Украйна - Русия какво ви е мнението

Слушай, кретен, просто спри да пускаш фалшиви новини и пропаганда

май разбирам къде е проблема - този, както и руската шлюха нандибанди не знаят английски, и се информират от издания като това, което сподели, или рашънските парцали като RT/ ria.

Да, кретен е момчето. Наблюдавам го и по други теми. За какво въобще му обръщаш внимание. Не го ли виждаш, че не е добре в главата.

май разбирам къде е проблема - този, както и руската шлюха нандибанди не знаят английски, и се информират от издания като това, което сподели, или рашънските парцали като RT/ ria.
Искаш видео на документите ли? Или на липсващите документи. Дай да те шляпна по дупето още един път :)

https://rns.bg/генералният-секретар-на-оон-украйна-н/ Чакай да пусна пак линка, да се посмеем,

Генералният секретар на ООН заяви, че Украйна не е кандидатствала за регистрация на граници от 1991 г., така че държавата Украйна не съществува…

И ние не знаем нищо за това!!!

:07.04.2014 Генералният секретар на ООН Бан Ки Мун направи изумително изявление, чието разпространение е забранено в украинските медии и в интернет. На заседанието на Съвета за сигурност на ООН беше повдигнат конфликтът между двете държави. От него беше направен следният извод:Украйна не е регистрирала границите си от 25.12.1991 г. Регистрацията на границите на Украйна като суверенна държава не е извършена в ООН.

Обаче автора на статията как им блъска по руските кратунки с тези удивителни "И НИЕ НЕ ЗНАМ НИЩО ЗА ТОВА" :D :D :D

@deffnews искам просто да си подкрепиш твърденията, като споделяш руска пропаганда, че ООН са казали, че Украйна няма граници и е част от СССР и няма проблем Русия да и обяви война и да нахлуе.

https://rns.bg/генералният-секретар-на-оон-украйна-н/ Чакай да пусна пак линка, да се посмеем,

Обаче автора на статията как им блъска по руските кратунки с тези удивителни "И НИЕ НЕ ЗНАМ НИЩО ЗА ТОВА" :D :D :D
Чай ся, това малко ще се издам, ама ти спрях флуда на фалшиви новини, така ли стана или не стана така?

Екзекуция на чеченци

Ми кое му е фалшивото на видеата би ли си подкрепил и тая идиотска теза, която твърдиш?

Видеата, които пускам са на няколко минути, които навярно ще се видят и по големите медии след период от време, не са за такива като тебе, пускам по-интересните неща, които се виждат и случват от последните минути, за нормалните хора, не за руски утрепки, подкрепящи путкин.

Екзекуция на чеченци

Ми кое му е фалшивото на видеата би ли си подкрепил и тая идиотска теза, която твърдиш?

Видеата, които пускам са на няколко минути, които навярно ще се видят и по големите медии след период от време, не са за такива като тебе, пускам по-интересните неща, които се виждат и случват от последните минути, за нормалните хора, не за руски утрепки, подкрепящи путкин.
Луд умора няма. :D

Боже, аз толкова истерична жена в тежък ПМС не съм виждала, колкото е ремайна в последните 2-3 дни.

Навремето психиатрите са лекували истерията с вибратор. Дайте да му купим спешно на момчето, че работата зле.

Такова опиянение от стари и фалшиви снимки на трупове. Трябва да си психопат.

Предполагам, че всички искаме тая глупост да спре. Война, операция, излет в планината. Украйна беше прелъстена и изоставена от дементния старец. Сега да се връща към оригиналната си територия и дано никога светът не чува вече за тая гадна фашистка страна.

Боже, аз толкова истерична жена в тежък ПМС не съм виждала, колкото е ремайна в последните 2-3 дни.
Добре контрира с фейкнюз

Предполагам, че всички искаме тая глупост да спре. Война, операция, излет в планината. Украйна беше прелъстена и изоставена от дементния старец. Сега да се връща към оригиналната си територия и дано никога светът не чува вече за тая гадна фашистка страна.
Аз искам да се приключи.

Навремето психиатрите са лекували истерията с вибратор. Дайте да му купим спешно на момчето, че работата зле.

@Blinky търпи ги още такива луди, Странника е време да си ходи

Въпрос на деня- 3ти март ще празнуваме ли тая година?
Ще издаяним. И ще го празнуваме напук на всички, които искат да ни отнемат свободата. Колкото и да е крехка. И защото е крехка призовавам всички свободни по Света хора да я подкрепят.

Фашистка страна с президент евреин :love:

Фашистка страна с президент евреин :love:
Този не е евреин, той е припознат евреин от хазарския каганат. Истинските евреи са друга бира.

Капитанът на полския национален тим Роберт Левандовски заяви своята подкрепа за отказа да се играе в плейофния сблъсък срещу Русия за класиране на Световното първенство в Катар по-късно тази година. По-рано днес от полската федерация заявиха, че няма да излязат в този мач, както и че трите тима - заедно с Швеция и Чехия, подготвят обща декларация до ФИФА.

“Това е правилното решение. Не мога да си представя да играе мач срещу националния отбор на Русия в ситуация, когато агресията на тяхната армия срещу Украйна продължава. Руските футболисти и фенове не са отговорни за това, но ние не можем да се правим, че нищо не става”, написа самият Левандовски в “Туитър”.

Между другото искам да направя едно уточнение. Това, че не вярвам на американците не означава че автоматично вярвам и харесвам руснаците. Същото се отнася и за остатъка от света. Като, това вече е изяснено, да постна нещо забавно :)

274857306_476358427375905_2016502109417751923_n.jpg

Горе