Супер става, браво на Скай за оказаната помощ.
другия админ тагвай, той ги завъди тия и им се кефи.
Кои "тия" е "завъдил" "другия админ", бе скайчо, бе, моето момченце? Ти от кои си, скайченце? Научи ли се да започваш изречение с главна буква, поне да добие вид, при положение, че казаното ще е обичайното НИВО - "израсли пред компа тийнейджъри-нърдове на джойнт в маалата"?
@Sky ми предлагаше да съм му помагал за темите в некакъв форум, сайт...
хаахахахаха. Той не може да даде на вързано куче ляб в тая област, за която сайт/форум искал да прави, щял да прави, прххх. (Няква мерзка проамериканска пропаганда щеше да е, доколко разбрах: "
нов форум на тема БКП и комунистическия режим". Той толкова му е акъла.)
Отрязах го като куче.
(С голям кеф.)
Вижте тука сред другите неграмотно написани негови изречения към мен, кво вика:
"
От тая тема [моята - "Нов Световен Ред с 2 липи отпред"]
между другото ми дойде мотивацията да завърша тоя проект"
Щото съм "завъден" от "тия" - толкова, че от моята тема му дошла мотивация да си завърши..."проекта"
Нали?
Но не му се получи да му съдействам и сега някой "админ" бил "завъдил" някакви си (предполагаме, че са някакви кофти юзъри). Не беше така, когато му се искаше ПОМОЩ ОТ МЕН.
Колко лесно се връткала моралната дупара, кога е поврътлива принципно; найс, а?
(А човека говори намръщено за някакви "завъдени", предполага се, че намеква за "въшки".)
Това дето го продаваш ли е, бкп.бг ли, скайче?
Нищо не можа да направиш, нали? Очаквано, ти си с твойто копчаджийско полуграмотно ниво, къде ше измислиш, па ше направиш. Их, Скайчеее, их голема работа. И НИВО чак завъдил.
"
Истински истории от подземието на социално слабите мислители"
Моля ви, ако сте анти-БКП, помогнете на социално слабия умствено копчаджия да сбъдне мечтата си. Бъдете добри.
(Докладвай сега, Скайка, докладвай, протестирай, тагвай, оплаквай се [от нивото
] - там си спец.
)
(Сега другия дето отрязах, който ми предлагаше сайтче да правим - няма да го кажа, че ми е много скъп другар - се очаква да се презастрахова и превантивно да извади някакъв КОЗ, да извади кирливи ризи, да извади скрити компромати, да ме злепостави (той е свикнал с това ниво на реакция, прецизирал го е)...Уууу, треперяааа!
И той ме ласкаеше, приканваше, ала-бала. Но нема нужното морално ниво, а аз общение с нечисти морално не ям.
Бе много недоволстват: що тва, що онва, що така правя, ма на лични ми предлагат сайтове да правим. А?
Просто треперя от
нивото (преди всичко - от
моралното).
Както се каза от високите нива преди малко:
Нивото е супер? Какво се случва изобщо.