fast_and_the_curious
Well-Known Member
Не съм сигурен дали ме лъже паметта, а ти си далеч по-добра в историята от мен - ще ми припомниш ли какво са т.н. Мински споразумения? Това ли бяха споразуменията при които Украйна си предава ядрените бойни глави, а Русия се отказва да я атакува? Ако е това - как ги нарушава Украйна? Взима си обратно бойните ядрени глави от Русия? Това съм го изпуснал, ще ми изпратиш ли статия, ама задължително от поглед.инфо, защото други не признавам, където да обясняват как се е случило това?Толкова ''хуманния'' Запад трябваше да задължи Зеля да спазва Минските споразумения, а не сега да наливат оръжия, с които вече няма кой да стреля.
Байдън не се меси в нашите вътрешни и външни работи, Байдън не ми вдига сметката за ток, парно, гориво и храна, Байдън не заявява публично, че иска да ни зачисти от картата на света, Байдън не отрича приноса на България в развитието на славянската култура и кирилицата. Байдън не ме обвързва с това да строим неизгодни за нас проекти (Турски поток, Белене например), Байдън не развива компании в България, които ни държат като икономически заложник на САЩ и източват парите на българския данъкоплатец, Байдън няма стотици слоги в парламента, които да гласуват стотици неизгодни закони и договори за България, Байдън не ми е окупирал държавата за 45 години и не е откраднал историческите архиви и кой знае колко ресурси и хора. Байдън (конкретно) не е избивал българи.
пс: Колкото до нападенията - САЩ са нападнали 18 държави от 90та насам, Русия са нападнали 14 държави от 90та насам. Можеш ли да си направиш сметката или имаш нужда от помощ? Имаш ли нужда да ти напомня коя страна колко са нападнали преди 90та? Имаш ли нужда да ти напомня кои страни как живеят след нападенията от САЩ и след нападенията от Русия? И кои как живеят след помощта от САЩ (т.е. цяла западна европа)?
пс2: Самия факт че продължаваш да повтаряш за нападенията над Донбас и в абсолютно същата страница да отричаш клането в Буча ... дори не е смешно, то е жалко.
Последно редактирано: