Добре, кой са баннали "политически" тогава?Е тва пък е още по-голяма конспирация: изчезна, върна се под друг ник (така каза другия ник - че бил тупана), каза че е жертва на псевдодемокрацията у форума и пак изчезна... Блинки, какво забога се случва тук, тва е почти Туин Пийкс Или е от войната, или от климата или от...аа, забравих, че и ти се бодна с третото дето щях да спомена Бъзикам се
това е просто идеяА, крумов:
Няма достъп до този сайт
Проверете дали askremind.com е изписано правилно.
?
Ааа, ми малко по-тъпичък съм и не загрявам, обяснявайте ги тия работи. Пък и съм извън матряла с интернетатова е просто идея
Още се чудя. Нещо като сайт с въпроси и отговори с фактчек насоченост. Хората питат, но само един може да отговаряАаа, ми малко по-тъпичък съм и не загрявам, обяснявайте ги тия работи. Пък и съм извън матряла с интернета
На мен ми е върза просто думата remindАз се замислих за алтернативни варианти щото ремайнд трудно ще се закачи, пък имитацията му ще е трудоемка.
Ако @етерИум не ми беше забранил да му поствам в темата
Ремайнда е роден за тоя сайт. Ако не, другия вариант е да звънна да го земат goodinformation inc на Сорос (бях постнал отдавна в другата тема за тях)Още се чудя. Нещо като сайт с въпроси и отговори с фактчек насоченост. Хората питат, но само един може да отговаря
Например: Има ли руснаци в Украйна и нашия водещ избухва...
Само дето не ми се дават £22.79 да го регна ей така за нищо. Но пък ако ми се доразвие идеята в главата може и да пробвам.Ремайнда е роден за тоя сайт. Ако не, другия вариант е да звънна да го земат goodinformation inc на Сорос (бях постнал отдавна в другата тема за тях)
Като попрегледах съвсем бегло, само няколко поста от тоя @ копипейстър, и ми се стори баш тупанеску. Ма не знамДобре, кой са баннали "политически" тогава?
Беше влязал с друг ник => реших че тупанфайтера е баннат...
Бахти форумната мистерия верно.
Да, тъпото копеле е с няколко акаунта. Този му е по-стар - копипейстъра. Иначе си личи, че е същия ненормалник. За жалост не се знае и зад още колко други се крие. А после да обяснява за мястото тук. Щом един луд е пуснат да се вихри така, значи сме много след демокрацията.Като попрегледах съвсем бегло, само няколко поста от тоя @ копипейстър, и ми се стори баш тупанеску. Ма не знам
А може би е точно той и преди малко ни бе хвърлен поредният прах в очите, замъгляващ истината за ужасяващата псевдодемокрация тука!!!
И ти си прав. Но с моите скромни наблюдения през годините на повече човека е помогнал отколкото наднито, нандито е сипала на повече. Така, че всеки е добър в това, което прави. Иначе не знам нея какво толкова и пари под полата, нали няма нея да мобилизират. Дефа нещо и на него не му е добре от момента с пицарията. А Блинки, ако не е луд, то скоро със сигурност с всички тук ще полудее.Е той Римайнда като е непушач, непияч, целибат и като цяло - 100% аскет, та виж го как не сипва през 1 минута