deffnews
Well-Known Member
@nandibandi ще ме събудиш ли около 22:30 . . .
Нямаш проблем, Дефи.@nandibandi ще ме събудиш ли около 22:30 . . .
Нямаш проблем, Дефи.
Пак ше си пусна оня виц, щото тогава не му се смяхте. (надявам се да се коригирате тоя път)
Ало, вие ли сте поръчали събуждане за 8 часа?
- Да, аз.
Ми айде ставайте вече, почти 11 е.
Белинда Карлайл - една от най-красивите жени на планетата - евър.
Няма да се правя на интересен. Хубава е, но и песента е готина.Белинда Карлайл - една от най-красивите жени на планетата - евър.
п.с. песничката е боза.
Добре, че жените им вече казаха каквото трябваше да се знае. Ей, ако не са жените....Нагласиха и тая история...
"От началото на войната до сега моряците са имали няколко възможности за евакуация, договорени от българското правителство, но до преди два дни страхът е надделявал, разказва капитанът на кораба Царевна"
Тая ако е най-красива на планетата, значи аз съм астронавтка от международната станция "Мир".Белинда Карлайл - една от най-красивите жени на планетата - евър.
п.с. песничката е боза.
Ох, получавам главоболие от материалите ти.Денацификацията трябва да продължи и прерастне в още по-строги санкции срещу всички нацита. Всеки, който хули избраните, трябва да бъде законово санкциониран и ако не отбере от дума и не сбере речта на омразата си - да бъде денацифициран!..
"Едуард Ходос, бивш ръководител на Реформираната еврейска общност в Харков, пише:
„За първи път чух за настоящия президент на Русия през 1997 г.по време на официално посещение в Израел. По покана на израелското външно министерство бях назначен на страната на тогавашния заместник-губернатор на правителствения окръг Харков Леонид Стасевски в програмата за "икономическо сътрудничество" на нашите две страни. ... Сред организираните срещи беше и среща с президента на Асоциацията на новите предприемачи на Израел Ицхак Радошкович, емигрант от Ленинград, който по това време вече имаше голямо влияние в Световната банка. ... По време на нашия разговор той небрежно спомена, че неговият втори братовчед (с когото споделят прабаби и прадядовци), Владимир Путин, има отлични перспективи да направи кариера в политическия елит на Русия."
(E. Hodos, "Evreiskii Sindrom-3", Харков/Украйна: Svitovyd 2003; цит. от Волфганг Егерс: "Първо Манхатън, после Берлин", Мюнхен 2008)
Путин, произхождащ от еврейството, също решително популяризира движението ХабаД Любавич. Той активно подкрепи възкачването на равин ХабаД Любавич Берл Лазар като главен равин на Русия.
Днес Хабад "контролира централен раввинат на Русия"(Jerusalem Post, 19. Okt. 2001) Той специално отиде на церемония на 18 септември 2000 г., когато Любавичский център отвори врати. В Своята похвална реч Путин похвали Доминираната от хабад "Конферация на Еврейските общности" Като "Силно конструктивна и влиятелна организация".
Между другото, религиозната церемония на този ден е поверена на Мордехай Елияху , бившият главен равин в Израел, който не е непознат във фанатичните кръгове на Армагедон: през 70-те години Елиаху принадлежеше към група, водена от израелци, които разработваха планове как най-ефективно да взривят купола на скалата на Храмовия хълм. (Ури Юпер, " Обратно В Гетото. Ционизмът в отстъпление", Бъфало/Ню Йорк, 1988, стр.107
"Така че трябва да си имаш работа с такива мили хора, когато удряш нещо в храста в обкръжението на Путин."
Хабад-Любавич (много отгоре-отгоре):
http://www. chabad-mafia.com/crimeChabad is a Criminal Organization, an Organized Crime Mafia
Learn the truth about Chabad, a religious cult and a criminal organization that is destroying the Jewish People from within.www.chabad-mafia.com
http://www. chabad-mafia.com/fraud
http://www. chabad-mafia.com/abuse
http://www. chabad-mafia.com/drugs
http://www. chabad-mafia.com/violence
<B>Russia Threatens To "Retaliate" Against US Over Chabad Books Ruling</B>
On Wednesday, US District Court Judge Royce C. Lamberth ordered Russia to pay fines of $50,000 per day until it returns the Schneersohn Collection of books and manuscripts to Chabad in Brooklyn. In response, Russia threatened to "retaliate" against the...failedmessiah.typepad.com
"През 2005г. публикува дълга разследваща статия от своя водещ разследващ репортер Йоси Мелман, която разкрива злините на Хабад в Русия в много подробности . (Образованият в Харвард Мелман беше старши кореспондент на Ha'aretz по национална сигурност, разузнаване и стратегически въпроси в продължение на десетилетия.)
