Украйна - Русия какво ви е мнението

Което е факт. Дори Ритер го споменава в подкаста, който си пропуснал да видиш. А той, за разлика от теб и официалните медии не говори тинтири-минтири глупости на търкалета.
Според него, братушките ще им направят живота черен на отрепките, които извършиха всички зверства над мирни хора. Тръпнем в очакване. :)
Аха, в тоя подкаст бяха дадени доказателства, или твърдението на трола, че такъв човек съществува. Щото за други страни същият по име го пишат от различни националности. Щот по спомен каза, че доказателства нямаш, щото нямаш време да търсиш.

Айде тия дето са по-наясно да споделят колко време още ще бъде това чудо? Аз подкрепям една позиция и това е против всякакви войни. Мога да погледна нещата от двете гледни точки, имам ясна преценка през какво мина живота ми наблюдавайки и едните и другите. Искам и ще гледам нашите балъци да не ни забъркат. Вече ни докараха в черните листи на Русия, което за никой не е изненада, че нашите сенкции и като пръдня в турнадо в сравнение с техните към нас, ама нали много ни знае човката.

28.03 - нямат връзка от 2 дни

07.04 - нямат връзка от 14 дни

10.04.. нема проблеми, чуват се със собственика през 3-4 часа.

На първия репортаж към края.. (4:30мин.) Викторчо казва нещо много вярно :)

28.03 - нямат връзка от 2 дни

07.04 - нямат връзка от 14 дни

10.04.. нема проблеми, чуват се със собственика през 3-4 часа.

На първия репортаж към края.. (4:30мин.) Викторчо казва нещо много вярно :)

Що ли така се случи? Украйна ли обяви война и нападна Русия или обратното.

Аз пък пак да питам, какво се случва с денацификацията ?
О, случва се, не я мисли. Повечето са избити, другите се опитват да се измъкнат по море. Денацификацията ще завърши със събаряне паметника на Бандера - ефективно и символично - 2в1;)
Щото за други страни същият по име го пишат от различни националности.
Това, което намирам тук сочи ''бесарабски БЪЛГАРИН''.

Факт е, че относно личността на въпросния Иван Милев има малко информация в мрежата. Дори някакъв боклук, който се пъне да прави ''дисекция на дезинформацията'' казва:

Твърденията в пасажа са трудни за проверка, тъй като се отнасят до случки в друга държава по време на безредици преди доста години, без да са посочени източници. Без достатъчно време, умения за търсене на данни онлайн и разбиране на руски и украински, проверката е обречена.

И като му видиш интерпретацията на тоя боклук за събитията в Одеса, ти става ясно, що за ''дисекция'' е направил. Само дефекация е сътворил, но вас троловете това ви устройва, знам.

На 2-ри май 2014 г. голямо проукраинско шествие на футболни агитки, обикновени граждани и малък дял десни украински националисти минава по улиците на Одеса, издигайки лозунги Украйна да остане обединена. В социалните мрежи проруски групи се организират да разбият украинското шествие. То е нападнато от по-малка проруска тълпа, която носи бухалки, както и някои хладни и огнестрелни оръжия. Отзвукът от това нападение онлайн събира на помощ повече украински поддръжници, които изтласкват нападателите към Дома на профсъюзите в центъра на града, където те намират убежище.

От покрива на сградата проруската група стреля по обграждащите я демонстранти и хвърля коктейли Молотов. Обсадителите отвръщат, хвърляйки камъни, както и собствени коктейли Молотов по зданието. Не след дълго Домът на профсъюзите се запалва, като е възможно пожарът да започва от вътрешен инцидент, тъй като огънят тръгва от сравнително високия трети етаж. Пожарната пристига с голямо закъснение, а старата историческа сграда изгаря. 42 души умират в пожара, като повечето от хората вътре все пак се спасяват.

Очевидците, участващи в събитията твърдят друго, ма тука некъв беге лайнар си позволява да изопачава историята, понеже противоречи на моментния наратив, че укрите са много мили и добри хора.

Ето и целия пасквил, в края на който става ясно, че Иван Милев/ Іван Мільов действително е загинал в пожара. Спорът е единствено около действителната националност на човека.

Искрено се надявам Ритър да излезе прав и да сринат по-бързо тая фашизоидна сган със земята.

Не измествай темата, кажи за телепатичната връзка?

Те са си във война от Киевска Рус насам :)

Ще са потретвам, ама пак ще кажа, че техните взаимотношения са ми през.. ама мейнстрийма и идиокрацията на популацията в момента са ТОП.

@nandibandi кажи за денацификацията де, върви ли по план, какво се случва ?
Ритер има по-подробни и по-точни данни от мен - чуй подкаста или поне частта, в която той говори за прогреса на операцията в тая посока. Няма да ти преразказвам като на дете, а ти да ми се хилиш под постовете като пача. Приятно слушане. ;)

Склонен съм да вярвам, че кораба е превзет от украинците, ама нашите мълчат по темата, щот иначе ставаме за смях с подкрепата към Украйна.

След една-две седмици просто ще кажат, че е потопен.. и толкоз ;)

Не измествай темата, кажи за телепатичната връзка?
Не, да каже защо не вярваме на ''правителството си''?

След една-две седмици просто ще кажат, че е потопен.. и толкоз ;)
По-бързо ще се разбере. Костадинов държи връзка с близките на моряците и планират от утре обсада на укровското посолство.

Ами точно Украйна ;) Само че нямаха смелостта първи да го направят извън територията си, и си помислиха, че за сметка на това могат да воюват 7 години на "техната си" безнаказано ;)
Ама ти няма как да го осмислиш това, защото още си на ниво контрата и там другите нет пуканици :)

Ами точно Украйна ;) Само че нямаха смелостта първи да го направят извън територията си, и си помислиха, че за сметка на това могат да воюват 7 години на "техната си" безнаказано ;)
Ама ти няма как да го осмислиш това, защото още си на ниво контрата и там другите нет пуканици :)

Стига с пропагандата, ходи да четеш от katyusha. info. Що не избиват руснаци извън двете 'републики' ? И що такива неща не са се случвали преди Путин да реши да вкарва чекисти да провъзгласява републики и да краде Крим?

Интересно ми е европейците колко ли ще стискаме зъби, защото така е правилно. :)

Стига с пропагандата, ходи да четеш от katyusha. info. Що не избиват руснаци извън двете 'републики' ? И що такива неща не са се случвали преди Путин да реши да вкарва чекисти да провъзгласява републики и да краде Крим?
Щото нямат смелост и знаят, че ще бъдат попукани отсекъде са се парцалите, а сега имат малко или много света и НАТО за гръб ;)

А Путин 5-6 месеца се правеше на пръднал в рейса, навъпреки, че реално думата гласува най-накрая да предприемат нещо за 4млн руснаци в донбас. Тия 5-6 месеца сигурно е звънял 20 пъти на зеления да го предупреждава ;)

Освен това, да не забравя да напомня.. Още преди Русия да атакува "курвенската" имаше 60К редовна строена украинска армия пред Донбас ;) Нали си геймър, ти нема ли от позиция КАШОН да направиш същото :D На война, като на Война, тва е брат.. положението!

Щото нямат смелост и знаят, че ще бъдат попукани отсекъде са се парцалите, а сега имат малко или много света и НАТО за гръб ;)
!

Чакай малко, имат смелост в двете републики, дето се бият да се отцептват, а нямат смелост на други места? Голяма логика имаш.

Кой даде на терористите оръжие и логистика да се бият с украинците? Нещо логиката ти се пропуква. Такива неща не са се случвали преди терористите да се появяват, спонсорирани от Путинчо.

Горе