Украйна - Русия какво ви е мнението

Ма как бе, баба инвалид е естествено. След като са я нахранили и дали 5000 рубли са предложили да й прехвърлят тежкия товар с танка, а нея са я качили вътре за да не я гръмне някой фашист по пътя.

Град Попасна, контролират го от 8 май.

Просто искам повече доказателства. От една снимка не може да се каже какво е.

Написах го не ремайнд гледах видео как изнесоха бабка която не можеше да ходи с импровизирана носилка килим. И имаше по руската телевизия интервю с бабка която я бяха извозили с танк и се шегуваше че вече е била и танкистка пред репортерката.

Първото смятам че ще го намеря!

да доказвам очевидни неща, и то на идиот, който омаловажава смъртта на цивилни, измъчвани, изнасилвани, и тикани като кучета по мазетата, с една камара следи от насилие по тях
А де! Тия бели и пухкави азовци/айдарци/торнадовци никога не са правили такива неща. И клиповете, които сами са снимали и качвали всъщност лично Путин ги е одобрявал и режисирал.

А пък за whataboutism да не си се обадил повече :D

А де! Тия бели и пухкави азовци/айдарци/торнадовци никога не са правили такива неща. И клиповете, които сами са снимали и качвали всъщност лично Путин ги одобрявал.

А пък за whataboutism да не си се обадил повече :D

Я покажи да видим тея клипове. Пък какво са правили - са си го правили на тяхна територия, с техни граждани. Не им е абсолютно никаква работа, на рашистанците, да им оправдавате войната, с някакви азовци.

Дали са бели, дали са пухкави - Азов няма - от 2015 са част от Украинската Армия, с ясно посочено командване и спазващи указанията на висшестоящите и командири. Ако твоите фенове имат някакви претенции - да се обърнат към висшестоящите и тези,даващи указания. Но ще чакам да видя клиповете, нямам търпение.

Ама дай да видим тея престъпления срещу човечеството, дето лошите азовци са правили - сигурно като сложим на кантара утрепаните от ДНР/ЛНР сепаратисти хора и военни / полиция - ще са са на един кантар. И цялото това нещо, в контекста, че се случва в чужда държава, където феновете ти изобщо нямат работа там.

Един безмозъчен чобак, се мъчи да размишлява със Золкин и да стигнат до рационални изводи относно събитията довели до това да е военнопленник.

https://www.youtube.com/playlist?list=PLjPichGwDTa720osLWMQImtLuppzIB6V7

Тук може да им се радвате на интелектуалния капацитет и мисълта, дето тече като си отворят устата. Жалко, но повечето са неграмотни и навярно с основно образование - ще излезе накрая, че Украйна трябва и да ги образова.

Каква артилерия те гони? И това ли са ти доказателствата - 3 фейсбуук поста - @$INeed$ - и това ли трябва да пусне РОЙТЕРС - като теза някаква на статия, що Буча е фейк? Как да стане братле - кажи ми , като тея са мозъчни дефицити. Кажи ми моля те брато - Ройтерс как да започне да пише статия - въз основа на тея бълвочи изсрани от фейсбуук? Поспоменах те доста пъти, ама искам да ти покажа, какви доводи и аргументи вадят русиянците, и после се чудят що пропагандата им не минава в международните медии.

Мен ме е гнус да говоря за кой ли път и да давам информация за Буча - и да доказвам очевидни неща, и то на идиот, който омаловажава смъртта на цивилни, измъчвани, изнасилвани, и тикани като кучета по мазетата, с една камара следи от насилие по тях. Всичко е фейк - видеата, сателитите, разказите на хиляди хора от там, труповете, мазетата, изнасилените деца, тиканите и мъчени по мазетата на блоковете.

Направо ми се отписа и код и всичко, как може да има такива гнусари отричащи всичко, само заради мамичка расии.

Чудя се как ще се почустваш, ако някой дебил ти изнасили децата, убие жена ти, и убиеца дето са хванали, почне да ти се смее в лицето и да ти обяснява, как не е виновен, и за това са виновни от другото село.

Бива бива руска дебилщина и лизане на рузки анални части, ама такава липса на човечност и апатия и неглежиране към убитите - е потрес.

Почивка за ден от темата си правя, да проумея как може да има такива същества, и що за хора могат да пишат такива глупости.

Първо ползваш проджекшън - ти си този с фейковете, или прочел някъде една статитя без да прочете всичко което се пуска, а ме обвиняваш мен че пускам неща без доказателства.

