Е ние сме НАТО много ясно, че сме вражеска страна за Русия и те са за нас просто е!Вече сме вражеска държава за Русия, не ми се мисли. Дано не съм кофти пророк.
Не е така. Това, че сме в НАТО не ни прави вражеска държава за Русия.Е ние сме НАТО много ясно, че сме вражеска страна за Русия и те са за нас просто е!
За теб стана ясно, че не разбираш от международна политика и недоумявам, кое те стимулира да продължаваш да плещиш глупости и да не разбираш прости думи като суверенна държава и човешки права. Изложихте се всичките със смешните новини, които пускате от руски медии, да не говорим за оня, който очевидно излъга с някаква жълта статия относно ООН и границите на Украйна. Просто изглеждате жалко бе хора. Разберете го и имайте поне малко достойство, тъй като темата се касае до човешки животи.Ама нагли ли сте.
Ремайн ни подлага на тормоз 24 часа с евтина фейк пропаганда, обаче ни пръскаме пропаганда.
Шшшшшт, тихо да не го събудим.
Нато не се мръдна за Украйна. Сериозно ли мислиш, че ще се юрне за нас?Е ние сме НАТО много ясно, че сме вражеска страна за Русия и те са за нас просто е!
НАТО е съюз за колективна отбрана! Но русия го възприема за враг и винаги е било така! Щом сме в НАТО сме враг според Руската страна и това не е от днес...Не е така. Това, че сме в НАТО не ни прави вражеска държава за Русия.
Доста тежко изказване?За теб стана ясно, че не разбираш от международна политика и недоумявам, кое те стимулира да продължаваш да плещиш глупости и да не разбираш прости думи като суверенна държава и човешки права. Изложихте се всичките със смешните новини, които пускате от руски медии, да не говорим за оня, който очевидно излъга с някаква жълта статия относно ООН и границите на Украйна. Просто изглеждате жалко бе хора. Разберете го и имайте поне малко достойство, тъй като темата се касае до човешки животи.
О, да. Нато ги знае тия неща. Питай всички нападнати от сащ суверенни държави.суверенна държава и човешки права
Това се тиражира и тук в Англия. Има някаква истина, но е малко както дявола чете Евангелието. Интересно, че подобна информация удбно изчезва от страниците на световните организации, както изчезна мнг информация относно имунитета в сайта на СЗО... защо ли?относно ООН и границите на Украйна
Изказването си е на място, тъй като не бяха дадени аругменти в защита на тази статия.Доста тежко изказване?
Сигурен ли си?Изказването си е на място, тъй като не бяха дадени аругменти в защита на тази статия.
Такива като теб и приятелчата ти наричаха инакомислещикте след 9 септември, 1944 г. фашисти и това се запазило до ден - днешен. Обективната оценка не я давам аз, а почти ЦЯЛ СВЯТ с изключение на тоталитарните Китай, Северна Корея, Индия и прочие изгъзени държави. Ако си мислиш, че твоите оценки са меродавни, то тогава си в голяма заблуда.О, да. Нато ги знае тия неща. Питай всички нападнати от сащ суверенни държави.
Момче, промит си, ясно. Ма намали малко арогантността. Не ти отива на липсата на обективна оценка. Жив и здрав.
Ти със сигурност имаш отговор на този въпрос, както и на всички останали по темата.Сигурен ли си?
Моля?!? Фактчекни хубаво последните 20-30 години. Не ми казвай каква е идеята на НАТО знам я мнгог добре. НАТО е създадно да възпира страните с пакт от източния блок - СИВ. След разпада да СССР и СИВ идеята НАТО да същесвува е безсмислена. НО е запазено и се използва за наказване на непослушни политици по цял свят...НАТО е съюз за отбрана те не нападат!
Само да подчертаем, че тези държави тоталитарните Китай, Северна Корея, Индия запазват неутралитет не подкрепят Русия в момента! Но и не ги санкционират!Такива като теб и приятелчата ти наричаха инакомислещикте след 9 септември, 1944 г. фашисти и това се запазило до ден - днешен. Обективната оценка не я давам аз, а почти ЦЯЛ СВЯТ с изключение на тоталитарните Китай, Северна Корея, Индия и прочие изгъзени държави. Ако си мислиш, че твоите оценки са меродавни, то тогава си в голяма заблуда.
Това е, защото при тях тече някаква мисловна дейност и на много от лидерите им не им стиска да излязат с официални позции по въпроса.Само да подчертаем, че тези държави тоталитарните Китай, Северна Корея, Индия запазват неутралитет не подкрепят Русия в момента! Но и не ги санкционират!
Не само - в Шотландия вадят от статистикита за заразени, данни кой е бил и кой не боц. За да не се изтълкували погрешно и да не послужили за грешна интерпретация в полза на коварните антита Но тва е за друга тема... (В която друга тема имаше един $$овец, чието почти автентично копие циркулира и тук. Но не знам дали има tif, надявам се че не, все пакй сме в bgТова се тиражира и тук в Англия. Има някаква истина, но е малко както дявола чете Евангелието. Интересно, че подобна информация удбно изчезва от страниците на световните организации, както изчезна мнг информация относно имунитета в сайта на СЗО... защо ли?