Украйна - Русия какво ви е мнението

Ето и по-чисто видео от това, което пуснах сутринта за дроновете Байрактар, които Путкин толкова мрънкаше, че били опасност за Русия да ги купуват от Турция. Виждаме защо, и как се справят с конвоите:

Какво става с ватенките, още ли просят газ за танковете и питат за посоката към Киев?

Бреййй кинг нюс:

Мъск осигури нет на Украйна след тяхната молба.
-
Мис Украйна - Анастасия Алена - публикува свои снимки с автомат и послание "Да застанем зад Украйна и ръцете долу от Украйна!"
iu

Според мен владее оръжието поне колкото наште контрастрайкъри тука:)
-
Ниагарския водопад светна в цветовете украинското знаме
iu

Да не са объркали цветовете? Повече на руското ми мяза.
iu
iu

Кво, не е ли?
-
Най-лошото след забраната за Евровизия: Отнеха статута на Путин на "почетен президент на м/ународната федерация по джудо":(
-
Най-незначителната новина накрая: Украйна се съгласила на преговори в Гомелска област (засега - преди това отменили преговори на 4 други локации, според бтв)
---

Любимото ми, което като лаишко хоби си го следя: напредъка на киберсигурността (с участието на герой от друга тема "Ще ни чипират ли след 6 месеца" - министър Божо Цифровото).

(Дали долното има нещо общо с това, че нандибандова не може да си земе рибарските такъми от спряния достъп до сайтовете .ру, а и баща й не може да гледа (забравих кой руски канал беше)? Не ги разбирам.. Но съм смутен - нанди не може без риболов, изнервя се и ги почва форумните герои, даже нас, близките й ще почне, горко ни....)

Киберсигурност: ГДБОП спря над 45 000 интернет адреса

Във връзка с ескалацията на хибридната война и гарантирането на киберсигурност, министър Божидар Божанов сподели в социалната мрежа какви комплексни мерки за защита на критичните и стратегически системи от страна на междуведомствени групи са взети. "С цел гарантиране на киберсигурността на България и в контекста на ескалацията на хибридни атаки, експерти от Министерство на електронното управление, съвместно с отдел „Киберпрестъпност“ към ГДБОП в МВР предприеха действия за филтриране или преустановяване на трафика от над 45 000 интернет адреса, от които са извършвани опити за зловредна намеса в електронни системи или мрежи.

По реда на Закона за киберсигурност, по електронен път, са изпратени уведомления до телекомуникационните оператори и предприятията, предлагащи обществени съобщителни мрежи и услуги на територията на страната, които са длъжни незабавно, когато това е технически възможно, да филтрират или преустановят зловредния интернет трафик. Взимат се комплексни мерки за защита на критичните и стратегически системи от страна на междуведомствени групи, които работят в съответствие с приетите планове за действие в Съвета по киберсигурност към Министерски съвет."
---

Радвайте се, докато още не са погнали коментарите в нета и не са ни спряли като "зловредни". Май нема е задълго, ама добре си побъбрихме поне де, хубава тема стана, сбогом приятели..... (Суперспамаджията Римайнда остава; сигурен съм, че според министерството на Божо той генерира "полезна намеса", а не "зловредна" като нас")
-
М/у др. после/утре (ако Римайнда не нъ е предал на Божо Цифровото) ше пусна едни лошо звучащи работи и за путин в мойта тема, да се подготвят някои що-годе близки хора да ме попсуват. (Ама без да заобичвам западните г0вна) Айдеее - всички играят заедно и свърши задругата ни, скъпи ДРУГАРИ АНТИВАКИ!!!!:):):)

Какво става с ватенките, още ли просят газ за танковете и питат за посоката към Киев?
А, Десо, кво стаа бате? Събирате ли ми дарения за доктор?:) На теб разчитам, да знаеш!:)

от последнтие минути Путин дал разпореждане истинските специални части да действат вече :)
аааа супер яко нали? видя, че пушечното месо не се спрая и пуска главорезите в действие, а това ти пълни душата? Браво!