Ето като излязоха резултатите от аутопсиите. Разбира се Гардиън си поддържа неритива - като е артилерия причина за смърта - значи е руската артилерия. Та руснаците са се обстреля сами с артилерия в Буче

буче.png

И още нещо снаряда със стреличките е остарял тип осколки и вече не се ползва от руснаците.

Още тогава си подготвих пост заготовка да е ясно кой и къде ги ползва този тип снаряди, защото знаех че ще мине време и ще спорите. от 2015 и 2018 от стрелби по Донецк и Горловка в Донбасс. Може да цъкнеш до ника да видиш от кога е този пост в цитата.
Минавам само да оставя това че ще трябва по нататък.
photo_2022-04-24_23-41-45.jpg

photo_2022-04-24_23-41-48.jpg

И да се върна на предните постове ей за тези стрелби ако някой е пострадал в Донецк командира на поделението което е било тогава срещу Донецк ако го хванат ще бъде съден на трибунал от републиките.

Последно редактирано:
Пък какво са правили - са си го правили на тяхна територия, с техни граждани. Не им е абсолютно никаква работа, на рашистанците, да им оправдавате войната, с някакви азовци.

И пак стигаме до безсмъртната реплика на Тодор Колев. Значи за кучета и котки може, а за прасета не може.

Хинт: Белград, Ирак, Либия итн, че ме мързи

Какви стрелички, това са пирони... Вече не се ползва, не значи, че го нямат на въоръжение. Би ли си подкрепил тея неща дето изписа - тея пирони дето си дал нищо не показват, дай да видим кое какво не се ползва на въоръжение и нямат ли го , имат ли го русияните - да не стане като с БУК-а, дето и на 9-майските паради си го влачите, и сте раздавали на донбасците.

И пак стигаме до безсмъртната реплика на Тодор Колев. Значи за кучета и котки може, а за прасета не може.

Хинт: Белград, Ирак, Либия итн, че ме мързи

Значи нямаш видеа и доказателства, какво са правили тези Азовци , че така са ви наплашили, че не може един аргумент да измънкате, без да питате що другите си бият негрите?

Та значи доказателството на Лошия, че Буча е фейк, е защото, няколко души са починали от артилерия, което по някакъв начин отписва другите неща, да са се случили. Makes fucking sense! И за първи път чувам тъпотията, че артилерия не се ползва, като има руснаци в града - ми кво правехте 3 месеца в Мариопул? Да не би Украйна да стреля по себе си 3 месеца?

Нещо причинно следствената връзка ти е объркана, особено мисълта, че щом има убити от артилерия, значи, след това нищо не се е случвало.

Сигурно ще дадеш солидни аргументи и доказателства, как са убити и мъчени 500+ души, и хиляди очевидци разказващи, за времето което русияните прекарват в града, интересни неща. Искам да видя как се оборва доклад на ООН и отделни такива на камара международни организации. И как се оборва масов гроб от 400 души застреляни като кучета, и ако ще плямпаш, че украинците са ги убили - доказателства, и факти - които ги няма, но искам да видя какви глупости ще измънкаш и какви фейсбуук постове ще постнеш, за да умаловажиш станалото там, и да обясниш как украинците тайно са застреляли хората, но пък странно защо ли руснаците са ги вземали от домовете им за разпити - явно са ги предавали на тайната украинска армия, може да е дошла от подземията - чакаща и готова да трепе населението си.

Последно редактирано:
Значи нямаш видеа и доказателства, какво са правили тези Азовци
Ти си по OSINT-а. Намери си ги сам.

така са ви наплашили, че не може един аргумент да измънкате, без да питате що другите си бият негрите?
Я ми обясни на теб какво ти пречи, че руснаците бият укропите? От сега те предупреждавам, че цялата ти тирада с една замяна на Русия с Америка се обръща против теб.

Ти си по OSINT-а. Намери си ги сам.

Я ми обясни на теб какво ти пречи, че руснаците бият укропите? От сега те предупреждавам, че цялата ти тирада с една замяна на Русия с Америка се обръща против теб.

Нямаш видеа значи, нямаш и аргументи, и доказателства - за кво изобщо се включи изобщо да пропагандираш какви престъпления Азов са правели, като не можеш да се аргументираш с повече от едно изречение?

Аз да търся доказателства, за твоите аргументи? Не съм казвал Аз, че Азовците трепят 'руснаци', и не оправдавам войната 4 месеца , с това - ако не можеш, а то е ясно защо - просто не твърди неща, които са лъжа.

Нямаше ли видео азовци как изяждат ЖИВО ДЕТЕ от Донбас? Я поразрови - може да излезе нещо.

