Ноо си отворен неска. Сарказъм ще ми раздаваш, а? Ще видим тая работа.Има фирма за аватари (за продажба или под наем). Моя от там съм го наел, даже му вися с пари.
„Призоваваме Съединените щати и техните съюзници да спрат безотговорната милитаризация на Украйна, която предполага непредвидими последици за регионалната и международната сигурност“ пише в дипломатическа нота до Съединените щати, публикувана от The Washington Post. (превод: стига че се осрахме)
Междувременно:
Russia ‘using weapons smuggled by Iran from Iraq against Ukraine’
Iraqi militias and others say undercover networks being used to supply materiel such as RPGs and anti-tank missileswww.theguardian.com
Етера се оплака че бил сънувал кошмари от предишния, та затва сложих нещо дето ще му генерира само хубави сънищаНоке, от къде ги намираш тия аватари? Последните два са ти адски неуспешни.
На ЛС го тормозих, доде не кандиса, Нанде.Етера се оплака че бил сънувал кошмари от предишния
Пускай си му на лични голи каки, полета с лавандула или каквото там му действа приспивно.Етера се оплака че бил сънувал кошмари от предишния, та затва сложих нещо дето ще му генерира само хубави сънища
Глей си работата.Пускай си му на лични голи каки, полета с лавандула или каквото там му действа приспивно.
При избора на аватари, трябва да се водите от идеята, че съфорумците ви асоциират с тях. Ся, да те асоциирам с неква руска кака с черно на очите... Ето, ремайнда, ако го видя на живо ще съм адски изненадана ако няма антенки на главата.
Най-готин ти беше аватара с оня смешния, русия с дългата коса, дето пуска иронични клипове в тубата. Върни си го, отиваше ти.
Всичко, което кажат към момента е вярно, дори ако е точно противоположното на казаното преди това (което тогава пак е било вярно). Тва е модела, който трябва населението да усвои.
„Призоваваме Съединените щати и техните съюзници да спрат безотговорната милитаризация на Украйна, която предполага непредвидими последици за регионалната и международната сигурност“ пише в дипломатическа нота до Съединените щати, публикувана от The Washington Post. (превод: стига че се осрахме)
Междувременно:
Russia ‘using weapons smuggled by Iran from Iraq against Ukraine’
Iraqi militias and others say undercover networks being used to supply materiel such as RPGs and anti-tank missileswww.theguardian.com
Получава ти се, възбудих се много аз (щи пиша на лични)Глей си работата.
Искам (и мене) да ме асоциират с руса кака.
Ти пък сега и подробности. Там нещо са казали, всички са го повторили - вярно е значи.Не било Иран а Сибир https://t.me/Ukr_G_M/2356
Айде па тоа с часовник!Получава ти се, възбудих се много аз (щи пиша на лични)
Украйнски военен бие хлапе - подрастващ и му крещи сепар - сепартист. Включително юморуци в лицето и шутове. Ето това смятат украинците от запада за "собствения" си народ от изтока.
Полсе не било възможно да стрелят с Точка У в Крематорск по "собствения си народ".
🇺🇦 Open Ukraine| Открытая Украина
Украинский военнослужащий избивает подростка с криками СЕПАР Украинаt.me
Ноо си отворен неска.
Аз те усетих че ме усетиПрав беше Дефа, че енергетиката тия дни е много кофти. Сигурно има и магнитни бури.