ше пусна едни лошо звучащи работи и за путин в мойта тема, да се подготвят някои що-годе близки хора да ме попсуват.
Никога! Чакам с нетърпение, докато още имаме интернет достъп. Не съм чак такъв фен на Путин. А още по-малко на риболова. (Мразя всяко посегателство над животинки). Заставам на страната на справедливостта - ВИНАГИ. В случая с провокациите от сащ и фашизоидите в украйна, путин е напълно прав - поне според официалната версия. Никак не изключвам възможността за колаборация с резултат "две липи отпред - и една дълбоко отзад на всички ни".

Между другото колко процента тук работим онлайн и в IT сферата и към каква професия се насочваме после?

Между другото колко процента тук работим онлайн и в IT сферата и към каква професия се насочваме после?
Я съм овчар, ма пускам електронния пастир да пасе овците и легам на сенка. Не знам дали Киберсигурност няма да ми го деактивират...:(

Според мен тези млади момчета Путин ги е прежалил. 100 % е наясно, че нямат никакъв шанс срещу Азов и освен да стават буквално на парчета друго няма какво да стане. Няма да пускам тук линкове с реалната обстановка и многото трупове. Всеки който иска може да си ги намери в Телеграм. Най-вероятно чрез тях събира данни за противника за по-кординирана атака.

Мисля че съм абсолютен българофил, ако погледнем историята ще видим, че Руснаците са ни причинявали едни от най-големите вреди. Имаме поне 3 окупации от тях!!!
Но такива като Remind са тотално промити мозъци, към всяки от двата лагера в момента има такива, и то не малко. Пропагандата действа мисля дори по-силно в така нареченият свят със "свободен" достъп до информация.
В момента медиите предават само едностранно, което трябва да е срам за журналистите.
А каква и истината, ако може да има такава:
Така наречените либерасти, кукловодите на Байдънци и други искаха да захапят залък, който им се оказа непосилен - Донбас и газопреносната мрежа към Европа. Другите им роднини от източната страна не са съгласни с това и се случва сегашното:

Бой между роднински фамилии, които са окупирали света, и хич не им дреме за живота на гоите

@етерИум
Това за глобалната доктрина NWO, винаги е била основната тема. Само, че в нея и ти не знаеш наистина какво да мислиш.
Много отдавна разбрах, че глобализацията на технологиите, пристрастеността на хората към социалните мрежи и дигиталния свят, ще объркват още повече хората.
Ще дойде момент и то скоро, в които най-последните поколения, ще са такива зеленчуци, та ще бъдат контролирани в пъти по-лесно.

Колкото до коментарите ти за такъмите на @nandibandi и на много други хора в момента им спряха по начин обратен на демокрацията достъпа до информация.
Руските сайтове в момента минават чрез яндекс и няколко други.
Всъщност може да се каже, че досега, буквално до преди два дни в руски сайтове съм влизал, примерно един път в месеца.
Не че там намирам нещо кой знае какво. Поне в големите им новинарски сайтове по принцип информацията им е без много витиеватост. По-скоро са като съобщения. От типа "най-големия транспортен самолет в Света беше унищожен недалеч от Киев".
Ще трябва да отмине тази дигитална война и тогава ще разберем повече. Колкото до сателитите на Мъск, при определено желание могат да бъдат свалени. Буквално. И много интересно как ще ги закотви.

Добре аз не разбрах Ремайндера призна ли си че част от видеата му са фалшиви или не?

Мисля че съм абсолютен българофил, ако погледнем историята ще видим, че Руснаците са ни причинявали едни от най-големите вреди. Имаме поне 3 окупации от тях!!!
Но такива като Remind са тотално промити мозъци, към всяки от двата лагера в момента има такива, и то не малко. Пропагандата действа мисля дори по-силно в така нареченият свят със "свободен" достъп до информация.
В момента медиите предават само едностранно, което трябва да е срам за журналистите.
А каква и истината, ако може да има такава:
Така наречените либерасти, кукловодите на Байдънци и други искаха да захапят залък, който им се оказа непосилен - Донбас и газопреносната мрежа към Европа. Другите им роднини от източната страна не са съгласни с това и се случва сегашното:

Бой между роднински фамилии, които са окупирали света, и хич не им дреме за живота на гоите
Разбира се, че е така. За цитирания от теб безогледен индивид, глупав не знам дали е, но определено е нагъл и безочлив. Толкова много обиди за толкова кратко време, такова безогледно отношение не съм виждал от зората на форумите.
Ако форума беше мой отдавна щеше да си е заминал. И като гледам доста хора са на това мнение.
Аз лично съжалявам, че изобщо взех някакво отношение към "материалите" му.
А от банове страх отдавна нямам. Много отдавна.

