Украйна - Русия какво ви е мнението

Лятното слънцестоене кога е, че да връзвам доматите? Нещо много си се вживял в ролята да бъдеш "обективен" анализатор, давай го малко по-леко.

Иначе, какво става сега, украинците лъжат ама после някои неща се оказват истина? Лошото е, че когато руските източници лъжат няма критични медии които да ги разобличат, както е в прогнилия запад. Не можем да цитираме 3-4 руски медии в някаква обратна на нератива статия или анализ. Ето това се нарича пропаганда в чистия й вид.

Как да няма - това е пак западната пропаганда че няма

Медуза си работи и BBC Русия с журналисти и доброволци си работи. Не може да се пише не проверено за войната - причината Украинската пропаганда която някои медии директно препубликуваха в началото - и по специално около банковата паника която се опитаха направят в началото - ако им беше вързало с нея щяха да смачкат Русия - ама не върза.

Ако искаш да пишеш нещо за което не са дали данни правиш като BBC за загубите - вместо да цитираш не проверен чужд източник за да генерираш новина. Намираш си данни от локални медии и социални мреци, включваш и Медуза и техните източници да ти издирва имена - включваш и доброволци които да обикалят гробища и пишеш статията - ще си седи никой няма да я маха нито ще я санкционира.

И защо да не можеш да ползваш някой медии - прилага се принципа на критичното мислене и за тях - ако са посочили източник или има видео си е съвсем ОК.

Ад хоминем извърташ
Не съм много сигурен, с тези над 100 телеграма, яко си се вживял в ролята на руский кореспондент.

Около 10 процента са Украински канали все пак трябва и да се посмея от време на време и всичките са Mute - няколко пъти на ден хвърлям бърз поглед и чета каквото ми е интересно - обикновено ми светят по няколко стотин поста на канал. От всичките тези стотици постове и канали не пускам повече от 4-5 на ден и си избирам такива със солидно доказателсво.

Нямаше да открия Телеграм, ако не бяха баннали RT. А джойнах много канали защото не бях сигурен че Телеграм няма да направят същото като фейсбук и да махат страници и да крият постове.

telegram.png

Видя ли ми поста малко по горе за доклада на state.gov от миналата година за ситуацията в украйна - включително и журналистика им. :)

Последно редактирано:
И аз така знам. В черновата заглавието е било "Това е вирус", а припевът: "Всъщност трябва да призная, че ваксина аз желая. Честно трябва да призная - тя ще ме държи до края."
Мирише ми на албум.

Медуза си работи
Да, не знаех за този сайт, интересни неща има, благодаря.

Кончето си имало опашка... Латвия...

BGYaiCd.png

Да, не знаех за този сайт, интересни неща има, благодаря.

Кончето си имало опашка... Латвия...

Страхотна статия си избра да се чуди човек как да я опровергае.

Полномасштабная война в Украине продолжается 99 дней. Источники «Медузы» утверждают, что накануне круглой даты Кремль «попросил» сотрудников государственных СМИ «не акцентировать» внимание на продолжительности российского вторжения. Сделано это, чтобы россияне меньше задумывались о том, что за три месяца российские войска не смогли добиться значительного продвижения.

England
Land130,279 km2

enlgand-size.png

Украйна
Total603,628[5] km2

Зеленски днес - преди 7 часа каза 20 процента - едва ли е преувеличил по-скоро е смалил.

20% = 120 000 км2

-----------

Сега ще ти го завъртя аз като би го направила медия с неритив на обратно.

Кремъл е помолил руските държавни медии да не акцентират по повод кръглата дата, че 20% от руската армия може да завладее и зачисти от диверсионни групи Англия за 100 дни.

Коментар на редакцията:
Ясно че бавно завладяване на нищожната територията на Англия ще става при непрекъснати логистични проблеми и Защитниците на Англия смело ще се окопаят между жилищните блокове в градовете с цел да ползват цивилните жители като жив щит и по този начин да принудят руската армия да не ползва тежки бомбардировачи и вакумни бомби за да не убие цивилните. Слабаци. :)

Помолил е думата от статията а заглавието е завладяват.

:)

Забравих да добавя Свидетелство о Регистрации СМИ му е руската регистрация.

Последно редактирано:
И аз така знам. В черновата заглавието е било "Това е вирус", а припевът: "Всъщност трябва да призная, че ваксина аз желая. Честно трябва да призная - тя ще ме държи до края."