Изнасилванията са фейк - махнаха омбудсмакнаката вчера, защото сипеше фейкове - които пасваха добре за вестникарски заглавия ама била изложила Украйна публично, като не можела да представи доказателства като получила запитвания за това.

Този е украински депутат и обяснява защо са я уволнили вчера - първо за фейковете и второ че се разкава по европа вместо да си върши работата и да се среща с пленниците и да осигурява хуманитарни коридори.

photo_2022-06-01_08-32-38.jpg

А относно доказателствата за престъпленията на Азовците на Трибунала в ДНР, ще ги видим на процеса - поне доколкото разбрах процеса ще е публичен и ще се излъчва лайв. Така че никой няма да бъде осъден без да са изнесени конкретни доказателства срещу него - особено като смятат да ги съдят сериозно.

Администрацията на Байдън заяви, че ще предостави на Украйна ракетни системи с голям обсег, като САЩ започват да предоставят пакета от помощ от 40 милиарда долара за Киев, който трябва да продължи до септември.

САЩ официално ще обявят 700 милиона долара за нова помощ днес, включително ракетни установки с голям обсег, HIMARS, и прецизни боеприпаси с обсег до 80 километра.

Байдън каза в понеделник, че Вашингтон няма да „изпрати на Украйна ракетни системи, които могат да нанесат удар в Русия“. Служители заявиха по-късно, че той има предвид различен вид ракетна система за залпово изстрелване или MLRS, която може да нанася удари по-далеч от тези, които САЩ ще дадат на Украйна.

Току-що в Бундестага канцлерът Олаф Шолц заяви, че Германия ще достави на Украйна модерна противосамолетна система и заедно с това за украинската артилерия ще бъде предоставен радар

@Лошият нема смисъл бате, ти или си тъп, или се правиш на такъв - не разбирам какъв аргумент и доказателство, че убийствата в Буча са фейк, е този скрийншот, и нямаш истински източник - кой какво уволнил, какво не уволнил - семействата си погребаха близките отдавна.

Ако решиш нещо да пишеш - в предния ми пост съм дал неща, от които може да почнеш с 'дебънка' и да върнеш света в реалността.

Сигурно ще дадеш солидни аргументи и доказателства, как са убити и мъчени 500+ души, и хиляди очевидци разказващи, за времето което русияните прекарват в града, интересни неща. Искам да видя как се оборва доклад на ООН и отделни такива на камара международни организации. И как се оборва масов гроб от 400 души застреляни като кучета, и ако ще плямпаш, че украинците са ги убили - доказателства, и факти - които ги няма, но искам да видя какви глупости ще измънкаш и какви фейсбуук постове ще постнеш, за да умаловажиш станалото там, и да обясниш как украинците тайно са застреляли хората, но пък странно защо ли руснаците са ги вземали от домовете им за разпити - явно са ги предавали на тайната украинска армия, може да е дошла от подземията - чакаща и готова да трепе населението си.

Чакам доказателствата, ако мислиш, че с един скрийншот от фейсбуук, ще е достатъчен - не сме като феновете на руZия, да се ловим като дебили, за опорки като биолабс, и славяно птичи вируси. Ако не можеш да покажеш нищо - кажи си го, и стига си се мъчил, че не знам дали не е някакъв комплекс това - да си мислите, че имате голямото доказателство, дето целия свят го крие, ама вие го имате, и трябва да обясните на всички, как цивилизования свят е в грешка, а отбор геноцид без аргументи, е прав за всичко, винаги и всякога. Чуствате се специални предполагам, като конспираторите, дето и те знаят нещо, дето 99% от света не са наясно и на всички положения трябва да го споделят и да ни 'учат'.

teror.png

Администрацията на Байдън заяви, че ще предостави на Украйна ракетни системи с голям обсег, като САЩ започват да предоставят пакета от помощ от 40 милиарда долара за Киев, който трябва да продължи до септември.

САЩ официално ще обявят 700 милиона долара за нова помощ днес, включително ракетни установки с голям обсег, HIMARS, и прецизни боеприпаси с обсег до 80 километра.

Байдън каза в понеделник, че Вашингтон няма да „изпрати на Украйна ракетни системи, които могат да нанесат удар в Русия“. Служители заявиха по-късно, че той има предвид различен вид ракетна система за залпово изстрелване или MLRS, която може да нанася удари по-далеч от тези, които САЩ ще дадат на Украйна.
и прецизни боеприпаси с обсег до 80 километра. :)

Обаче как го извъртат медиите. Този път срещу про Украйна отбора. Понеже не са за Украйна ами да пропагандното крило на демократическата партия на САЩ и трябва да пазят имиджа на Джо и демократите.

