Украйна - Русия какво ви е мнението

  • "I'm Buran, copy"
  • "Mikure 15, I'm Buran ___ copy"
  • "I'm Bur___ 42, copy"
  • "Dosa 11, I'm Polino 42, copy"
  • "Buran 30, Buran 30 ______ copy"
На 5125 USB , някой с руски да попреведе.

едит : Някой плаче сега, но не се разбира другото, което казва, онзи от Буран казва, че отива към тях?
 
Последно редактирано:
някой го и стриймва в twitch точно тази комуникация на 5125 USB, ако не можете да настроите от сайта.
 
Не форума, държавата е превзета чрез руска пропаганда.
Всичко е загубено.
И това на фона на зверския вой от страна на американската ви пропаганда. Не че очакваме обективност от вас, ама... :)

Миленчетата, майките ви са ви създали изцяло погрешното мнение, че само вашето мнение е важно и правилно. Не! Светът не е толкова просто устроен, колкото вие си го представяте с простите си възможности, с които се налага да оперирате. Монетата винаги има две страни и ако не можеш да видиш и чуждата гледна точка, значи не можеш да претендираш за обективност.
 
И това на фона на зверския вой от страна на американската ви пропаганда. Не че очакваме обективност от вас, ама... :)

Миленчетата, майките ви са ви създали изцяло погрешното мнение, че само вашето мнение е важно и правилно. Не! Светът не е толкова просто устроен, колкото вие си го представяте с простите си възможности, с които се налага да оперирате. Монетата винаги има две страни и ако не можеш да видиш и чуждата гледна точка, значи не можеш да претендираш за обективност.
Кажи ми, че се шегуваш?
Просто не мога да повярвам, че някой ще е на страната на русия и побъркания и вожд.
В случая дори и да има фейк от страна на Украйна той е оправдан - това е борба за оцеляване. Фейка обаче от страна на русия не е, и няма как да е оправдан - те са агресора, те убиват (или поне се опитват), те пращат башибузук да голи и беси.
 
@Sky Ти не разбра ли опорката, че Русия 'дава урок' на лошите Украинци, щото не искат да са с тях. И за това е виновен Запада за войната, а не Путкин. И никога не казват, че Русия е обявила война и нападение над Украйна, ползват думи като "дава им урок", "учи ги на урок", "вкарва ги в правилния път", "помага им", "освобождава ги от запада", "дава урок на нато".

Иначе много се радвам, че Украйна дават такъв отпор, според всички чукундури тук, войната щеше да свърши за един ден, най-много два. Пък си мислят, че може Раша да се бие със САЩ или с НАТО :hankey: и има някакъв шанс.
Както казах, това е война между Путин с Украйна, а не на руснаците с украинците. Ако Украйна спре да се бие днес, Украйна няма да я има, ако Путкин спре да се бие, ще има мир.

Путкин е орязъл социалните мрежи, за да нямат руснаците инфо какво се случва, освен от каналите за дезинформация. Истински ЛИДЕР.
 
Последно редактирано:
Русия за мен няма вариант, в който да спечели. Дори да приемем, че Украйна ще капитулира до седмица, две, или дни - ще се преобърне в партизанска война като в Ирак, и накрая Путкин ще се наложи да си тръгне, заради постоянните загуби, които понася. Виждаме колко обичат руската паплач, да не говорим, че разузнавателни агенции винаги ще намират начин да помагат неофициално на хора /групи от там за борба с окупаторите. Путин е тотално изтряскал, не знам защо не си остана с Донбас, при положение, че там има много индустрия и фабрики, а реши да ходи към цяла Украйна, но всичко това ще се стовари върху му.

Друга опорна точка, която попринцип русофилите ползват, е за православието, само че сега мълчат, защото знаят, че Путкин се бие с 10 000 чеченски аллах-акбаровци там и дегестанска паплач.
 
Наивни сте до глупост, момчета, при цялото ми уважение.

Много буквално гледате на ситуацията, а тя си следва много по-глобален план.

Путин и бай дън-деменцията играят в комбина тук. Ние сме свидетели на театро и сме най-големият губещ от цялата ситуация. Особено с истеричните крясъци на едно глупаво и в някои случаи платено малцинство.
 

Честито на Аллах Акбаровците на Путкин, тежка загуба понася чеченската сган.

54638569-10551327-The_soldiers_seemed_to_perform_a_collective_namaz_which_are_Isla-m-329_1645791690576.jpg




Ликвидиран е и чеченски аллахакбаровски генерал Magomed Tushaev заедно с много аллахакбаровци.

image-642.png
 
Това последното потвърдено ли е?

Само от Украинската армия, рашанската пропаганда не мисля, че може да държи такова нещо в тайна дълго. Предполагам, че до ден-два ще кажат и чеченците. Зависи и колко ще продължи всичко, ако това го потвърдят сега от чечня и от раша, ще спадне морала на агресорите, такива неща включително и украински загуби, се спестяват заради тази причина.
 
Последно редактирано:
Стрелби по руски конвой публикувано преди 3 минути
- ето и видео, възможно е да е същия конвой от първото видео, разрушен. Това в Харков. Добър отпор давеат на окупаторите досега, Путя 100% е бесен, че не му се получи с блицкрига и Украинците да се предадът или да извършат военен преврат за мамичка Раша.

09:06
Докато в Харков се водят ожесточени сражения според местни и международни медии, ръководителят на Харковската областна администрация Олег Синегубов (който съобщи и за влизането на руските спецчасти) отрече разпространявана от Русия информация за 302-ма предали се бойци от зенитно-ракетния полк на Украйна.

