deffnews
Well-Known Member
@nandibandi е станала статистичка. Абе как е статистик в женски род?
Може да си реалист и без да си обиждаш страната. Точно от комплекс за малоценност го правиш. Ако ти не се уважаваш, няма как някой друг да те уважава.Не, нямам. Реалист съм относно статута на държавата ни. И на фона на същия този статут, изглежда доста смешно как някакви wanna be ''западняци'' се хилят на руските компютри, все едно ние сме залели пазара с нашите Правец.
И трябва да й лижем гз ли? Това е присъщо за страхливците, като видят някой по-силен и са готови да му целуват краката, само и само да не изяде шамарите, да спаси кожицата. Някои хора имаме достойнство и си обичаме страната, за теб това е непонятно. А това че имат ресурси не значи нищо, Венецуела е страната с най-големи залежи на петрол, а там да си изтриеш гз с валутата им е по-евтино от това да си купиш тоалетна хартия.Русия има природни ресурси, които са ѝ напълно достатъчни, за да бъде силна. Какво имаме ние? Айде, малко по-сериозно, мили деца.
Виждам, че ти е трудна концепцията на мислене, поради това ще ти помогна малко - когато имаш проблем с това какво е казал автора на статията - обръщаш се към автора на статията, а не към мен. Аз не съм написал статията, иначе щях да сложа и другите парцали на Нанди там.Епицентър, актуално, бтв, нова, бнт защо ги пропускаш или те са друга категория? То от тоя буламач на "авторитетния" дневник излиза, че всички, освен тях разпространяват руска пропаганда. Дейба тая пробита новинарска професия...
Настоящото изследване надгражда голямото колективно изследване „Антидемократичната пропаганда в България“, в което бе осъществен анализ на национал-популистката и (про)руска пропаганда в българските медии онлайн за периода 2013-2017 г.1 Сегашното изследване обхваща следващите пет години (2018-2022 г.). На анализ са подложени всички онлайн медии и блогове на български език (без социалните мрежи).
Подкрепата за Фондация за хуманитарни и социални изследвания (ФХСИ) е осигурена от Фондация Америка за България.
Когато споделяш нещо с аудиторията, ти носиш известна отговорност за съдържанието, така че не се измъквай като мокра връв.Аз не съм написал статията, иначе щях да сложа и другите парцали на Нанди там.
Недей така. нека да мине август и да дойде септември.
Ибаси иновацията. Отивам да пускам анкета. Че 1 милион не е далече.Вече потвърдено официално, Украйна има анти радиационни ракети
Не следя новините. Щатите до там ли я докараха, да покажат иновативните си ракети толкова рано.Просто с анти радиационните ракети - САЩ доказаха, че пращат ресурси и техника, която не я обявяват. Едва чак когато руснаците снимаха преди седмица останки от такава ракета - САЩ потвърдиха, че са изпращани подобни ракети.
Да надуват играчките май им остава
Горките те, ся като руснаците ги замерят с техните свръхзвукови ракети, които летят свръх бързо и свръх точно в Блендера и глей ко стаа! Ще направят улраинската паплач на палачинки! Нандиту ще ликува, лошия ще разбие лошия запад, крумов ще се измести в Ръша и от там ще ни обяснява колко е зле Запада! Дните ни са преброени! По-добре почвай да учиш руски, щото нещата отиват на зле за нас!Просто с анти радиационните ракети - САЩ доказаха, че пращат ресурси и техника, която не я обявяват. Едва чак когато руснаците снимаха преди седмица останки от такава ракета - САЩ потвърдиха, че са изпращани подобни ракети.
Да надуват играчките май им остава