Украйна - Русия какво ви е мнението

И кой ще е победител ?
Сложен въпрос, ако кажа хората може и да ме обвинят в плагиатство.

Няма как да има победител в една идеологическа война. Всички сме губещи, ако не сте забелязали. По волята на шепа уроди. You will own nothing and will be happy!

Няма как да има победител в една идеологическа война. Всички сме губещи, ако не сте забелязали. По волята на шепа уроди. You will own nothing and will be happy!
Така е ама от де пък знаеш, че няма да си щастлива ?

Последно редактирано:
Абе така е ама от де пък знаеш, че няма да си щастлива ?
Имам такова странно усещане, Мите... Нито едно от нещата в Плана не се вписват в представите ми за щастие.

Интересен анализ на някакъв бивш британски военен Ричард Кемп. Да се чете непредубедено. Не е ода за великия Путин, както подозирате, просто е много далновиден поглед върху събитията.

Освен ако Западът е единен, основният залог на Путин ще се окаже верен - волята му за победа е по-силна от волята на Запада за съпротива.

Имам такова странно усещане, Мите... Нито едно от нещата в Плана не се вписват в представите ми за щастие.

Интересен анализ на някакъв бивш британски военен Ричард Кемп. Да се чете непредубедено. Не е ода за великия Путин, както подозирате, просто е много далновиден поглед върху събитията.

Шегувам се, няма да е толкова зле обаче. Всички казваха то и телефоните са опасни, защото ви следят. Да, следят ни, но ги ползваме и не се отказваме от тях нали ?

Виктор Андрусив, съветник на министъра на вътрешните работи на Украйна
"Започна се. Нашите пробиха първата отбранителна линия край Херсон. Започна важна седмица."

https://t.me/victor_andrusiv

Ето победителят

Независимо дали е неутрална, про-украйна или про-руска, статията е абсолютен булшит. Но нормално, все пак
Кемп е редовен гост-коментатор в редица издания, но и има репутация на човек
Като цяло не се казва нищо особено в нея.

@nandibandi само ти ли не чу че войната свърши, написаха го в нета.

Независимо дали е неутрална, про-украйна или про-руска, статията е абсолютен булшит. Но нормално, все пак

Виж сега, нещата са измислени отдавна.

Виж сега, нещата са измислени отдавна.
Добре де, кажете ми тези неща провидение ли са, какво са? Случайност ли?

Мда... Няма "Слава кокаине'', няма ''ВСУ обърнА играта - контраатакува и отблъсква врага до Камчатка''.

Всъщност, полковникът казва точно това, което ще се случи. Постепенно подкрепата за Украйна ще стане само морална и символична. Тоест: ''вие дръжте фронта, момчета, а ние ще мъчим да оправим бакиите, които сътворихме''.

Препоръчвам ти да видиш малка част от това видео, в което официален говорител на САЩ-ското правителство обявява следващата пратка оръжие (ама, друг път). Чуй какъв вид и количества се предвиждат за Украйна (в следващите години - не се уточнява кога) и колко достатъчни са всъщност, според Скот Ритър.

Евразийският съюз се базира на интереси, а западната цивилизация изключително на ценности.
Ко речи?

Мда... Няма "Слава кокаине'', няма ''ВСУ обърнА играта - контраатакува и отблъсква врага до Камчатка''.

Ти май си пропуснала поста ми от миналата страница?

И твърдя, че статията е булшит, заради глупостите, които пише вътре.

На първо място Путин успешно се възползва от бездействието на Запада в Сирия, провала на Съединените щати в Ирак и Афганистан и изваждането на Франция от Мали след десетилетна кампания.
Мали се случи преди няколко дни. Да, възползваха се и заеха тяхното място, но няма общо с контекста на статията, която говори за събитията около началото на войната (т.е. Февруари).

В статията се говори за разединение на Запада, а всъщност по-голямо сплотение не можеше да има. ЕС беше тръгнал лека по лека към разделение с Вишенградската четворка и отделянето на Великобритания, а опитите за обща армия бяха абсолютна илюзия. Докато сега има единен отговор и единна политика на действие. "Аргументите" за противното в статията са смешни.

По напред в статията се говори за падане на санкции и прочее, без никакви доказателства за това. И разбира се трябва да вземем под внимание супер важното проучване, където са допитали цели 1005 човека и 18% от тях не искали подкрепа за Украйна. Сериозно ли?

Този дядка явно е същия трол, като мангъров и ходи и говори глупости по телевизията за чест и слава. Почти като кибиците на село, които обясняват как ще оправят страната, докато пият 3та ракия на обяд. А 50% от статията се говори само за опита на дядката, нищо по темата.

Та. така де. Булшит. В тази тема момчетата от "другия лагер" имат по-добри анализи, отколкото тоя пенсионер.

Последно редактирано:
Само да не си поискат Аляска ?!

Войната свършва в четвъртък, защото в четвъртък е вече септември, а семтември ще бъде май ! :)

Този дядка явно е същия трол, като мангъров
Само това изречение е достатъчно да те дискредитира тотално. В момента всичкото медиен наратив относно мега страшния грип следва тезата на Мангъров, която той отстояваше цели 2 години и продължава да го прави. Докато баба ти Радка и други изкуфели противни бабички (включително от мъжки пол) се въртяха като ветропоказатели в обещанията и заявленията си, Мънги се опираше на истинската наука и днес е факт, че той беше прав, а ония платени дезинформатори не са нито учени, нито лекари.

Пускам си Насето, която почти винаги уцелва нещата, а вие да не забравите да сложите по едно хилещо се отдолу. ;)

1661847190916.png

Само това изречение е достатъчно да те дискредитира тотално. В момента всичкото медиен наратив относно мега страшния грип следва тезата на Мангъров, която той отстояваше цели 2 години и продължава да го прави. Докато баба ти Радка и други изкуфели противни бабички (включително от мъжки пол) се въртяха като ветропоказатели в обещанията и заявленията си, Мънги се опираше на истинската наука и днес е факт, че той беше прав, а ония платени дезинформатори не са нито учени, нито лекари.
Вземи го повтори като ти дойде до главата.

Вземи го повтори като ти дойде до главата.
А ти вземи да формулираш някакво смислено звучащо изречение, защото в момента само се лигавиш, плескаш безсмислици и, като цяло, пак ревеш за внимание - точно като умствено увредено дете.

Не разбирам какво се опитваш да кажеш, както е с 95% от постовете ти.

Горе