Това и 200 пъти да го повториш, няма да стане истина. Кажи сега Путин гаден, лош, фашист ли е, че мобилизира населението, понеже тука 3 страници обяснявахте, какъв сатрап е Зеленски щото мобилизирал хората и не ги пускал да минат границата. В момента там е прекратено издаването на визи, а на хора в мобилизационната възраст е забранено да напускат страната. Който откаже мобилизация - 10 години затвор. Въпрос на време е да затворят тотално границите. Тука 10 пъти правих опити да ви обясня, че това е нормално при мобилизация ама не вдявахте, сега сигурно сте обърнали палачинката.Путин е лош диктатор, а зеля, който избива цивилни в продължение на 8 години е демократ.
Селото в теб жестоко е победило. Нарамвай пушката и към братска Русия!Верно ли, бе? Ти наистина си много зле, щом по тоя дебилен начин си изтълкувал обръщението н Путин от вчера. Как е възможно да сте толкова тъпи, акъла не ми го побира??? Някой казва ли ви кога да ходите до тоалетна или направо серете в гащите? Вие сте тотално разхищение на клетки, без извинение. Особено вие двамата с Тедката. Другите поне се мъчат да включат някакви натрапени им от пропагандните медии аргументи.
п.с. Всъщност, ти не тълкуваш, защото не си си направил труда да чуеш/прочетеш цялата реч на президента. Ти просто повтаряш като папагал идиотския наратив - Путин е лош диктатор, а зеля, който избива цивилни в продължение на 8 години е демократ.
Теди, наясно сме, че нямаш никакви качества и затова си се хванал за адресната си регистрация като удавник за сламка. Искам да ти кажа обаче, че да си N-то поколение софиянец не е кой знае колко престижно и не те представя в по-добра светлина, защото нямаш никакъв принос за въпросния факт.Селото в теб жестоко е победило. Нарамвай пушката и към братска Русия!
Точно така отговарят комплексарите от селото. Не ме изненадваш.Теди, наясно сме, че нямаш никакви качества и затова си се хванал за адресната си регистрация като удавник за сламка. Искам да ти кажа обаче, че да си N-то поколение софиянец не е кой знае колко престижно и не те представя в по-добра светлина, защото нямаш никакъв принос за въпросния факт.
В моето село такива комуняги като нея ги гаврят хората.Селото в теб жестоко е победило. Нарамвай пушката и към братска Русия!
Нямаме ли някое дебилно меме по въпроса?семейството й се е отказало от нея и сигурно ги е срам като ходят по улицата.
Поздрави сестра ти! Евала на нея! Значи има шанс някой от вас да е нормален. Щото пак ти казвам, че Путин вече и самите руснаци го ненавиждат. Мирише си на вътрешна революция в Русия. И дано да стане!Нямаме ли някое дебилно меме по въпроса?
Всъщност със семейството ми сме напълно единодушни в подкрепата си за братска Русия. Само едната ми се сестра е на вашето дередже, та наистина ме е срам заради роднинската ни връзка. Облъчена от телевизора като вас, тя си служи с изцепки от сорта ''Крим винаги е бил украински'' и ''Русия изгуби огромни приходи заради по-малкото продажби на петрол и газ''. Наложи се да ѝ показвам западни медии, които я опровергават.
Не знам на какво се дължи русофобията ви, но омразата не е подходящата база за каквото и да е мнение. Не и обективно такова.
Достоверни проучвания за актуалните настроения в окупираните от Русия украински области няма. В допитване, проведено през 2019 г. по поръчка на берлинския Център за източноевропейски и международни изследвания, по-малко от половината жители на сепаратистките райони Донецк и Луганск се обявяват за присъединяване към Русия (45 процента). Получаването на автономен статус се подкрепя от 27 процента, а за завръщане към Украйна тогава пледират 54 на сто от запитаните в тези два региона
Лош, моля ти се ела със твоите ментални гимнастики да ни обясняваш колко е свободно в Русия, моля ти се! Толкова свободна и правова държава, че човек да ви се почуди защо не живеете там?! Вече и гражданство ще ви дадат, само и само се запишете, че вероятно ще им е бая зор да съберат 300к, след като те нямат провизии и за сегашната си армия.Russian Media Warns Anyone Who Protests Will Be Drafted Into the Military
Те всички граници в момента им са с огромни опашки, дори тази за МонголияНа границата с Грузия, не-гей руските патриоти, почват да бегат бате. Е... в крайна сметка вече ще усетят цената на войната.
Това с чупенето на ръце за да избегнат мобилизация, май ще се окаже истина. Доста не-гейско от тяхна страна. @biaaro що така се получи бе човек... кофти работа.
На границата с Грузия, не-гей руските патриоти, почват да бегат бате. Е... в крайна сметка вече ще усетят цената на войната.
Това с чупенето на ръце за да избегнат мобилизация, май ще се окаже истина. Доста не-гейско от тяхна страна. @biaaro що така се получи бе човек... кофти работа.
Че те и американците са бягали и протестирали, когато са искали да ги пращат да се бият във Виетнам. Какво се е променило? Нищо. Нито са свалили президента, нито са спрели войната. Керванът си върви...Укрите като се преобличаха като жени, че да бегат ни рива, сига ривеш.... Страхливци има навсякъде, във всички времена и държави.
То е ясно, че навсякъде има страхливци ама ти се опита да ни убедиш, че руснака не е такъв и ще коли и беси само да му кажат. Както казах, съвременния руснак не е много по-различен от европееца, сега го виждаме и нагледно.Грам не разбират, че руснака е готов да загуби всичко и не му пука. Само заради това, накрая да каже - пак победихме, ще затрият целия свят. Еврогееца не е готов да се раздели с въвфона си, а какво остава за всичко останало....
То е ясно, че навсякъде има страхливци ама ти се опита да ни убедиш, че руснака не е такъв и ще коли и беси само да му кажат. Както казах, съвременния руснак не е много по-различен от европееца, сега го виждаме и нагледно.
Осиновена е, няма как да имате роднинска връзка. Не е възможно просто.Нямаме ли някое дебилно меме по въпроса?
Всъщност със семейството ми сме напълно единодушни в подкрепата си за братска Русия. Само едната ми се сестра е на вашето дередже, та наистина ме е срам заради роднинската ни връзка. Облъчена от телевизора като вас, тя си служи с изцепки от сорта ''Крим винаги е бил украински'' и ''Русия изгуби огромни приходи заради по-малкото продажби на петрол и газ''. Наложи се да ѝ показвам западни медии, които я опровергават.
Не знам на какво се дължи русофобията ви, но омразата не е подходящата база за каквото и да е мнение. Не и обективно такова.
Гарантирам ти, че руснака ще коли и беси, нищо в тях не се е променило последните 1000 години, нищо. Още от малки им обясняват, колко е нормално да отидеш да умреш за Русия, ако се наложи. Дири и да не искаш. Колко руснака познаваш?