Разположението на украинците е много важно, в тия карти липсва.
Като видиш стааария мискинин Кисинджър (дори само него) в основата на стратегията БРИКС, става ясно една малка част от нещата. "Многополюсният свят". Но не е достатъчно разбира се, има много повече. С 2 думи, както съм го резбрал: планиран износ на властта към Изтока. Крах на щатите до подобие на третия свят с разделени демократични и републикански райони, биещи се помежду си.
(И великите щати са си това, което винаги са били: конгломерат от заинтересовани страни, които не са американски. То кои освен индианците са американци? И, в мойта схема поне, тоя силов конгломерат е използвал усилията на малките, вдъховени труженици за да я докара до изпълнението на желанията/целите си. Които са баш е те там, къде днес е големия шум.)
Обаче тоя износ към Изток ще има все пак център. Аз залагам на Украйна.
Ама не на тая Украйна, а това, което ще бъде на нейно място, след като се разруши яко и се "възстанови по-добре". И то ще е най-добре от навсякъде другаде. Супер Украйна с всички възможни дигитализацийни ъпгрейди и квото се сетиш, което дава преимущество - топа на топа. Е, сега няма да се казва много Украйна и няма да е баш на украинците, хич даже (Емиграцията дали ще продължи и колко..). Но няма и да е на руснаците (Новорусия ли, как беше). И американци няма да са (но може да имат и американски паспорти някои).
"Да се завърнеш в бащината къща..", така ли беше стихотворението.
Кой стои зад нещата, тва за мен е въпроса. Много искам, силно, да не се занимавам и да ми светне целата схема от официални източници чрез медиите (без значение от коя страна), ама май нема да стане. И като се види кои кво искат - а тия кои го искат отколе - може да се прецени поне малко за кво е цялата работа и кво да се очаква. Нищо от обичайните заподозрени причини не виждам. Искам много, ама не виждам (може да си е от мойта слепота). Съвсем друг цирк виждам.
(Залагам на Украйна - световен властови център.
Ама не на тая Украйна. Айде да видим колко съм в грешка, то няма да е след много време
)