Украйна - Русия какво ви е мнението

Като цяло нямам интерес от подобните разисквания за Буча, ама тия тела верно ли са на 2 седмици?
Смисъл все си мисля, че процеса по разлагане ще е доста напреднал. Отделно, че там животни няма ли, в повечето случаи птици, кучета, плъхове не пропускат подобно нещо.
Видимо няма и капка кръв около телата.

Видимо няма и капка кръв около телата.
Е, може да са умрели от хранително натравяне..

Е, може да са умрели от хранително натравяне..
Ейй верно, нали руснаците раздавха хранителни помощи и вода.... колко съм тъп. Сложили са Новичок... ясно.

Целата схема е ясна отсекъде, опитаха се да сглобят втора Сребреница. Ама тоя път няя стане. Мадараша имат солидни доказателства, не случахно няколко пъти се молят за разследване ;) Ама май не е много удобно. Къде по-добре е хората да крейзат и да проклинат тия изверги, па и случайно неква калабалъция да стане там, едните вече си имат оправдание и подкрепата на масите, и не кои да е маси, ами смирните и радушни редит енлелегентчета..кой смее да се усъмни ааа :D

Целата схема е ясна отсекъде, опитаха се да сглобят втора Сребреница. Ама тоя път няя стане. Мадараша имат солидни доказателства, не случахно няколко пъти се молят за разследване ;) Ама май не е много удобно. Къде по-добре е хората да крейзат и да проклинат тия изверги, па и случайно неква калабалъция да стане там, едните вече си имат оправдание и подкрепата на масите, и не кои да е маси, ами смирните и радушни редит енлелегентчета..кой смее да се усъмни ааа :D
Ти се смееш, но си е доста сериозно. Вече не признават нито етика, нито международно право. Чрез толкова зле скалъпени обвинения утре ще спретнат Нюрнбергски процес на Путин, въпреки цялото пазане на укрите от страна на руските войски. Плаша се в какъв ужас живеем.

Добре че Нандибанди и Тупан разкриха световната конспирация. Вече имаме и експерти биолози, криминолози, наясно за колко време се разлага труп, защо нямало кръв. Клипа фалшив, сателитите фалшиви, всеки аргумент се обявява за фалшив от групата експерти по всичко.

Добре че Нандибанди и Тупан разкриха световната конспирация. Вече имаме и експерти биолози, криминолози, наясно за колко време се разлага труп, защо нямало кръв. Клипа фалшив, сателитите фалшиви, всеки аргумент се обявява за фалшив от групата експерти по всичко.
Дай разумен и логичен контрааргумент, вместо да иронизираш.

Щом ние, лаиците, виждаме пукнатините в тая история, смятай колко не ''им'' пука.

Не е нужно да си патоанатом, за да знаеш как изглежда труп на следващия ден - ми кожата не е розова в никакъв случай.

Сателитни снимки от 19-ти март - пентагона няма никаква информация по казуса до вчера. Чакай, бе, нали според невърмайнда западните служби знаят на кой как му куркат червата в украйна.

Не е нужно да си гений, за да не се запиташ: бе, мама му стара, тоа кмет кво има в устата, та не каза нищо за камара търкалящи се насред улиците трупове, като даваше интервюта - весел и усмихнат? Минават колоездачи покрай мъртви хора - никой не сигнализира властите.

Категорично не се смятам за умна, но дори на мен цялата история ''Буча'' ми смърди на грозна и нескопосана фалшификация.

На сателитните снимки се виждат трупове, чак когато идеш на място разбираш какви са. Цивилни ли са, военни ли са, как са убити и тн. Трупове на военни по време на война не са особена новина, че да има изявление на Пентагона през 2 дена.

Ето какво е казал кмета, още на 2-ри Април.

Ами аз като цяло съм с виждането, че целия цирк за започването на война е с любезното съдействие на САЩ, тъй че някак не мога да приема за чиста монета това което тръбят в момента. В цирка номера бол.

Основния въпрос е какво са търсели тези, разпилените в последствие тела на улицата при наличие на войници?

Ами аз като цяло съм с виждането, че целия цирк за започването на война е с любезното съдействие на САЩ, тъй че някак не мога да приема за чиста монета това което тръбят в момента. В цирка номера бол.

