Ако тия украинци бяха толкова непечеливши за другарите хотелиери, нямаше така да се напъват още да ги държат при тях. А това, че искат да се интегрират на морето, на курортите, а не в село Кричим при картофалите или в Перущица при зелевите култури е напълно разбираемо, но да си гледат работата.
А това, че всяка европейска помощ капе и към разни правителствени джобове, е ясно на всички от 15 години вече - украинците да свикват как е като си в ЕС, нали за там са се запътили.
По принцип нямам нищо против тях специално, но цялата тази просия взе да се изтърква, тоя Зеленски всеки ден рони крокодилски сълзи и протяга ръце за още просия, аз за първи път попадам на такава просешка война. Американците като толкова настояват война да има, да си я финансират сами, не да го пращат тоя актъор да се тръшка като малко дете в супермаркета като майка му не му купи снакс, писна ми всеки път като отида до магазина хляба да е 10лв. нагоре от предния ден, или да сядат да преговарят, или да спира просията.
Това писмо от 800-те българи няма да го коментирам, много е лесно да намериш 800 българина, които да подпишат каквото и да е, аз още утре мога да намеря 800 човека, които да подпишат да се спре акциза на алкохола, или да направим Лаваца кафето безплатно за всички, или да сменим българският герб от лъв на овца. С тая разсипия от пропаганда и от двете страни, докато не се наредят на нишка всички българи от Украйна да ми кажат как Зелински е хубаво момче и не е малтретирал българин даже и в съня си, могат ако искат и писма и романи да пишат тези 800 българина.