L.B.
New Member
Коя година са го ударили тоя танк че е ръждясал толкова?
Сестра ми е ушила нов калъф за тютюн на зетя. Не се вглеждайте в леко кривите тегели тук-таме.
Всеки е нормално да има мнение, но тези са проруски дебили. " З" на челото си сложете...
Викаш, по-добре да си про-фашистки дебил като ремайнда? А, чакай, ти беше неутрален пацифист, ей, как забравих..
Ей, ти ли си бил тоя, безгрешния, бре? Иии, имало и такива, браво.Да викам файда няма. Казвам само, че скоро ще запеете "аз сгреших" като за Кирчо. В близките две-три години. До тогава "Z" си го пишете на челата да се отличавате идиотите.
Фейк брат. И аз ги гледах, или сградата, до която имаше избухнали таконве и веонна техника, а прозорците бетон.Коя година са го ударили тоя танк че е ръждясал толкова?
Ето и за дебилите, които разправят, че Путлерчо не харесвал СССР-то
'The name "Vladimir" was given to the tank after the death of its chief designer, Vladimir Ivanovich Potkin'
Имахме спор за подобна снимка БТР - взривен, коли изгорели и избухнали, но дограмата на 1 метър от тях не е мръднала Ремайнда вкара некви теории дето ме заболя главата от тях...Фейк брат. И аз ги гледах, или сградата, до която имаше избухнали таконве и веонна техника, а прозорците бетон.
Иначе тази снимка е плъзнала из нета с надписи слава на укрите....Коя година са го ударили тоя танк че е ръждясал толкова?
Русия сама се прееба, а както съм написал Европа е зависима от руския газ на 35%, много по-лесно ще се оправи.За Русия разбрахме, че я преебахме. Дай да видим в Европа как ще новата схема.
Все тая кой е бил активния. Не ни топли и би трябвало да ни е все тая дали Русия има или няма проблеми с новото двайсе. Освен ако тука не сте се събрали елита на НАТО де.Русия сама се прееба, а както съм написал Европа е зависима от руския газ на 35%, много по-лесно ще се оправи.
Русия сама се прееба, а както съм написал Европа е зависима от руския газ на 35%, много по-лесно ще се оправи.