Основния въпрос е какво са търсели тези, разпилените в последствие тела на улицата при наличие на войници?

Но си склонен да вярваш на Москва, която 1 седмица се подиграваше на запада, когато твърдяха че може да започне война. Даже иронизираха и се подхилкваха. Сега обаче си склонен да им имаш доверие.

И аз не съм експерт, ама няма никаква логика да седят 2 седмици тела на улицата и никой да не направи нищо по въпроса.
Но си склонен да вярваш на Москва, която 1 седмица се подиграваше на запада, когато твърдяха че може да започне война. Даже иронизираха и се подхилкваха. Сега обаче си склонен да им имаш доверие.

Не бе пич, даже не ме интересува какво казва Москва. :)

Обясних защо ми е странно цялото нещо с цивилните жертви, малко назад в темата. Ни ме интересува Москва, ни Нато, нито нищо. Смисъл не вярвам на нищо. :D

За кръвта. Това са хора по улиците, не е ли възможно за толкова дни да е валяло, не е ли възможно голяма част от кръвта да е попита в зимните им дрехи? Аз не съм експерт, кажете вие.
当然是假的

За кръвта. Това са хора по улиците, не е ли възможно за толкова дни да е валяло, не е ли възможно голяма част от кръвта да е попита в зимните им дрехи? Аз не съм експерт, кажете вие.
Това добре (за дрехите). Порежи се и остави да капне на някоя дреха и виж как хубаво попива та чак подновява дрехите и после не се вижда изобщо. Същото е и да падне на земята, ще остави петно което да се вижда. Да кажем на някой раната е била малка и не е имало кръв, НО на всички снимки които показаха нямаше капка кръв..... Записите с какво са снимани (имам една стара нокия 6500 слайд и прави по добро видео от тия (дето ужким капка се местила) ? До сега при всеки запален камион (дали е бил Руски, няма как да знаем или си палиха собствената техника) се правиха хиляда снимки, сега при такива доказателства, че Русия са лоши не се възползват... Много добре и изгодно има и клада с трупове (да не се разбере какво е горено и да не се окаже, че някоя морга е останала без трупове)....... Никой не отрича, че по време на война има жертви, ама чак без причина да са разстрелвани на улицата хора... Ай стига филми.

制定策略来征服这些

Няма как да не се усъмниш в цялата версия за такива масови убийства на цивилни от страна на Русия, която ги пазеше по време на цялата офанзива и ги снабдяваше с провизии.

Ти смяташ ли, че руският посланик в ООН щеше да настоява за изслушване, ако нямаше доказателства, че руската армия не е виновна? Снимките от Буча, направени от руснаците при изтеглянето им, не показват трупове по същите улици. Какво сега - прибрали са ги, снимали и после пак са ги нахвърляли?

Махни кръвта - труповете не изглеждат на 2 седмици. Пентагона щеше да каже - О, ДА - ИМАМЕ САТЕЛИТНИ СНИМКИ, а не вчера да казва, че нямат данни. Явно укрите не са съгласували сценката с тях.

Абе смърди от всякъде, махни тия глупости. Довчера се хилехте като пачи, че руснаците не са превзели Киев, днес вече са главорези. Те ако бяха - три бомби на ключови места и айде довиждане.

Няма как да не се усъмниш в цялата версия за такива масови убийства на цивилни от страна на Русия, която ги пазеше по време на цялата офанзива и ги снабдяваше с провизии.

Ти смяташ ли, че руският посланик в ООН щеше да настоява за изслушване, ако нямаше доказателства, че руската армия не е виновна? Снимките от Буча, направени от руснаците при изтеглянето им, не показват трупове по същите улици. Какво сега - прибрали са ги, снимали и после пак са ги нахвърляли?

Махни кръвта - труповете не изглеждат на 2 седмици. Пентагона щеше да каже - О, ДА - ИМАМЕ САТЕЛИТНИ СНИМКИ, а не вчера да казва, че нямат данни. Явно укрите не са съгласували сценката с тях.

Абе смърди от всякъде, махни тия глупости. Довчера се хилехте като пачи, че руснаците не са превзели Киев, днес вече са главорези. Те ако бяха - три бомби на ключови места и айде довиждане.
我感到怀疑,我告诉你这是一个分期

Горе