Ако искате да знаете какво наистина се е случило и кой пострада поради пълното пренебрежение на Хабад към всичко друго, освен към самия себе си, прочетете го. Аншел Пфефер и настоящите редактори на англоезичния уебсайт на Ha'aretz очевидно не го направиха."
-No love lost
"There is a paradoxical situation," says the chief rabbi of Moscow. "The Jews in Russia have power, money and influence, as never before; yet at the same time the situation of the Jewish community is at an all-time low." A guide to the wars of the Jewish oligarchs in Russia.www.haaretz.com
„
НЮ ЙОРК – Центровете на Хабад-Любавич по целия свят са заети с подготовката за над 8 милиона евреи, които се очаква да бъдат достигнати по време на тазгодишната световна кампания Ханука
...
Стотици правителствени служители и известни личности по целия свят - включително десетки губернатори, кметове и други високопоставени лица на САЩ - присъстват на празненствата за осветяване на менората в Хабад-Любавич.
...
ПРЕМИЕРЪТ НА РУСИЯ ПРЕД ЕВРЕЙСКАТА ДЕЛЕГАЦИЯ: АЗ ПЪРВИ ВЪЗСТАНОВИХ ЕВРЕЙСКАТА СОБСТВЕНОСТ! МОСКВА – На извънредна 40-минутна среща с руските еврейски лидери вчера (25 ноември) руският премиер Владимир Путин обеща да помогне на еврейската общност в борбата с антисемитизма, изграждането на училища и възстановяването на сгради на бивши синагоги за еврейските общности.
"Г-н. Путин каза, че е запознат както с менората, така и с празника Ханука, защото като дете семейството му е споделяло общия си апартамент с еврейско семейство. Той с умиление си припомни приятното поведение на различните членове на семейството, както и опитите им да запазят традициите си въпреки репресиите на комунистите за изповядване на религия. Премиерът припомни, че често е виждал бащата на къщата да се вглежда в големи талмудически томове."
В първото допълнение на книгата на Путин: First Person: An Astonishingly Frank Self-Portrait by Russia's President, се посочва, че моминското име на майка му е Шаломович. Но това е променено на Шеломова във второто допълнение.
First Person: An Astonishingly Frank Self-Portrait by Russia's President: Putin, .: 8601200641189: Amazon.com: Books
First Person: An Astonishingly Frank Self-Portrait by Russia's President [Putin, .] on Amazon.com. *FREE* shipping on qualifying offers. First Person: An Astonishingly Frank Self-Portrait by Russia's Presidentwww.amazon.com
За пълна денацификация! (..до към 2025 някъде мисла трябва да е приключила, таман със СТРАТЕГИИ РАЗВИТИЯ ЭЛЕКТРОННОЙ ПРОМЫШЛЕННОСТИ)
/кой каза, че в украйна няма дегенерати, които се наричат неонацисти (които са подкрепени, дори съ-създадени от хабад-коломоский груп), извършвали са престъпления, насили, вкл. убийства години наред.. някой каза ли? не съм бил аз/
Я, дай в резюме, че не разбирам какво се опитваш да кажеш?кой каза, че в украйна няма дегенерати, които се наричат неонацисти (които са подкрепени, дори съ-създадени от хабад-коломоский груп), извършвали са престъпления, насили, вкл. убийства години наред.. някой каза ли? не съм бил аз/
Разбира се, че това иска да каже...Това сега какво трябва да означава - че Путин е джу от Хабад-Любавич и затва толко мрази нацитата?
Ти си искай резюме и квото си искаш, но пак казвам, чеЯ, дай в резюме, че не разбирам какво се опитваш да кажеш?
аз оставам непоклатим и невъзмутим под моя тефелин