Украйна - Русия какво ви е мнението

Аз съм си занулен - не знам колко пъти да намекна.

Обаче ти си объркал мястото и аудиторията :)
Никой не чете и не му пука за инфото дето сервираш, тъй че не виждам какво още търсиш тука толкоз упорито.
Дори случайни читатели няма да обърнат внимание да текстовете ти, ако това ти е интимната идея.

И ти, и дефнюза сте интересен типаж:
  1. С появата си симулирате някакъв интерес към някоя предприемаческа тема.
  2. Старателно и напоително убеждавате народа колко свестни, трезвомислещи и стабилни индивиди сте.
  3. Полагате старание, демонстрирате дружелюбност и понасъбирате симпатии.
  4. Сипвате си офертичката/опорките/очакванията преди, след или по време на горните стъпки.
  5. И идва интересното :) ... щото минава някой и друг месец... И ако не се получи каквото очаквате или ви се иска, почвате да се пропуквате и да нападате другите. Излиза наяве истинската същност и истинските мотиви (мотивите до голяма степен си остават загадка и се предполага че са с някакъв ирационален/емоционален характер).
  6. Оказва се че иначе толкова симпатичният нов форумен юзър е откачалка.
Не ме разбирай погрешно - аз харесвам откачалки (+ всички тука сме малко или много такива).

Но не и егоистичния манипулативен тип.
Тръпки ме побиват от такива.
Даже не ща ги "троля" или да имам каквито и да било интеракции с тях.
Аз съм впечатлена. За всичките тия години във форума, мисля, че това ти е най-дългият пост. :)

1. С появата си симулирате някакъв интерес към някоя предприемаческа тема.
  2. Старателно и напоително убеждавате народа колко свестни, трезвомислещи и стабилни индивиди сте.
  3. Полагате старание, демонстрирате дружелюбност и понасъбирате симпатии.
  4. Сипвате си офертичката/опорките/очакванията преди, след или по време на горните стъпки.
  5. И идва интересното :) ... щото минава някой и друг месец... И ако не се получи каквото очаквате или ви се иска, почвате да се пропуквате и да нападате другите. Излиза наяве истинската същност и истинските мотиви (мотивите до голяма степен си остават загадка и се предполага че са с някакъв ирационален/емоционален характер).
  6. Оказва се че иначе толкова симпатичният нов форумен юзър е откачалка.
Пълен изсмукан за сцената смях и нищо общо. Изцяло измислена схема, по която бачкат действителните коспиролози - ония, дет вадят от 9 кладенеца вода, че да сглобят. Което се налепя в/у баш разкривачите. И нещо ти е застояло в главата от мастъри-дебънкъри цру-мосад схемите дет тролят баш разкривачите (някои от които препоствам).
Даже не ща ги "троля" или да имам каквито и да било интеракции с тях.
Ми спри да осъществяваш интеракции и да ги тролиш тогава. и проблемът е решен.

Аз съм си занулен - не знам колко пъти да намекна.
Ми то и аз съм си занулен, кво ми са фалиш. Бас ловя, че съм ПО-ЗАНУЛЕН от тебе!:)

В крайна сметка, физическият живот е един миниатюрен фрагмент от живота на душата. Докато не са посегнали на нея, не виждам смисъл да се вълнуваме толкова.

Освен това и тоя ред все някога ще бъде заменен от нов, при който човешките свободи и права ще бъдат отново гарантирани. Поредният цикъл робство-свобода, през който минава човечеството.

Също така, с намаляване на физическите субекти, ще се прераждат все по-малко души - мечтата на будистите изпълнена. За какво е цялата врява, не разбирам?

Аз съм впечатлена. За всичките тия години във форума, мисля, че това ти е най-дългият пост. :)
Сигурно щото четеш само офтопичните теми?

Пълен изсмукан за сцената смях и нищо общо. Изцяло измислена схема, по която бачкат действителните коспиролози - ония, дет вадят от 9 кладенеца вода, че да сглобят. Което се налепя в/у баш разкривачите. И нещо ти е застояло в главата от мастъри-дебънкъри цру-мосад схемите дет тролят баш разкривачите (някои от които препоствам).

Ми спри да осъществяваш интеракции и да ги тролиш тогава. и проблемът е решен.
Имаше достатъчно време да опровергаеш горното.
На всеки се случва да има кофти ден и да си изпусне нервите.
Ама ти си последователен.

За мене си компрометиран и вече доста по-трудно да ти взема насериозно писанията/сценките и там каквото решиш за в бъдеще да предложиш. Може и в игнора да отидеш да правиш компания на дефнюза щото напоследък ми е неудобно и некомфортно и твоите излияния да чета.