Рамзанчо! :)

''В четвъртък в рамките на работно посещение в Москва имах доста плодотворна среща с Министъра на отбраната на Русия Сергей Шойгу. Предмето обсъдихме провеждането на спецоперацията по денацификация и демилитаризация в Украйна, определихме по-нататъшни насоки за взаимодействие.
Сергей Кужугетович определи нови задачи, които предвиждат подобряване на по-нататънша тактика. Взетите мерки ще позволят да се увеличи в пъти ефикасността на настъпателни маньоври, което ще съдейства за провеждане на спецоперацията с по-бързи темпове. Министърът още помоли да предаде думите на благодарност на нашите бойци за техния значителен принос за борбата срещу националистическите и бандеровските формирования.
Благодарих на Сергей Кужугетович за високата оценка на работата на нашите специални подразделения. Чувстваме встестранна подкрепа от страна на Министерството на отбраната на Русия от първите дни на спецоперацията в Украйна. Сигурен съм, че нашето по-нататъшно взаимодействие ще позволи да се повиши ефикасността на решаване на задачите, поставени от Върховния Главнокомандващ.''

286089793_386864073481512_1548854280857036642_n.jpg

Браво! Браво. Неска 100 дена. Тея току-виж до 2025 са приключили, или айде - до 2030, да не дават зор.

Давос одобрява това. Напред момчета, избутайте го до резета!
Нека подкрепяме бурно всеобщите усилия да ни го набият угъзо!:)

Браво! Браво. Неска 100 дена. Тея току-виж до 2025 са приключили, или айде - до 2030, да не дават зор.

Давос одобрява това. Напред момчета, избутайте го до резета!
Нека подкрепяме бурно всеобщите усилия да ни го набият угъзо!:)

Ако вярваш на Зеленски 20% за сто дни ако решат че искат 100% = 500 дни дори по най-простата математическа сметка. Равно на Лятото на 2023 със зачистката.

Ами ако Зеленски смалява и е по-близо до 30% отколкото до 20% сметката става за Коледа 2022.

И това ако искат 100%

Сега сериозно -
1. не мисля че искат 100% защото ще трябва да се грижат и за промити мозъци които не ги харесват.
2. Мигрантите от Африка към Европа ще тръгнат в края на лятото и на ЕС ще ни е трудно да държим украинците осиновени, така че поне до тогава трябва да продължи бавно бавно. :)

Последно редактирано:
Забравих да добавя Свидетелство о Регистрации СМИ му е руската регистрация.
Ама за по-сигурно в Литва, че знаеш ли знае ли са.... BBC същата работа. Толкова за "независимите" руски медии.

1. не мисля че искат 100% защото ще трябва да се грижат и за промити мозъци които не ги харесват.
2. Мигрантите от Африка към Европа ще тръгнат в края на лятото и на ЕС ще ни е трудно да държим украинците осиновени, така че поне до тогава трябва да продължи бавно бавно.

Ами ако Зеленски смалява и е по-близо до 30% отколкото до 20% сметката става за Коледа 2022.

Тези ще си ги запазя, ще говорим пак.

Добре си усвоил демагогията, това с Англия може в някой руски телеграм да мине. Гледа се % от територията на дадена страна, а не да сравняваш страни с различни по-големина територии. И ти като математиците, дето ги канят да коментират Ковид по медиите.

Това за един приятел го оставям...

"Луганск и Донецк - първо ще ги освободим изцяло... и след това ще превземем Киев и всички други градове", подчерта чеченският лидер.

EdRcF0A.png

Тези ще си ги запазя, ще говорим пак.

Добре си усвоил демагогията, това с Англия може в някой руски телеграм да мине. Гледа се % от територията на дадена страна, а не да сравняваш страни с различни по-големина територии. И ти като математиците, дето ги канят да коментират Ковид по медиите.

Запази си ги - аз ще си запазя правото да кажа че това ми е виждането според сегашната ситуация. :)

Аз ще си запазя контра настъплението през Август.

За процентите само ти завърях неритива за август като размер територия. :)

За Кадиров нещо, за "руските" медии извън Русия ? Кво стана сега, въртяхме сукахме пак останахме без медии с извън нератива. Жалко, искаше ми се да има.
Аз ще си запазя контра настъплението през Август.

