Torbalan Trolski
Well-Known Member
Я кажи с какво пресловутата ракета превъзхожда калибрите и кинжалите? В този си мод химарсът е един малък искандерЗа технически детайли за Химарс - абсурд
Кажи кога великата перемога, че ни се изчака чакалото
Я кажи с какво пресловутата ракета превъзхожда калибрите и кинжалите? В този си мод химарсът е един малък искандерЗа технически детайли за Химарс - абсурд
Хахаха Ремидер я коментирай това:
Днес Русия представила новата си космическа станция, но в проекта участват САЩ, Япония и около 11 европейски държави.
Кога ще разбереш, че интереса клати феса в тоя свят. Впрочем ти си жив пример с личния си живот за тази сентеция.
Подкрепям написаното, единствено не съм съгласен, че Русия може да е антипод на това движение. Антипод беше Тръмп, антипод е Орбан, Дуда... но не и Путин.
Боклук, филмът доказва, че укрите са си обстрелвали затвора, за да не говорят пленените (пардон ''евакуираните'') нацисти. Ти по тоя повод изпадна в нервна криза. Смени три тампона само на единия пост. Относно биолабораториите: те са факт, признати от Нюланд. Ехидния ви тон само показва колко сте заспали гълъбици.Оф тоя боклук пак почна да спами кремълски линкове, само не знам защо терористите ползват фейсбуук, след като го забраниха в мамашата. Мърло - до онзи ден обясняваше и мрънкаше как нищо не може да се взима насериозно от военнопленници -, а сега изтърсваш тука някакво пропагандно лайно, че и директно от кремълските чекисти, базирано на интервюта с военнопленници. Кво стана с биолабораториите и нацистките лагери и престъпления дет щяхте да разкривате преди 5 месеца?
После се чуди, защо целия форум го подиграва, че няма акъл за 2 стотинки.
Крума и той е на смяна с пропагандите - те руснаците затварят автозаводи, че нямат чарколяци, а ще ми правят КС, интересно кой му каза, че тези страни щели да участват - посолство росиии булгари? Трябва да си бавноразвиващ се, за да мислиш, че тези дето не могат един чип да вземат и разглабят самолети, щото нямат части за тях, ще направят КС - то е ясно, че новината е само балама за руски фенове на орките - нормален човек не би взел насериозно такива небивалици.
От сателитните снимки се виждат доста фасове на земята при авио-базата в Крим, явно бая пушачи ще са били и там? Да си изхвърлят заедно всички цигарите в 4 отделни склада и хангари и чак дупки в земята да оставят ...Взрива в Крим е мърлящина от страна на тиловаците. Видеото е от пътнически влак който минава съвсем до него.
До линията виждат се и сандъци с боеприпаси . Достатъчен е един диверсант с евтин квадра-коптер от Али Експрес или дори хвърлена цигара.
🔥ZАПИСКИ ПАТРИОТА🔥СНАРЯДЫ 👉 "ВАГНЕРУ"
🔵🔴🤦♂️Шел 6-й месяц СВО... ☝️Так выглядела та самая площадка хранения боеприпасов на станции Азовская между поселками Майское и Азовское, которая сегодня утром взлетела на воздух. Ящики с боеприпасами и стоянка техники под открытым небом. Мимо всего это имущества курсируют пассажирские...t.me
От сателитните снимки се виждат доста фасове на земята при авио-базата в Крим, явно бая пушачи ще са били и там? Да си изхвърлят заедно всички цигарите в 4 отделни склада и хангари и чак дупки в земята да оставят ...
Бах маа му, добре че спряха търговията с Русия, че да не внасяме и ние такива цигари от там.
пс: Руснаците толкова пъти ги хващаха да качват фалшиви видеа, че нищо чудно и това да е от някой филм / клип на песен.
пс2: много ме кефи тия руснаци как за всяко нещо което се случи имат готов клип. Сигурно войната при тях е като някакъв ситком и до всеки войник има един, който снима всичко.
Каквото и да им се случи по гръб не падат, винаги имат оправдание.
Не, не съм го гледал, защото не тръгна.Личи си че те домързяло да изгледаш видеото, ето ги сандъците за боеприпаси които може да ги уцелиш със фас от влака с една черта
С две черти установки град. Toва е от взривеното днес, от предното няма видеа и за там да си ме видял да споря?
Снимано е от пътнически влак който си минава от там и оръжията се търкалят по земята.
Виж файлът 25278
Аз бих казал че украинците ги хващат редовно във фалшиви видеа като се почне от призрака на киев за който се лъжеше на високо държавно ниво.
Да, на либералната демокрация.Антипод е на демокрацията и на нищо друго.
На места аха да хванеш верния тон и оппа, айде у киреча. Именно дебил диктатор би предизвикал 3-та световна, и именно дебил не би могъл да види как същия дебил разпалва военни конфликти в различни точки на света. Освен Украйна, в момента се ръчкат Китай-Тайван, Сърбия - Косово. Деба тоя лош диктатор Путин, не се спре, мамицата му диктаторска.Подобна война, която е на крачка от 3-та световна само дебил диктатор би започнал.
И какво печелят САЩ от тези войни? Нали ще ни уморят санкциите, рецесии, инфлации, нали Путин ще спечели и ще създава нов световен ред, ще убива либерализма ?Освен Украйна, в момента се ръчкат Китай-Тайван, Сърбия - Косово. Деба тоя лош диктатор Путин, не се спре, мамицата му диктаторска.
Въпросът е зададен толкова глупаво, че просто не си струва да се отговаря. Ти всъщност не питаш, а правиш тъпи внушения. Жив и здрав. Очаквах малко повече от теб, ама... колкото-толкото.И какво печелят САЩ от тези войни? Нали ще ни уморят санкциите, рецесии, инфлации, нали Путин ще спечели и ще създава нов световен ред, ще убива либерализма ?
Тези внушения ги правиш ти и после с постове като горния си противоречиш. Кажи каква е ползата на САЩ от тия конфликти, че да ги подклажда?Въпросът е зададен толкова глупаво, че просто не си струва да се отговаря. Ти всъщност не питаш, а правиш тъпи внушения. Жив и здрав. Очаквах малко повече от теб, ама... колкото-толкото.
Сериозно ли задаваш такъв въпрос? Това е дискутирано толкова много, включително от самите американци, че ми е обидно дори да коментирам въпроса, па камо ли да му отговарям.Тези внушения ги правиш ти и после с постове като горния си противоречиш. Кажи каква е ползата на САЩ от тия конфликти, че да ги подклажда?