От изложената тук словесно-ментална диария стават ясни две неща:
1. Ти си оставаш все така тотално неграмотен;
2. Изпитваш трудност да осмислиш и схванеш едно просто изречение.
И на база на цялата ти ментална инвалидност, ти си мислиш, че можеш да ми правиш психо-профил? Ми, не можеш..
''Дамско'' отношение в тема, в която се дискутират сложни политически въпроси, не съм имала за цел да предлагам. Ако се е получило такова, то е бонус точка, постигната спонтанно и неволно.
Никъде не съм казвала, че ''админът'' ме е нападал, а че най-силно му реват тези, които са предизвикали съответния отговор.
Мнението ти, барабар с квалификациите ти, изобщо не са ми важни. Това, че те отвращавам се дължи на способността ми да си отстоявам позицията, без да спекулирам с половата си идентичност.
Ако мъж е способен да обърне резбата, понеже мога да дебатирам с мъжете на равна нога, то по-скоро става въпрос за естествени наклонности. Не ми вменявайте и тая вина.
Никога не съм била хомофоб, така че няма защо да се оправдавате - поне пред мен.
За мен по-страшна е духовната педерастия, която силно се наблюдава и в твоя пост. И няма значение дали си женен и колко деца имаш. Това, което прави един индивид от мъжки пол ''мъж'', е способността му да понася реципрочните удари с достойнство.
Не можеш да ме нападаш, мислейки ме за по-слаба, а после да ревеш, че не се държа като ''дама''. Ако искаш да съм дама, ме третираш като такава. Щото не прави чест на един индивид, претендиращ, че е ''мъж'', да напада грубо именно жената от цялата група опоненти, очаквайки, че тя ще се свие тихо в ъгъла да си пореве - по ''дамски''.
Фактът, че си набелязваш ''лесни'' жертви се вижда и в непредизвикания с нищо тъп коментар (снимката с клоуна) под поста на Дефа.
Това създаде ли ти някакво лъжливо усещане за значимост и превъзходство? Дано! Защото за всички останали продължаваш да си бъдеш едно незначително неграмотно човече.
Айде, че стана доста дълго за твоите способности да четеш и осмисляш текст. Жив и здрав!