Реално не ги достасят с голям обсег - това до 80 километра е като Смерч и Ураган - големите брадчета на Град, има вариант където вместо 12 ракети има само две и може да лети на 500 километра - подобно на Искандер. Това беше проблемния боеприпас понеже може да удари на вътре в Русия - по цивилна цел и доведе до много жертви или по атомна централа и тогава трябва да бъде нанесен удар по центровете на взимане на решения, които не са в Киев и голямата война ще почне.

Аз да търся доказателства, за твоите аргументи?
Аз да се хабя да ти опровергавам фейковете?
Я върни темата няколко месеца назад - горе долу около призрака на Киев :D

А в темата основно съм за да ти се смея на религиозния фанатизъм.

Е пиша си 2:0 днес, не че е лесно да защитаваш нещо, без да имаш доказателство, но пък ако сменяте темата всеки път като ви сгащят за факти и доказателства, да си аргументирате изреченията - играта свършва.

@Лошият нема смисъл бате, ти или си тъп, или се правиш на такъв - не разбирам какъв аргумент и доказателство, че убийствата в Буча са фейк, е този скрийншот, и нямаш истински източник - кой какво уволнил, какво не уволнил - семействата си погребаха близките отдавна.

Ако решиш нещо да пишеш - в предния ми пост съм дал неща, от които може да почнеш с 'дебънка' и да върнеш света в реалността.

Чакам доказателствата, ако мислиш, че с един скрийншот от фейсбуук, ще е достатъчен - не сме като феновете на руZия, да се ловим като дебили, за опорки като биолабс, и славяно птичи вируси. Ако не можеш да покажеш нищо - кажи си го, и стига си се мъчил, че не знам дали не е някакъв комплекс това - да си мислите, че имате голямото доказателство, дето целия свят го крие, ама вие го имате, и трябва да обясните на всички, как цивилизования свят е в грешка, а отбор геноцид без аргументи, е прав за всичко, винаги и всякога. Чуствате се специални предполагам, като конспираторите, дето и те знаят нещо, дето 99% от света не са наясно и на всички положения трябва да го споделят и да ни 'учат'.

Ти в някое ЦИПсО ли работиш и се опитваш да задаваш неритиви по форумите. На САЩ им е много важно да отричат лабораториите понеже не са смо в украйна и Китай има въпроси и затова беше неритива за химическите оръжия дето руснаците щели да ползват, за да се отклонява медииното внимание.

=

За лабораториите забрави свидетелстването на Виктория Нуланд а официалния представител на Държавния департамент - пред конгреса на САЩ. Ако бяха лаборатории за тестване на PCR и Бързи тестове, Кървна Картина нямаше някой на ниво държавен департамен на САЩ да каже че работят усърдно да ги унищожат да не попаднат в ръцете не Руснаците. Колко им пука на САЩ че трябва да не попаднат данни в ръцете на руснаците, че някоя украинска бабка има кръвна захар или положителен тест за ковид.

=

Аутопсиите казват стрелички - западна медия

Стреличките защото са - darts, не са пирони, и това че са са умрели масово от стрелички както показа аутопсията. Означава че опцията е руснаците да се обстрелят сами с артилерия докато са Буче а не украйнците. Със тип снаряд който вече не се ползва от руската армия.

Има доказателства че се ползват от украйнската армия и са използвани срещу жителите на Донбас. Толкова си не информиран че допреди час не знаеше за стреличките са масоват причина за смърт в Буче защото малко медии го публикуваха, като се оказа че аутопсиите не пасват на неритива.

=

Изнасилванията - излиза омбудсмакнаката казва много изнасилени в Буче - медиите публикуват заглавия да обработва публиката - лично Путин бил наредил да се изнсилва - това пак беше тя. Вчера я уволниха - една от причинте уронила била престижа на Украйна защото западните партньори питали за доказателства - ами за дело са нужни доказателства.

Последно редактирано:
Е пиша си 2:0 днес, не че е лесно да защитаваш нещо, без да имаш доказателство, но пък ако сменяте темата всеки път като ви сгащят за факти и доказателства, да си аргументирате изреченията - играта свършва.

Обвиняваш другите в това което ти правиш. :)

трябва да пазят имиджа на Джо
Как се пази нещо, което го няма? :D

Иначе това е добро:

IRIS-T SLM, дава възможност да се противодейства на атаки с военни самолети, вертолети, крилати ракети, реактивна артилерия, безпилотни самолети, противорадиолокационни ракети и бомби.

Кажи сега укрите като ги хванаха с десетки пъти повече фалшификации защо още се пънеш да ги изкараш светци?

Горе