Украйна - Русия какво ви е мнението

1fe69b72881b9c0f123fa325736b4281.png

Хахахаххах

Хахахахахха

Мале мале …. Дори твоите хора ти се смеят на дебелизма

дебЕлизъм си ти! Изобщо не знаете какво представлява Беларус, нямате идея за реалните ресурси на Русия, отказвате да приемете, че сащ приклюват като световен хегемон и само се хилите.

Ето какво правят ватенките, дето не могат да произведат детски колички в Мариупул

1657882316043.png

Е щом тоалетните и миришат на френски парфюм - работата е ясна.

нямате идея за реалните ресурси на Русия,

Светни ни - някакви безаналогови ще са? Те да не ги крият от собственото си население, че така затъват всяка година от 2014 насам и обедняват? Може би Путин чака удобния момент, да покаже тея реални ресурси. Сигурно ще е някакъв ПЕРПЕТУМ МОБИЛЕ , дето ще скрие шапката на целия свят.

Иначе явно имаш проблеми с главния мозък - САЩ са си номер едно сила и военна суперсила - факт - вмомента. Рушляците, като тепърва ще ги изместват - вие трябва да обясните с какво ще се доредите дотам, ако не можеш да измънкаш нищо конкретно - тогава този, който живее в измислен свят не съм Аз. Вие твърдите разни фантазии и вицове в бъдеще време какво ще станело, как ще станело - без да конкретизирате нищо. Аз не съм тръгнал да обяснявам, как Испания ще е първа сила военна и икономическа, и ще затрива долареса.

Последно редактирано:
дебЕлизъм си ти! Изобщо не знаете какво представлява Беларус, нямате идея за реалните ресурси на Русия, отказвате да приемете, че сащ приклюват като световен хегемон и само се хилите.

Ето какво правят ватенките, дето не могат да произведат детски колички в Мариупул

Виж файлът 24848

Май май и ти си нямаш представа какво представлява Беларус?

Каква е връзката със строенето в Мариопул, което се извършва от друга държава? Коментираме Беларус, нещо се оплете. Две нишки за много за твоя едноклетъчен организъм, нека да се спрем на една тема.

Сподели колко са развити Беларус?

Брее изтървал съм поредната жертва на Путин o_O

БоДжо, Простото, сега и Драги... "Западните" лидери сгъват един след друг пред мощта на РУСКАТА ИМПЕРИЯ!
:eek:

п.с. @contra, всичко наред ли е? Притесняваш ме нещо напоследък.
Всичко наред; следя чат-пат ама то няма достатъчно провокации напоследък.

БоДжо, Простото, сега и Драги... "Западните" лидери сгъват един след друг пред мощта на РУСКАТА ИМПЕРИЯ!

Немците щели да ползват по-малко топла вода. Що бе ? Нали уж голямата работа. Зимата ще се топлят с …
Щели да се топлят на дърва. До вчера спряха всичко искаха на ВЕИ, а ся дърва. Ама те комини нямат бе..

аз казвам Китай. Ся ко прайм
Никой не спори - поне не и аз. Китай ще да е. Никой от нас не твърди, че Русия ще е новият хегемон.

Просто спорим с атлантиците, че не са баш така в сащ нещата, както те си ги фантазират. Янките влизат в страшна рецесия и медиите им бълват за това ежечасно. Само наш Ремайнд вика ''не, бе, сичко е ток, дедо Алцхаймер ще праща още напечатани хартийки в украйна''.

Брее изтървал съм поредната жертва на Путин

Айде да залагаме за Шолц? :D

Аз казвам в началото на отоплителния сезон, а ако след ремонта на СП1 не потекат нормалните количества - и по-рано.

О , не се и съмнявам, че четеш издържани финансови медии, за да знаеш какво предават и да правиш предположения. Някой анализ на поглед.инфо няма ли - за САЩ

То пък вярно, че за Русия, смяна на председател / президент е нещо нечувано, и има пълнолетни граждани на РС/РФ, които ги мъмри Капутин. Докато за Русия това значи предаване, за някои това значи смяна на некадърните или понасяне на отговорност. Тея неща дето пишеш, можеше и да са валидни, ако на тяхно място идваше прокси на Капутин :)

Последно редактирано:
Какво мислят братушките за България? Имаше само едно негативно мнение на фона на цялата ни политическа гняс последните 30 години.

Ми кво да мислят? Ние не сме тръгнали да нападаме чужда държава и да пържим населението с 20 годишни пропаганди и промивания на мозъци и диктатурки дето не може да гъкнеш. Тея младите не мислят и нищо хубаво и за Кремъл спокойно - с това видео каква ти е идеята, да покажеш, ние колко сме глупави, че ги мразим, пък те така добре да ни споменават?

Доста по-интересно като реши да пита руснаците дали има демокрация в госпУдарството. На тея след въпроса трябваше да сложат WINDOWS SHUT DOWN мелодийката. Сигурно е много яко да живееш в госпударство, и като те питат дали има демокрация, да се чудиш 5 секунди кво да отговориш, а за лидера - или добро или нищо, че без демокрация, ще пушиш махорка за 7 години в панделата.

Вече си прокараха и 'закона', за 'чужди агенти' по модел на Северна Корея - така могат без абсолютно никакви проблеми да решават и да пратят в Гулаг , всеки един, когото пожелаят, без да има нужда да се занимават да мислят разни обвинения и как да ги нагласят. Баси кочината.

Последно редактирано:
Ми кво да мислят?
По твои самопризнания, след като те разкриха :rolleyes: си бил фен на Русия и Путин. Правя ти услуга и посочвам, че това е било при икономическия ѝ възход и преди Крим. Аз не съм фен на никой, и да съм бил, някога на някой, съм се калибрирал. Да, разбирам че имате личнотворче$ски интерес по темата, обаче... Обаче ми се иска да има един по-отговорен диалог, защото ще има дрън по обичайното време и трябва да сме донякъде поне подготвени.

Не - просто не съм заемал никаква позиция, и благодарение на хубавата пропаганда, дето в България цъфти и прелива - с разни парцали, а и с русороби - не съм се занимавал да факт чеквам неща, и съм го карал по дифолт. Абе спуснали са ме били по пързалката явно - лесно е, ако не обръщаш внимание, и ако месеци четеш разни работи, и не ги факт чекваш.

За Русия - колкото повече четеш и се интересуваш - толкова повече ти се гади от нея. Е , стига да не четеш RT и някой от подобните кремълски парцали за дезинформация на ГРУ.

Русия пичели - тука няма изненади.
Виж, интересното е, че губещите стават все повече... тях да броим е много по-забавно! :oops:

Примерно, гледайте колко косвени жертви на войната в Западна (и не толкова западна) Европа... ужас.

ПП... и причината все е някакъв вид self-impalement.

Последно редактирано:

Горе