Ми явно съм някакъв вид некромант. Още в началото на темата ясно заявих, че съм пристрастен по ред причини....някой админ да се намеси, на бяро акаунта е хакнат.
Подобна тъпотия не може да я напише жив човек, това е бот.
Студ, тъмно, кожни проблеми, оцелява се и с тези неща. Русия е жив пример за това.То и за слепите стана ясно, че целите на руснаците в Украйна изобщо не са завладяване на кочината сега веднага. Играят някакъв театър, ама какво точно искат ще разберем след време. Вероятно им стана ясно, че трябва да оставят хората сами да си разкарат марионетните правителства (както стана у нас, скоро и в други държави) и тогава да хвърлят хора и техника. Не, както в момента, срещу целия западен кенеф и неограничените възможности на печатниците на евро и долари. Просто ще се изчака зимата, западните травестити да се запознаят със студа, глада, кожните проблеми, дизинтерията и останалите бонуси, свързани с некъпането и хигиената. Така, така леко под мишниците и дупето с шепичката не става, както показват по инфографиките в Германия На тая либерл-коминистическа измет, дето ни завладя последните години трябва да се сложи край.
Зимата е най-верния съюзник на Русия, както е добре известно И сега така ще стане.... Победа будет за нами!
Първо: думата е нАратив - доста хора я изписват неправилноЛюбимеца на @nandibandi какви ги говори... в началото на събитията го пускаше през 2 поста, когато отговаряше на нератива
A narrative is a form of writing that tells a story. Narratives can be essays, fairy tales, movies, and jokes. Narratives have five elements: plot, setting, character, conflict, and theme. Writers use narrator style, chronological order, a point of view, and other strategies to tell a story.
Нищо подобно. И двамата си признахме, че сме сгрешили като гласувахме за Просто Пародия. Аз лично имам и други посипвания на пепел върху главата. Не ме е срам да призная, когато греша.Биарката и Нанди никога няма да признаят, че са сгрешили, това е факт!
Че кой е казал, че руснаците са безсмъртни? И какво точно теле откриваме под тоя вол?Тва русията страшен карък я гони, през два дена я падане, я инсулт, лоша работа.
Почина Владимир Сунгоркин, главен редактор на “Комсомолская правда”. Той е смятан за един от най-приближените пропагандатори на Путин.
Чувал си нали? Урсула ли ти каза така? Само дето аз съм живял там, за разлика от теб. Ток, парно, топла вода и тн битовизми са почти безплатни и в момента. Нещо се бърлаш....Студ, тъмно, кожни проблеми, оцелява се и с тези неща. Русия е жив пример за това.
Хаха... няма падане по-гръб. "Хубави анализи", "ще ви светнат доста неща" "пешки, мешки" и изведнъж, като не отговаря на желанията става ''дърто плямпало''.Второ: не си спомням да съм го пускала повече от веднъж, но може и да греша. Може ли да ми покажеш поне 3 мои цитата на Вацев?
Относно Вацев, в моите очи той отдавна е с клеймо ''дърто плямпало''.
Защо вече не живееш там, като е такъв рай?Чувал си нали? Урсула ли ти каза така? Само дето аз съм живял там, за разлика от теб. Ток, парно, топла вода и тн битовизми са почти безплатни и в момента.
Не е защото не отговаря на желанията, а защото прогнозите му се оказаха тото 2 първо теглене.като не отговаря на желанията става ''дърто плямпало''.
Защо вече не живееш там, като е такъв рай?
Значи поглед.инфо ни облъчва с пишман анализатори, това като го говорехме преди месеци се смееше. Чакаме с нетърпение, да "отсееш" и тези новите.Не е защото не отговаря на желанията, а защото прогнозите му се оказаха тото 2 първо теглене.
Все пак нека признаем, че с времето е нормално да отсяваме източниците. На мен в момента най-интересни са ми Сашетата (The Duran) и семейство Морис от Redacted.
Не съм запозната със случая Кадиров, затова не коментирам. Какво е казал/направил? ОК, ще потърся инфо...За Кадиров нищо не каза?
Изгледах го. Общо взето хвали украинците за добре организираната офанзива. Казва грешките на руснаците и пропуските им в разузнаването. (тея неща май също ги споменавах... ама кой съм аз) Казва, колко добре са ги изиграли с фалшивото настъпление на юг. Естествено накрая замазва с "тактическо отстъпление" и тн. Въпроса е, този ще го отсяваме ли или ?Който има време, може да чуе мнението на Скот Ритър. Аз съм си го запазила за след работа
Въпросът е тъп.Въпроса е, този ще го отсяваме ли или ?