Август-Септември, "това ми е виждането".

Накрая оставям едни украинци, преоблечени като руснаци за да направят фейк нюза, дано пак не бъркат сенките.

Накрая оставям едни украинци, преоблечени като руснаци за да направят фейк нюза, дано пак не бъркат сенките.
Разбра ли въобще какво говорят?
Тия не са руски войници.

Ако вярваш на Зеленски 20% за сто дни ако решат че искат 100% = 500 дни дори по най-простата математическа сметка. Равно на Лятото на 2023 със зачистката.

И това ако искат 100%

Сега сериозно -
2. Мигрантите от Африка към Европа ще тръгнат в края на лятото и на ЕС ще ни е трудно да държим украинците осиновени, така че поне до тогава трябва да продължи бавно бавно. :)
Не можах я разбра тая сметка:( До Коледа минимум ли? Дотогава ли ще продължи...там квато е тогава актуалната цел на спец операцията и квито са новите санкции + новите справяния с кризата?

Лилавото ти отива. Бе вирна ти нещо нос тоя месец, чувствам те някак по-горд.

"Както се случва всяка година с настъпването на „Месеца на гордостта“ през юни, големите корпорации сигнализират за лоялността си към каузата на ЛГБТ, като приемат дъгови варианти на своите лога по целия свят… с едно очевидно изключение.

В Twitter различни потребители са събрали примери за компании в различни области, които ребрандират своите акаунти в социалните медии с безпогрешни цветови схеми на „гордост“ за западната публика, но не и за техните акаунти, насочени към клиенти в Близкия изток."

:D

Не разбрах посланието. Явно от другата камера се губи перспективата и не става ясно защо го постваш.

Ukrainian - като сексуална ориентация. :)

Виж файлът 24438
Добре де, с тоя нов джендър как стои въпроса, някой запознат ли е? Има ли предимства нещо? Ако се пиша джендър украинец, нещо помощи, хотелче, туй-онуй? (И, примерно, те понеже имат силно развити такиви общности, да се пишеш джендър укроюдей, по-добре ли отколкото само уркаин?) А ше мога ли примерно ако се пиша джендър украинец, пак да си пецкам женички? Ще се следи ли стриктно - биометрия, идентификаторчета..да не слагат чип?

Щото ако помощите са добри, пък кризи идвали.. Айтитата са добре ужкем, сега и по-добре щели да стават, уредени са един вид. Е го Торбалана: още миналата година си каза в "Бъдещи професии", че счита "ваксинатор с чипове" за най-перспективната бъдеща професия. Той си е АйТи, чатка техниката, ше му предложат яките кинти и ше ни начипи сичките тука. Ами другите неайтитата кво ше прайм и къв ше го дървим...

Последно редактирано:
Добре де, с тоя нов джендър как стои въпроса, някой запознат ли е? Има ли предимства нещо? Ако се пиша джендър украинец, нещо помощи, хотелче, туй-онуй? (И, примерно, те понеже имат силно развити такиви общности, да се пишеш джендър укроюдей, по-добре ли отколкото само уркаин?) А ше мога ли примерно ако се пиша джендър украинец, пак да си пецкам женички?
На пецкането не се гледа с добро око ако си бял мъж дето не е минал "трансформация".
Наратива е че ако бял мъж пецка, това е или изнасилване или най-малкото е демонстрация на токсична мъжественост.

Пецкането е ок само за жени и тъмнокожи, и то ако не включва бял мъж в схемата.

Евентуално може да се направи изключение ако теб те пецка някой от малцинствата, ама пак трябва да се пита...

Лилавото ти отива. Бе вирна ти нещо нос тоя месец, чувствам те някак по-горд.

"Както се случва всяка година с настъпването на „Месеца на гордостта“ през юни, големите корпорации сигнализират за лоялността си към каузата на ЛГБТ, като приемат дъгови варианти на своите лога по целия свят… с едно очевидно изключение.

В Twitter различни потребители са събрали примери за компании в различни области, които ребрандират своите акаунти в социалните медии с безпогрешни цветови схеми на „гордост“ за западната публика, но не и за техните акаунти, насочени към клиенти в Близкия изток."

:D
Пишеш така, че всеки отговор да изглежда грешен. Но Нанди събира и пази. Нали Нанди?

Горе