За мене си компрометиран и вече доста по-трудно да ти взема насериозно писанията/сценките и там каквото решиш за в бъдеще да предложиш. Може и в игнора да отидеш да правиш компания на дефнюза щото напоследък ми е неудобно и некомфортно и твоите излияния да чета.
Значи ти си победител - честито! (Друго беше в другата тема, когато ако трябвало си щял и "да ми се извиниш").:) Препоръчвам игнор!

Ето малък пример (за личен кеф го правя):
Относно измамата с маймунската шарка съм (пре)поствал, на което контра ми е сложил лай; е тук най-горе:
Тук пък нанди ми е сложила лайкове; тук в центъра двата дълги:
Това е Вторник и показва американските мушингии с маймунската шарка. Нанди слага лайк, одобрявайки разкриването. Но два часа по-късно, запазва пълно мълчание (контрата също) на пост за руските предстоящи мушингии с маймунската; ето тук, дългия пост в центъра със заглавие "Русия и мистичното приемане на нещата такива, каквито са":
На следващият ден обаче, на пост за това как "Преди няколко дни Националната здравна служба на Обединеното кралство (NHS) редактира страницата си за Monkeypox, за да промени разказа по няколко ключови начина.", нанди отново одобрява; ту третия отгоре-надолу:

И сега кво излиза? Има ли основание да се смята, че нанди и контра мерят с еднакъв аршин две *лайна и*зрани от различни *ъзове? Когато Русия нещо смушингийства - а то е съучастие в схемата на западните *айнари - не е обезпокоително и все едно, че не.:)

Да пробвам с друго по темата от днес тогава. Понеже съм
егоистичния манипулативен тип
с мотиви от
някакъв ирационален/емоционален характер
и също
пореденият пропагандист и евентуално подстрекател. И то от по-долнопробния тип

Така че да издействам поредния точно описващ ме епитет.:)

Русия създава генетична ваксина срещу едра шарка
Разработено за по-малко от 30 дни. Безопасно и ефективно.
https%3A%2F%2Fbucketeer-e05bbc84-baa3-437e-9518-adb32be77984.s3.amazonaws.com%2Fpublic%2Fimages%2F29bd8a54-596d-4bbb-afc5-0774b352cce5_700x400.png

Тук има сериозен бизнес с маймуни

Миналата седмица съобщихме, че Руският държавен научен център по вирусология и биотехнология („Вектор“) е създал тест за маймунска шарка в опит да „подпомогне Световната здравна организация при разработването на усъвършенствани методи за бърза диагностика“.

Въпреки това, още по-впечатляващ триумф на общественото здраве някак си избяга от радара ни.

На 18 май " Российская газета " разкри , че Vector регистрира "четвърто поколение" ваксина срещу едра шарка:
Ваксината OrthopoxVac е препарат на базата на отслабен жива ваксина вирус за превенция на едра шарка и заболявания, причинени от сродни ортопоксвируси. Роспотребнадзор [федералната агенция, която управлява Vector] обясни:
„Ваксината е получена чрез последователно „изключване“ на шест гена за вирулентност в оригиналния вирус и представлява генетичен състав , който формира стабилен имунитет и в същото време има висок профил на безопасност.“

Анна Попова, ръководителят на Роспотребнадзор, а също и де факто руската бавачка за COVID, даде интересна актуализация на 25 май.

Според Попова в момента няма нужда от масова инокулация за предпазване от напастта на маймунската шарка. Освен това тя заяви, че всеки, който е получил ваксина срещу едра шарка, е защитен от тази нова потенциална заплаха за здравето.

Това звучи… разумно?

Но след това тя добави това :
В Русия са регистрирани три ваксини срещу едра шарка, като всички действат добре, но „всяка от тях е много трудна за понасяне [странен евфемизъм за „странични ефекти“]“, каза Попова.
„Също така, Vector разработи ново поколение реактогенна ваксина, която не предизвиква силни реакции, и преди три седмици беше подадена за регистрация в Министерството на здравеопазването . Документите са представени, пълното досие за регистрация”, каза тя и добави, че в момента се търси партньор за производство в Русия.

да. За да обобщим: в момента не е необходимо масово да се масово дразнят руснаците. Но ако по някаква причина се наложи, ние създадохме безопасна и ефективна генетична инжекция за по-малко от месец, защото вече регистрираните лекарства могат да причинят неприятни странични ефекти.

Но също така, как Попова направи толкова бързо тази чудотворна каша? Ако тя е кандидатствала за регистрация преди три седмици (от 25 май), това би означавало, че е готово да започне в началото на май — когато е докладван първият „случай“ на „маймунска шарка“. Как изобщо е възможно това?

