Украйна - Русия какво ви е мнението

Понеже някой тук заговори за запознаване с историическите факти, довели до ескалациия на конфликта, ето ви в резюме как се стигна до настоящите събития.

Агент Николай (когото лично ненавиждам) най-после е казал верни неща, но само защото се позовава на фактите.

Извадка:

В резултат в Украйна идва проамерикански режим, но страната губи Крим. Най-намазва синът на Байдън, който влиза в борда на голяма украинска компания за 50 000 долара на месец. В книгата си признава, че ги харчи за наркотици, мацки и алкохол.

Факт


Истеричните миленчета могат да се сърдят единствено на сащ-ската администрация, която създаде конфликта умишлено и целенасочено, след което се изнесе по терлички. Те са тези, които са виновни пред украинския народ, а не Путин, който им търпя простотиите твърде дълго.

 
Абе, ремайнд, не можеш ли да пускаш видеа, които могат да се паузират или поне да им се спре звука?

Никой не ти гледа глупавите клипчета, но се налага да си спирам звука на лаптопа.
 
Круме отивай да слугуваш на прогнилия запад, не пиши глупости

Блокирай руските подлоги и путлеристите наред, аз откакто изчистих олигофрените, темата е много чиста, само стига някой да не ги цитира, че така ми излизат глупостите, дето дращят.
 
Големите предприемачи. Истерично си играят на война, докато на гърба на украинския народ се разиграват пазари.

Няма смисъл да коментирате сайта. Статията-анализ е на човек, застанал с името си и съдържа голите неоспорими факти.

Много по-полезна информация за ситуацията, от смешните пропагандни клипчета на ремайната.

 
Зеленски е отказал съдействие от САЩ да бъде изведен от страната. Вчера една руска шлюха нарече този човек ПЕДЕРАСТ в темата. Единият от президентите е сред хората и във войната, другият лилипут 1.50 джудже, командва и праща чеченци да се бият в украйна, от кремълското кресло. Друг руски предател, обяви тук онзи ден, че Зеленски бил на 3 страни разстояние и избягал.

Към нормалните хора - пазете се от пропагандите на рашанските тролове. Същите такива боклуци ни обясняваха как провеждали учение с полеви болници и 160 000 души армия. Блокирайте такива олигофрени по най-бързия начин, и не ги цитирайте, само и давате трибуна, на анти ваксъри и конспиратори и дебили.
 
Ето още едно видео от Арма 3.

Всъщност не знам кой дебил е решил, че ТИКТОК е платформата, в която трябва да търси информация и видеа за войната, ще трябва да е някой руски олигофрен, защото нито една сериозна медия не е пускала арма 3 видеа.Отделно руската пропаганда работи с пълна сила да пуска дезинформация, виждаме и нашите тук в темата активно се бяха захванали да обясняват как украинците се предавали, как путкин ще влезе за 2 дни ще свърши всичко, как украинците искали да се освободят от фашистите, и т.н...

А пък както предвидиха и от ЦРУ, и от видеа от последните 2 дни, убити руснаци в украински униформи, правят проблеми. Вчера пусках видеа +18 с няколко такива руски коптора, които са застреляни с украински униформи.
Ще видят голям отпор в Киев ако се стигне до боеве врата до врата.
 




Ползвайте тези субредити за видео информация. Глуповатите постове или репостове се отсяват, и не се търпят руски дебили с пропаганда, или ако има такива, бързо се идентифицират и играят минусите, не е като тук.

Видеа от мястото на събитията и сражения, а не анализи на руски дебили олигофрени.
 
Те първа ще има и санкции в ИТ сферата, според мен хостинг компаниите трябва да ограничат блядските домейни и хостинги да не се предлагат на руснаци, както казват САЩ и ЕУ - санкции до дупка, включително и на частни компании, вече БулсатКом направиха малка стъпка, да видим кои други ще последват, не трябва да се дава трибуна на руска пропаганда.

Путкин пък щял да ограничава фейсбуук до Русия - хич не е диктаторче, явно хич е изперкал. Евала и на Радев, че забрани блядовете да летят в БГ, очаквам в следващите дни да завалят санкции от частно ниво, и да се покаже, че никой не толерира блядската агресия в Украйна.Порнхъб и те са ги нашляпали, показват украинското знаме вместо видео

izak4lubq1k81.jpg
 
Божкее, зеленчуков, фашистчето, назначено от сащ, бил герой. Ура, другари милениъли. Да защитим демокрацията, като заглушим всяко мнение, отклоняващо се от пропагандното.

А за ремайнда разбрахме нещо много интимно. Чрез тантрическа мастурбация, той се държи на ръба на кулминацията в продължение на дни, и не свършва. Хвала на таквизи юнаци.
 
А истината е толкова проста... Затова няма смисъл да се мразим и обиждаме.


Първоизточникът

 
А защо друг дебил е решил, че редит видеата са единствената и свята истина? Само защото разни тийнове цъкат минуси на това което не им?
 
Чудя се как руска кратуна, ще оспори достоверността на това видео. И това ли е арма 3? Видеото показва, обратното на това, което путлерастите твърдят, че се удрят военни цели само с високотехнологични оръжия.

Ти ако искаш да гледаш видеа от събитията, къде влизаш да ги търсиш? В тикток? И каква истина търсиш, да кажем ако е статия без видео материал, да се зачуди човек, дали е така, ама има видео, да ти прилича на арма 3 или на cgi?

В редит могат и кратуни като теб да публикуват, въпроса е че модерацията на база на плюсове и минуси е достатъчно читава, за да отсее тъпаците, отделно могат да се отсеят фейковете, на база потребители , като това видео то няколко минути, което всъщност е от 2014:
 

Горе