Колкото и да те уважавам затова, че си спестяваш лични нападки, не мога да не констатирам, че си много наивен и логиката малко ти куца.Ами ето де, сама си отговаряш. За да не им се налагат подобни игрички с "развалени турбини", "технически проблеми" и тн. директно си думнаха така или иначе спрените тръби и сега хем няма да ги съдят, че не си изпълняват договора, хем Германия остава без газ. Това ти обяснявам от 5 поста ама като всеки път, трябва да ти се обяснява по 100 пъти, че да вденеш. За сега всичко са хипотези, така че няма нужда да се плюнчиш.
Знаех си, че лично се е гмурнал и е продупчил тръбите, мръсника му с мръсник.Ето изтекла снимка от операцията по саботажа на тръбите...
Както казах всичко е хипотези, има доводи и за двете страни. Ето ти тема за размисъл - повредена е само едната тръба на СП2... айде сега обмисли новата теза.Колкото и да те уважавам затова, че си спестяваш лични нападки, не мога да не констатирам, че си много наивен и логиката малко ти куца.
Сам казваш, че Русия го закъсва финансово заради спрените доставки, а в същото време твърдиш, че тя сама саботира продажбите. Логика търсим ли???
Също така твърдиш, че руснаците са навлезли в териториалните води на Дания и Норвегия, където е констатирана аварията. Може и да е възможно, но при сегашната остра политическа ситуация - може би не.
В заключение на думите ти: само няколко дни след като в Германия започнаха протести с настояване за пускане на СП-2 се появява техническа невъзможност това да се случи. Байдън казва ''ще го спрем'', като сащ е против построяването му от самото начало, а Путин губи пари, значи Путин има интерес тръбата да бъде повредена. What the fuck?
Поляка, дето благодари на сащ за саботажа трябва да се регне в темата и да се информира как стоят реално нещата.
Аз чух, че и двата северни потока са саботирани, но да не издребняваме.Ето ти тема за размисъл - повредена е само едната тръба на СП2
И двата са саботирани но СП2 не изцяло, тоест появява се нова хипотеза - натиск санкциите да се облекчат, Nord Stream да има достъп до финансите си и да поправи щетите (когато изтича газ в морето, натиска е съвсем друг), така може да се лансира пускането на СП2.Аз чух, че и двата северни потока са саботирани, но да не издребняваме.
А измисли ли го как са навлезли в териториалните води на Дания и Норвегия?И двата са саботирани но СП2 не изцяло, тоест появява се нова хипотеза - натиск санкциите да се облекчат, Nord Stream да има достъп до финансите си и да поправи щетите (когато изтича газ в морето, натиска е съвсем друг), така може да се лансира пускането на СП2.
А измисли ли го как са навлезли в териториалните води на Дания и Норвегия?
През юли пък британските военноморски сили съобщиха изненадващо, че са засякли руски подводници около бреговете на Норвегия.
Не, толкова детайлна статистика няма, но някой пишат само тук от много време насам.
Правилно, правилно - подкрепям. Войната няма нищо общо с нас, не се отразява на бизнеса по никакъв начин - не и на местните предприемачи. Това е нещо, което не си заслужава да се обсъжда, защото се случва върху пръстените на Сатурн, а ние сме над нещата.аз също съм "за" такива теми да не им е мястото във форума
Правилно, правилно - подкрепям. Войната няма нищо общо с нас, не се отразява на бизнеса по никакъв начин - не и на местните предприемачи. Това е нещо, което не си заслужава да се обсъжда, защото се случва върху пръстените на Сатурн, а ние сме над нещата.
Специален поздрав за теб:
Според мен е пълно губене на време. Не знам каква точно е идеята, но мисля, че е далеч от нещо много креативно.Според мен можеш да бръкнеш в базата и да изкараш статистиката. Друга опция е някой да скрейпне темата.
П.С. - аз също съм "за" такива теми да не им е мястото във форума. Но така или иначе за мен няма голямо значение, защото ще си прехвърлям рантовете в Twitter.
Според мен е пълно губене на време. Не знам каква точно е идеята, но мисля, че е далеч от нещо много креативно.
Blinky | 48 |
coolice | 8 |
споменаване Украйна | 2591 |
споменаване русия | 3159 |
Общо писали в темата | 85 |
Няма нужда, предварително се знаеше, че съм на върха на класацията. Питащият, ако ще дава награда, да пише на лично да му дам адрес.Нямам претенции за точност, утре ако остане време ще чекна резултата и ако нужда ще коригирам.
Според мен е пълно губене на време. Не знам каква точно е идеята, но мисля, че е далеч от нещо много креативно.
Скай вече предостави. Сега въпроса е За какво е?Кой говори за нещо креативно? Моята идея винаги е била да разпространявам това, което знам, защото съм стигнал до извода, че на много хора им липсват елементарни знания що се отнася финанси.
Кога го прави? Срещу кого е насочено? Виждаш ли поста, на който отговарям, или ей така, просто си се дразниш?постове като тези на @nandibandi поне някой реагира и такива акаунти биват наказвани. Казвам го, защото тя не един път се е изразявала по ужасно грозен начин.