Или просто седеше на рафт и чакаше да бъде регистрирано? Защо го правиш? Защо не го регистрирате веднага? ПОМОГНЕТЕ ДА РАЗБЕРЕМ.

Всичко е много научно. Между другото: Анна е неизвинена любовница на СЗО, която не може да спре да мечтае как хапе пръстите на д-р Тедрос.

Но внимавай, Попова! Имате конкуренция:
https%3A%2F%2Fbucketeer-e05bbc84-baa3-437e-9518-adb32be77984.s3.amazonaws.com%2Fpublic%2Fimages%2Fff8764c2-adca-423d-8101-d20fe50e7abb_746x373.png

Ростех на помощ! ( източник )

Държавният отбранителен конгломерат Ростек си партнира с Microgen (част от фармацевтичния холдинг Nacimbio на Ростех), за да създаде своя собствена високотехнологична ваксина срещу едра шарка.

През 2018 г. Nacimbio беше определен за единствен доставчик на ваксини за руския национален календар за превантивна имунизация. (Не можахме да потвърдим дали все още има тази изключителна чест от 2022 г.) През юни 2020 г. фирмата си партнира с руския суверенен фонд (RFIF) за разработване на терапии за коронавирус.

За тези, които не знаят, RFIF инвестира в редица любопитни ковид „лечения“. (Примерно колаборация на Спутник с Астра и Пфайцер, с подписа на Кирил Димитриев "главния изпълнителен директор на RFIF, млад глобален лидер на Световния икономически форум (клас 2009). Фондация Сорос забеляза потенциала на Дмитриев още в ранна възраст и му даде стипендия за обучение в Станфордския университет и по-късно в Харвардското бизнес училище. Той е работил за Goldman Sachs...". Дълга врътка на дружбата. За пореден път доказваща различията м/у Русия и Запада.)

Междувременно Александър Гинтсбърг – руският Антъни Фаучи – е наясно с обичайните си манипулации:
https%3A%2F%2Fbucketeer-e05bbc84-baa3-437e-9518-adb32be77984.s3.amazonaws.com%2Fpublic%2Fimages%2F3eec5b64-1f37-4d8d-a862-a9f4f937bf98_776x454.png

Въздъхни. ( източник )

Също така, това:
https%3A%2F%2Fbucketeer-e05bbc84-baa3-437e-9518-adb32be77984.s3.amazonaws.com%2Fpublic%2Fimages%2Fc49c68c9-262c-442d-8caf-ed6adf20aef8_1001x486.png

И така... кога Русия напуска СЗО и прочиства своето „здравно“ министерство? Времето напредва.

https%3A%2F%2Fbucketeer-e05bbc84-baa3-437e-9518-adb32be77984.s3.amazonaws.com%2Fpublic%2Fimages%2Fd9ac4eba-5521-4edf-bada-873a3d451067_681x413.png

Последно редактирано:
Ето малък пример (за личен кеф го правя):
Относно измамата с маймунската шарка съм (пре)поствал, на което контра ми е сложил лай; е тук най-горе:
Тук пък нанди ми е сложила лайкове; тук в центъра двата дълги:
Това е Вторник и показва американските мушингии с маймунската шарка. Нанди слага лайк, одобрявайки разкриването. Но два часа по-късно, запазва пълно мълчание (контрата също) на пост за руските предстоящи мушингии с маймунската; ето тук, дългия пост в центъра със заглавие "Русия и мистичното приемане на нещата такива, каквито са":
На следващият ден обаче, на пост за това как "Преди няколко дни Националната здравна служба на Обединеното кралство (NHS) редактира страницата си за Monkeypox, за да промени разказа по няколко ключови начина.", нанди отново одобрява; ту третия отгоре-надолу:

И сега кво излиза? Има ли основание да се смята, че нанди и контра мерят с еднакъв аршин две *лайна и*зрани от различни *ъзове? Когато Русия нещо смушингийства - а то е съучастие в схемата на западните *айнари - не е обезпокоително и все едно, че не.:)

Да пробвам с друго по темата от днес тогава. Понеже съм

с мотиви от

и също

Така че да издействам поредния точно описващ ме епитет.

Същото и тук: кажа с факти лошото за Украйна, САЩ, ЕС - лайкове, сърца! Кажа с факти лошото за Русия - мълчание, мрънкане, ма ти кво искаш да кажеш, ма кво предлагаш тогава...:):):) Е такива сте, такива
компрометирани и вече доста по-трудно да ви взема насериозно писанията/сценките

Значи ти си победител - честито! (Друго беше в другата тема, когато ако трябвало си щял и "да ми се извиниш").:) Препоръчвам игнор!
Тва щото допуснах че аз може да съм причина за емоционалния ти срив.

