站起来"你又在讨论我吗,伪君子
南迪班迪太阳系你又在讨论我吗,伪君子
Я гледай - туитовете вече не са налични Но пък твоите - на Галко и руската признала си агенция - си стоят"Съобщенията, че цивилни са открити мъртви по улиците на Буча (така ли е правилното?), северозападно от Киев, получиха много медийно внимание в неделя и предизвикаха остри реакции."
Туита долу казва:
"Какво ще кажете за такива видеоклипове? В 0.12 трупът движи ръката си, а в 0.30 се изправя в огледалото за обратно виждане. Твърди се, че е заснет в Буча/Киев."
(освен ако според Новата коректния превод от немецки не е различен, моя с машинен.)
А тука в 46-47 мин не се ли вижда в страничното огледало още един необичайно подвижен труп, който изглежда си е починал и се изправя?
Значи ще съдим по тях и тези, които ги разпространяват. Ще бъдем спокойни с едната останал картина. Хубаво е.Шараните пак са налапали кукичката с пропаганда. Самия руски канал в Телеграм, който публикува клипа написа опровержение. Пишат, че става въпрос за капка вода или дефект по стъклото. Прилагам скрийншот от чата и зуумнато видео на което се вижда много добре, че това е всичко но не и движение на ръка. Но няма проблем, продължавайте да бъдете остроумни и иронични.
призрака на киев никога не съм го споделял, щото разбирам от авиация, само вие си го споделяте.
Ето и някои интересни постове от реддит
Аз пък ще приема, че постваш недостоверна плява, която след време като ти се припомни "не си я чувал" или леко мънкащо "е то за бустване на морала", не е проблем да лъжат с такава благородна цел.Има една камара новини от 2 дни, ти решаваш да се заяждаш. Ще приема, че няма какво да кажеш по темата с войната.
ЕДИТ: Стои си това с "капката бе" (на 08-09 секунда) - ето, вижте всички и преценете. Ако е капка - капка да е. Който може - да забави каданса, да се заиграе и да прецени.