Карпов имаш предвид.Харпов
Гари Каспаров, един от най-умните хора на земята, идвал не веднъж в България,
Гари, ще те бие на шахКарпов имаш предвид.
Ходи навсякъде, където му платят
![]()
Е, то е задължително. Всички фашисти са против Путин.и фашист ще стане, стига само да е опозиция на Путин
Голяма, голяма... колко, па голяма опозиция да е? Аха и ще го бутне от президентския стол.а той е голяма опозиция.
Не думай.Гари, ще те бие на шах![]()
Какво? И той ли не може?Не думай.![]()
За кои глупости се оправдаваш? За твърдението, че в един и същи ден не могат да се случат повече от едно неща? Да, глупост е... И шефа на ЦРУ не е подозирал, че след изказването му едни специални влакове ще започнат да се движат из Русия, ама на...![]()
This "another train with military equipment" is actually carrying kit belonging to the 12th Main Directorate of the Russian MoD. The directorate is responsible for nuclear munitions, their storage, maintenance, transport, and issuance to units. 1/ https://t.co/41QlVUpEGO
— Konrad Muzyka - Rochan Consulting (@konrad_muzyka) October 2, 2022
Да тагнем @partytime - може да има мнение по въпроса за парцалите и лайната, дето мажат цялата държава.Лоша работа - трябва да се спират тея парцали и лайна, дето мажат цялата държава с лъжи и гнусни пропаганди, как може в държавата да ни живеят такива утрепки, и да работят ПРОТИВ нея, назад и назад да ни бутат.
Да тагнем @partytime - може да има мнение по въпроса за парцалите и лайната, дето мажат цялата държава
Защото мисля, че има някакво участие в него.Че мажат е ясно, но защо го тагваш винаги за сайта на Диляна Гайтанджиева?
Не, нямам ! Аз съм само пастир на истината и искам да я покажа на будните и разбиращи хора.Защото мисля, че има някакво участие в него.
Сайта показва гледна точка и е за хора с мозъци и широко отворени очи и стиснати задници а не обратното.п.с. Сайтът е муцка!
И аз съм системно ругана, ама за сестрите нищо не казваш.Между другото наши братя от този форум показващи и борещи се за истината и правото на хората да знаят истината а не да бъдат давени от заливащата ги помия и лъжливите медии бяха масово ругани и не разбрани !
И ти лъжеш теб.![]()
Американски десантен кораб и хеликоптери в района на "Северен поток" дни преди взривовете - Обективно
ВМС на САЩ са извършвали множество маневри през последните седмици в района на предполагаемата диверсия, довела до три теча на газ от „Северен поток“ 1 и 2. На 2 септември американски хеликоптер с позивна FFAB123 е извършил множество полети в района. Според сайта ads-b.nl този ден тази позивна е...obektivno.bg
Тея себе си лъжат
Тъжното е, че не е това причината.Репортерите на някой медии лежат на земята уж, че голяма война, докато зад тях жените се разкарват ...
Нормално отиваш за репортаж за пари и накрая няма нищо интересно и почваш цирк. Все пак тря се върнеш с репортаж