1. Никога не е обявявано намерение от страна на Русия да превземаа Украйна. Каза ви се 10000000000000 пъти - блеете, ми блейте си.
2. ''Ако се опитат пак да нападнат Киев" - най-тъпите американци разбраха причината за леките шамарчета в Киев, само наш Ганьо-атлантик не можа да вдене, понеже телевизора не казва.
Виж, ся, и аз съм пацифист, затова слушам експертите. Има едно странно нещо, наречено ''военна тактика''. Тактиката на братушките беше да задържат ВСУ около Киев, за да могат те по-лесно да си оперират в Донбас. Е, получи им се.
3. ''постовете ми със сърп и чук'' беше един пост. Въпросният символ участваще като илюстрация към стихотворението ''Сбогом некъпана Европо'' - копирах поста от фейсбук в оригиналния му формат, барабар с картинката. Не, че ми е проблем да поствам сърп и чук. По-добре, отколкото свастиките, на които се нагледахме в изобилие и тепърва още ще ги гледаме.
Можеш отново да ми напомниш, че съм гласувала за ПП - Това няма да те направи еманация на човешкия ум.
А, и фашистите в Украйна съвсем не са 1000. Както каза някой (Иво или лошият) - това е национална доктрина. Затова и ще бъдат денацифицирани. Така е редно. Така трябва да бъде!!!