Да ги избият до крак, па после ако щат да ни ресетват.
Ало, Отбор Геноцид - ако сте се напили - лягайте да почивате.
Да ги избият до крак, па после ако щат да ни ресетват.
Теди, не се сърди, ама аргументите ти са на 5-годишно.Ако ти бягаше от война и те наричаха сволоч дали щеше да ти е яко?
Не пия, ама представяш ли си ако пиех???Ало, Отбор Геноцид - ако сте се напили - лягайте да почивате.
Е когато се държи като сволоч какво да е?Ако ти бягаше от война и те наричаха сволоч дали щеше да ти е яко?
Не четеш, 2 пъти писах, че от ден първи съм из улиците и по планините. Ама нищо, живей в илюзорния си свят за мен, не ми пречиш.
tedkata_m Apr 16 каза:Да, затова всеки сега ще си каже: Понеже Джони не спазва, аз защо да спазвам? И така всички лека полека ще започнат да нарушават. Т.е. 30 процента да се душим вкъщи, а останалите 70 да си щъкат с маски или без...Ами не се чудете после като ни затегнат още мерките и ни се провали лятото.
Явно след битката в Аптеката със злите пенсионери му се губят моменти....И 100 пъти да го напишеш нема да стане истина..
Еха, Владе, хубав аватар.Явно след битката в Аптеката със злите пенсионери му се губят моменти....
И кое е лъжа тук? Аз си носех маската където трябва.И 100 пъти да го напишеш нема да стане истина..
Бреее, тука на Нова-та лайка (един от супер редките му; не знам къв са прай - не го кефим, тъпи сме му, или идеята за лайк му е лигава, фейсбукарсо-тийнейджърска нещо, то си е тъй де - детска работа) вижте под какъв номер се падна:И кое е лъжа тук? Аз си носех маската където трябва.
Владо ли е? Галин го знаем. Римайнда - Цецо, Христонев - Митко.. Ми ти коя си? Давайте си сички имена, егн-та, че събираме от украинското цру да ва търсим после. (С Гальо шса разберем по същия начин, както си стиснаха руките най-подир с ДрВ)Еха, Владе, хубав аватар.
Показах ти снимка от Червения площад с българското знаме обаче ти и тифозния се хилите като тикви. Казах ти потърси спешно помощ, имаш сериозни проблеми.но не бе спомената и дума за загиналите български воини, които се биха редом с тях от септември 1944 г. до май 1945 г