Ще си тръгнат така, както са и дошли, в това може да си сигурен. Като да кажеш, че Германия като стига до Масква почти, е немска... Има време, тоя път няма да и се размине като с Крим 2014 и като почна да дава танкове и тежко въоръжение на терористи от Донбас/ЛНР.Вече не беше украйна, кога влязоха Z.
Какви мръсници! Как не ги е срам така да лъжат, докато руснаците освобождават в Украйна. Ах тези негодници.
Не съм забелязал на Путин да му дреме особено как ще изглежда в очите на широката аудитория.Няма информация така ли да разбирам, за тази армия, дето туку така да нападне Русия, ама Путин ги преварил. Интересно защо Путлер нищо не казваше за това, а плямпаха пропагандата, че правят учения, и само луди хора могат да мислят, че ще нападнат.
Фашизъм : нацизъм - едното е малко по-конкретно от другото.Нацизъм или Фашизъм последно? Едното е било в Германия, другото в Италия. И тая опорка и партенка никой не я взе насериозно, даже предизвиква смях, дотолкова, колкото и че Путлер бил спрял НАТО експанзия и затова почнал войната, за да няма НАТО до границата му - та да питам - кога педеруZите ще нахлуят във Финландия и Швеция - или за тях може, не е проблем.
Малиии, обърнали знамето - какви нещастници, какви злодеи! Как не ги е срам - това е скрито послание и символика, че тайно се надяват Украйна да не съществува.
40 милиарда+ не са нищо за Лошият явно.
@contra
За мен единственото решение е - Русия да осъзнае вината си, точно както Германия направи ВСВ и стана икономика номер 1 в Европа. Няма ли това разбира не за вина - дали Путин, дали Ленин, дали Сталин, преди - царете - след Путин ще дойде Мутин - и ще прави същите неща, които Путин прави. Та единственото решение на рашистанците да поемат към нормалния път е този и само този, всеки друг, ще води до същите изцепки след време.
Чувството за справедливост на САЩ, Англия, Фрация и Германия е различно от това на останалите.Тоя факт ясно че наранява чувството за справедливост на много хора, ама светът е такъв.
И защо са им детски колички? България колко детски колички произведе в светлия и перспективен ЕС?Да ти го кажа направо, за 105 години СССР/РоZия не са произвели нито една качествена детска количка! Детска количка Карл!
Запомни тази си велика мисъл. #RemindPearls for future useВсе ми е тая - на такива като теб ти е ясно, че САЩ няма да оставят Украйна.
И защо са им детски колички? България колко детски колички произведе в светлия и перспективен ЕС?
Ама ти верно бързо забравяш. Помниш ли как в началото на операцията коментирахме ядрената централа, която укрите искаха да запалят, а руснаците охраняваха?И такава партенка срещу Украйна, дето толкова са патили от Чернобил -
Прави ли ти впечатление, че от доста време в темата не е имало лични обиди? Даже с Ремайнда спорим културно. Опитай да покажеш интелект. Разбирам, стресираща е цялата световна ситуация, ама като се нападаме не я променяме.Форумното аутистче
Дебънк. Според мен са добри
Детские коляски российского производства купить в интернет магазине 👍
Большой каталог товаров: детские коляски российского производства ▼ - сравнение цен в интернет магазинах, описания и характеристики товаров, отзывы 👍yavitrina.ru