Ама ти нападаш нандибанди?
Голяма грешка, щото тя колкото и да е серт, си е много добричка и както виждаш е единствения човек дето продължава да обръща внимание на дефнюз.

Тъй че учи се от него и инвестирай в добри отношения с нея, щото друг толкоз снизходителен към юзъри със специални форумни нужди няма :)

Тва щото допуснах че аз може да съм причина за емоционалния ти срив.

Ама ти нападаш нандибанди?
Голяма грешка, щото тя колкото и да е серт, си е много добричка и както виждаш е единствения човек дето продължава да обръща внимание на дефнюз.

Тъй че учи се от него и инвестирай в добри отношения с нея, щото друг толкоз снизходителен към юзъри със специални форумни нужди няма :)
Още ли не си ме сложил в игнора ти, некомпетенте претенциозен? Слагай веднага и бегай при приказките за добрия водач, де все иде от нейде!:) (Па ти колко си тролил нанди без повод, "маймунке мръсна"(на Милен Цветков зрител нали така му каза), за личен кеф, да не говорим.)

ИДИТ: И, тъпако: приятели от детинство, стари приятел, мн добри приятели, сестра ми, майка ми, баща ми (с него почти не говоря даже; както и с приятели, и отчасти със сестра ми) - всички те са "нападнати" по същият начин, без разлика, когато упорстват да ми спорят за некви ясни глупости. Ти кой си - некъв полуграмотен "конспиративно" заядлив трол, и коя е нандибанди, че да приемам друг подход, много по-мек отколкото срещу гореспоменатите, иначе скъпи на сърцето ми? Мани..:)
---
Гледах тука тва:
Същият съм, само че значително по-дърт и в бг вариант.:)

Последно редактирано:
За глобалистите и НСР в условията на войната в Украйна.

Намерих го бутона, "спрете да следите темата", отписал съм се. Не ме цитирайте, двамата-трима тука дето се караме, не ме и тагвайте и сичко ше е бонбон.

1653926743226.png

Станцията на БДЖ в Паничище където мисля ги настаняват, не е зле сравнено с център за бежанци в Германия.

Прилича - ако даже не eкопие на хотел Рила на Боровец.

Малко е в гората гледам е на 500 метра от другите хотели на част от снимките в дясно пише че са от 2021 година

bdz-pan.jpg
bdz-map.jpg

Последно редактирано:
Столтенберг
А Китай се присъедини към Русия в откритото оспорване на правото на всяка страна да избира своя собствен път."

На практика всяка страна може да избира своя собствен път само ако избора е Запада и Нато - ако не е - майдан, червени линии и заплаха от военна намеса. Това сме ние Империята на Лъжата - просто да не си мислите че ние сме добрите!

Пример - Соломоновите Острови и сделката им с Китай

"Working together with our partners in New Zealand and of course the United States, I share the same red line that the United States has when it comes to these issues," Morrison said over the weekend. "We won't be having Chinese military naval bases in our region on our doorstep."

За сравнение Соломоновите острови са на около 2000 километра от Австралия не са точно съседни - това е равно на растоянието все едноч през цяла Европа по диагонал - София - Лондон е 2000 километра по права линия.

sofia-london.png

Последно редактирано:
Столтенберг

На практика всяка страна може да избира своя собствен път само ако избора е Запада и Нато - ако не е - майдан, червени линии и заплаха от военна намеса. Това сме ние Империята на Лъжата - просто да не си мислите че ние сме добрите!

Пример - Соломоновите Острови и сделката им с Китай

За сравнение Соломоновите острови са на около 2000 километра от Австралия не са точно съседни - това е равно на растоянието все едноч през цяла Европа по диагонал - София - Лондон е 2000 километра по права линия.

Виж файлът 24358

И Джефри Сакс вижда така нещата.

Отново да попитам: Какво е решението????

Щото като бухаш на хората в главите тонове от една и съща информация постигаш само едно - отвращаваш ги от нея. Има закон на махалото, по който както хората, така и събитията се движат. А именно: колкото по силно теглиш махалото в една посока, толкова по-бързо и силно то отива в другата.

Та, с риск да се повторя за стотен път, питам: Добре, знаем го, и сега какво???

@етерИум , разбирай, че ако бухаш проруска пропаганда, то всичко е о.к, обаче ако не бухаш на Путин теориите на тъпата война, то ти си враг на човечеството според поглед инфо, втори фронт, трета цедка и.т.н руска плява.

Горе