Първо такова нещо като свобода не съществува. Свободен си ако живееш в планината със стадо овце. Избрал ли си да да си роб на обществото и социланите нрави ти не си свободен.

Второ когато Макрон мачак протестиращите работници с водни оръдия и арестувах наред световните меди се давахе в лигие от кеф. Сега в Русия арестували 1000 човека и демокрацията е в опасност.

Трето нормално е да се арестува всеки заплашващ обществения ред. Русия, САЩ ако щеш Буркина фасо нарушаваш ли закона си за арест.

Даже и в планината със стадо овце да живееш не си напълно свободен. Свободни може би са онеци под 1 000 души в света, които са част от някакви племена в джунглите.

Разбира се, че като нарушаваш обществения ред навсякъде трябва да бъдеш арестуван. Говорех, че по принцип в "демократична" Русия (слагам в кавички пак, ако не си разбрал, защото джуджето се изказва, че са демократи и ще правят украинците такива) последно време на всякакви протести, които не отърват на властта има арести. Даже започнаха и медиите си да контролират и да им се карат как се изразяват, което ОТНОВО е смешно, ако твърдиш, че имаш демокрация по неговите думи.

Много интересно, как едно видео няма снимано от руснаци... ?

Според мен тези млади момчета Путин ги е прежалил.
Аз започнах да се съмнявам дали наистина са руски военни а не актьори

Още един дебил се е включил, който пита къде е истината, искал двустранно да се отразявали нещата.
Другата страна е пропаганда и фалшиви новини. Другата страна обяснява, че НАТО и САЩ са виновни, че Путлер е велик, че Украйна са фашисти, че Русия е натискана от НАТО, и че Расия се защитава. Ако не може да разграничиш фалшива пропаганда целяща да замазва очите на руските плуидохи, изобщо не чети новини.

За последен път ще кажа - това, че всички медии излъчват едно и също, без руските правителствени подлоги, не значи, че излъчват ЕДНОСТРАННО и грешно, а че не желаят да предават фалшиви и пропагандни новини целящи да оневинят Путлер за това, което става. Ако кратуните ви не го побират, няма смисъл да го дискутираме.

видях, че и шизофреника deffnews отвреме навреме се включва неадекватен както винаги. Пий си хаповете хахо. За теб знам със сигурност, че си диагностициран, пий хаповете и внимавай с кошмарите.

ОТНОВО е смешно, ако твърдиш, че имаш демокрация по неговите думи.
Неговата демокрация е същата каот тази в Англия, Германия, Франция и т.н. Не слушаш ли ядеш грездея. Бруталното лицемерие на западния свят лъсва в моменти като този. Историята през последните 30 години е пълна с примери.

Защо когато едни изнасят демокрация, дават уроци, създават "мир" всичко е ОК, но ако Путин го прави не е ОК. Това ми кажи, но нека избегнем клишетата умират невинни, Путин такъв онакъв, руски пияници и прочие.

Не знам какво сте писнали от Реймънда, просто показва страната на украинците. Както половината тук слушате само руските канали и сайтове, какъв е проблема и да има друга гледна точка?

Голяма част от света застана зад украинците, тук някои преди ден твърдяха, че това не е война. Народа е една извадка на това, което е в управлението на дадена държава - за справка, има хора като министъра на отбраната, за който това не може да се нарече война, макар целия западен свят, Турция и други го осъдиха като война.

Добре аз не разбрах Ремайндера призна ли си че част от видеата му са фалшиви или не?
Не знам, но не е нормално да копи/пейстиш редид. Пробвах да обясня, че омразата е това, което искат от Кремъл и Белия дом. За сега се справят отлично! Същото казвах и за ковид истерията, но явно сме узрели за нюка, толкоз ниско ниво на интелигентност...

Горе