Ясно. Бях разбрал, че е за хора с реален опит.
Ето какво е казал:
Но не само те, явно.
Ами така си разбрал, щото така те карат да разбираш, аз затуий казвам, че статията е шит и ти вменява разни разбирания, също така ти е казано и ти се повтаря, че всеки руски източник е пропаганда и нема смисъл да правиш "проверка" - кийпскролинг и така.
@fast_and_the_curious прочита е : гледаш какво казват от кликата и значи е точно обратното.
Виж файлът 26007
Според моето пропагандо мнение, нещата се промениха, седмица по-късно, когато бяха убити 16 цивилни в Донецк.
Украинската версия на нещата:
STANISLAV POHORILOV — MONDAY, 19 SEPTEMBER 2022, 14:15
www.pravda.com.ua
Между другото пропагадната телевизия е Россия 1
И някой беше пуснал една водеща дето се обяснаваше за химарсите и друга западна техника как на всички било ясно, че са там и има.. и имаше доста мемета, как едва ли не не си била чела сценария и т.н.
Общо взето реших, че таа водеща е пътник.. според както ги представиха нащата по трухи, редити и т.н. Та реших да видя що точно ги говори тия неща и се оказа, че цялото предаване е за това как това е поредния удар на ВСУ по цивилни сгради в Донецк със западна техника.. Има репортаж от мястото.
Общо взето, цялото предаване се въртеше, около това, че е време да се вземе някво решение за тези районни, не го слушах цялото, че руския по принцип ме дразни като език. Та.. предаването е от 19.09... на 21 вече имаше "частична" мобилизация.. после референдум..
От 19 до момента има още доста удари по цивилни обекти и жертви. С доста детайлни снимки.
По принцип, ако от време на време хвърляте някое оче на забранените от запада информационни потоци, ще намирате повечко логика в случващото се.