Ноке в момента е на Хамамбаир и пъха 20 стотинки в количкатаВсе пак той е графичен дизайнер, не забравяй Не че трябва да ти е извинение де
Бай дъ уей, само ти и ноки сте ме наричали пръдльо в този форум, а и двамата сте от Сливен.. започва да става интересно
Иначе ако ви липсват подходящи епитети, да взема да се пресегна за торбата до бюрото?
Не аз нищо няма да отрека от името на СССР.Да, всичко неудобно е фалшификат, знаем. СССР 40 години отричаха и за клането в Катин но накрая си признаха че заповедта е директно от ръководството на Съветския съюз. Сигурен съм обаче, че някой разбирач по всичко ще каже, че и това е нагласено.
Така си е, всичко е пунта-мара, яко нагласен театър. И кланетата и репресиите в Добнас, и те тоже са нагласени Ама само не разбрах от всичко до тук, какъв им е килипира на рашаните, да оставят трупове по улиците, знаейки, че този факт ще бъде не само драматизъм за медиите и слабите сърца, но и хубав претекст за допълнителни санкции и не самоДа, всичко неудобно е фалшификат, знаем. СССР 40 години отричаха и за клането в Катин но накрая си признаха че заповедта е директно от ръководството на Съветския съюз. Сигурен съм обаче, че някой разбирач по всичко ще каже, че и това е нагласено.
И аз се питам подобни неща. Защо да го правят като ги гледат под лупа.Така си е, всичко е пунта-мара, яко нагласен театър. И кланетата и репресиите в Добнас, и те тоже са нагласени Ама само не разбрах от всичко до тук, какъв им е килипира на рашаните, да оставят трупове по улиците, знаейки, че този факт ще бъде не само драматизъм за медиите и слабите сърца, но и хубав претекст за допълнителни санкции и не само
Дори някои бойни единици много да желаят да направят това, то за жалост в руската армия си имат една торба началници над тях. За разлика от този факт, в украинската всеки е башка терикат, събран от кол и въже, някои без пхисо преглед дори, оставени са да защитават каузата через всякакви методи и да правят всичко по своя преценка и според моментното им настроение и зависимостта от липсата на качествена закускаИ аз се питам подобни неща. Защо да го правят като ги гледат под лупа.
Не че не е възможно да има внедрени агенти. Или пък психясали от войната. Но както казваш логиката сочи натам. Аз си стоя зад простото и недоказано мнение, че това е инсценировка.Дори някои бойни единици много да желаят да направят това, то за жалост в руската армия си имат една торба началници над тях. За разлика от този факт, в украинската всеки е башка терикат, събран от кол и въже, някои без пхисо преглед дори, оставени са да защитават каузата через всякакви методи и да правят всичко по своя преценка и според моментното им настроение и зависимостта от липсата на качествена закуска
Така, че ако продължаваме да следваме логиката...
Както вече установихме, основната причина за недоверието към кадрите е оспорването на датата 19 март, посочена от NYT. По-голяма сигурност за датата на сателитните снимки дава самият уебсайт на "Максар". Според данните нито един от спътниците на компанията не е снимал над Буча на 19 март - само на 28 февруари и 18 март (GE01), 21 (WV02) и 31 (WV03).
Това можеше да е така (160 000 руб в момента са 1,967.72). След тази новина Рублата рязко се дигна нагоре .. Една трой унция в САЩ е 1,925.52 долара към момента. Когато рублата беше доли новината беше вярна. Сега златото е по скъпо в Русия (срямо курса Рубла Долар). Не , че се оплаквам с моите £4000 които сега са £5,544.18.我要证据
Руската централна банка официално обяви, че от 28 март 2022 руската рубла е обвързана със златото
/Поглед.инфо/ Курсът е 5000 рубли за грам злато 24 к. Всяка тройунция съдържа 32 грама. 32 грама пъти по 5000 рубли за грам е 160 000 рубли.pogled.info
От снимките не. От видео в което руснаците дърпат телата (ужким да нямало бомби отдолу). Че те тия тела по гъвкави от мен (стар съм вече)....Е вие от снимки разбрахте, че телата не са вкоченясали. Хахаха.... няма смисъл наистина. На другия пък му се струва по-логично някой да си избива собствения народ и да ги подрежда по улиците. Пералните също са ги натоварили и взривили после. Според мен цялото нападение е режисирано, това не са руснаци, а преоблечени украинци. Изфабрикуваха цялата война за да прецакат невинните руснаци.
Тва още вчера си беше все така тъпо.Прав е човека, така е.
Руският представител в ООН Василий Небензя на практика призна, че Руската федерация е отговорна за клането в Буча. Той се изпусна по време на пресконференция преди снощното заседание на Съвета за сигурност на ООН. Небензя заяви буквално следното: "Тези трупове не са били по улиците (на Буча) преди идването на руските войски". След това той се поправи, че труповете се появили след отстъплението на руснаците, явно опитвайки да представи ситуацията като лапсус.
Значи беше прав. Абе усетих, че така ще стане. Послушах те, когато ти се смяха тука. Е, аз нямам 4к.Това можеше да е така (160 000 руб в момента са 1,967.72). След тази новина Рублата рязко се дигна нагоре .. Една трой унция в САЩ е 1,925.52 долара към момента. Когато рублата беше доли новината беше вярна. Сега златото е по скъпо в Русия (срямо курса Рубла Долар). Не , че се оплаквам с моите £4000 които сега са £5,544.18.