"Нито един боец на Въоръжените сили на Украйна не е свалил оръжие. Всички украински военни са на бойните си позиции," написа Синегубов в "Телеграм".

08:58

Руски спецчасти влязоха в Харков​

Руски военни влязоха в Харков в североизточна Украйна. Това казаха както съветникът на украинския вътрешен министър Антон Герашченко, така и други длъжностни лица.

Харков е вторият най-голям град в Украйна. В града се водят улични боеве, твърдят от областната държавна администрация. Според ръководителя ѝ Олег Синегубов спецчасти на Русия има и в центъра. Жителите са призовани да не излизат. "Моля, останете у дома, ситуацията в града е много напрегната."


Ето и един танк от Харков, явно вмомента там се водят ожесточени сражения.

Пък според рашките и пропагандата, Украинците се предават масово, виждаме на видеата... Да хванат да покажат някое видео на предаващи се в Харков Украинци от армията.
 
Последно редактирано:
Очертава се изходът от войната да бъде благоприятен за всички:
- Русия ще си е начесала крастата и Украйна няма да влезне в НАТО;
-Украйна ще си смени ръководството и ще е разбрала, че обещаното не е като завещаното;
-Храброто НАТО ще е намерило чудесен претекст да се поотдалечи от опасната Русия;
-ЕС ще има идеален повод да не приеме Украйна за член, защото на кой му трябва още една разрушена икономика;
- САЩ ще си отдъхнат, че не са се изложили в поредната загубена война в последните две десетилетия и продължават на думи да управляват света;
- Оръжейните комплекси ще са си осигурили огромни поръчки десетилетие напред;
- Журналистите и анализаторите, че са успели да изрекът всички глупости и тъпотии, дето им е родил мозъкът в последните 7-8 години и че имат материал да се появяват по всички медии още поне 5 години...
И какво още... А, щях да забравя - украинският народ ще се върне 30-ина години в развитието си и още 3-4 милиона ще станат емигранти, ама на кой му пука за това!
Да, забравих - сега някой регион - я Близкият изток, я Африка ще се почувства обиден, че е излезнал от фокуса на внимание на т.нар. ''международна общественост'' и ще спретне я някоя война, я някое клане, че пак да се върне там!
И така - без край! Светът е най-голямата театрална сцена и на нея се играе най-интересното представление... Представление, в което убиват част от публиката!

Автор: Илия Атанасов

п.с. Междувременно руският Каанал 1 вече не може да се гледа и онлайн, докато фейк клипчетата от редит и плачливите включвания онлайн на мирните жители от уюта на собствените им НЕ-бомбандирани жилища, си минават безпроблемно.

Толкова за свободата на словото, за обективността на информацията и за човешките права, мили ми войнстващи за правдата миленчета. :)
 
Видеата ми са фейк, които идват директно от битките в Харков, сигурно са CGI. Нещо не ви се получава с пропагандата хич тези дни, особено като Украинците такъв отпор ви дават,че не знаете как да се обясните. Нормално да ви резнат всичките канали за дезинформация, всички страни се обединиха против руската пропаганда и агресия, само една шепа хохли и руски подлоги, продължават да пишат дезинформация.

Сега ще ми кажеш, че и трите видеа отгоре не са истински ли? Каква ще е опорната точка? Че това са украинци? Че няма битки, украинците се радват и посрещат руската сган с цветя и ръкопляскания?
 
Последно редактирано:
https://fakti.bg/world/656820-ramzan-kadirov-udiven-sam-ot-orajiata-s-koito-razpolaga-ukraina ахахахахахахахахахахахаха

И понеже ще кажат, че това е пропаганда, руските хохли, видеото:

ахахахахахахаха

""Мы шокированы, дон, что у украинцев столько оружия, дон, и у нас теперь нет желания воевать против Украины, дон""
 
Рамайнд, няма да ти казвам нищо за виидеата, защото не ги гледам. Спирам си звука на лаптопа, за да не ги и чувам. Много по-обективни участници, които са си го причинили, вече заявиха, че 3 от 5 са фейк. Това ги дискредитира всичките.

Айде нещо обнадеждаващо:

МИНСК, 27 февруари - РИА Новости. Беларуската страна е подготвила всичко необходимо за преговорите между Русия и Украйна в град Гомел, съобщи за РИА Новости говорителят на белоруското външно министерство Анатолий Глаз. "Да, потвърждаваме тази информация. Беларуската страна вече е подготвила всичко необходимо за преговори, предоставя пълно решение на всички протоколни, логистични и други въпроси", каза източникът.

 
Руска хлохо, вмомента в Харков текът ожесточени боеве, и руската сган понася загуби. А беларус никой не ги бръсне за нищо, след като дадоха коридор на руските войски да атакуват Украйна. И не пускай пропаганда от RT/PRAVDA/RIA , надявам се много скоро да бъдат блокирани от интернет доставчиците за района. Правителствени сайтове на Путкин не ни интересуват. Ако имаш информация относно сражения и битки, пускай, ама пропаганда как добрите руснаци освобождават Украйна и как Беларус са неутрални и помагат за разрешаване на войната, не благодаря. Същите парцали лъгаха цял месец, как НАТО и САЩ лъжат, че раша ще атакува Украйна и колко са добрички и Путин колко е велик.

Още войски в Харков, дано да има като на миналото видео , aftermath , изгорени и разрушени. Като гледам изобщо не знаят накъде да вървят, че даже и назад връщат по някакви причини. Толкова дезиорентирани формации, само рашките могат да имат.

 
Последно редактирано:
кметът на свети власт си притривал ръцете с думите много украинци имат жилища тука, очакваме бум на жителите, както и тяхните близки да си купуват още жилища ахаха
 

Горе