Украйна - Русия какво ви е мнението

По-скоро мита за прозрачност и истинност на това което бълват. Бълването на огромни количества информация съвсем не означава достоверност. Два-три изочника ( медии ) са напълно достатъчни. Останалите просто копират или дрънкат платени тъпоти.

Жалко, твърде лесно падате жертва на медиините манипулации, това обяснява липсата на съществено лично мнение и тотално не познаване на близкото да не говорим пък за далечното минало. Още повече, че и бъдещето ви е пълна мъгла...
Викаш по-добре е няколко медии, които са на заплата от държавата да отразяват всичко случващо се?

Продължавам да ви се чудя защо само плюете гнилия запад и не се преместите в Русия, където всичко това си върви по същия тертип, както през комунизма тук?

Викаш по-добре е няколко медии, които са на заплата от държавата да отразяват всичко случващо се?

Продължавам да ви се чудя защо само плюете гнилия запад и не се преместите в Русия, където всичко това си върви по същия тертип, както през комунизма тук?
В Русия е капитализъм, истинското му лице. Гнилия запад сега строи комунизъм. Хеле пък Англия си е жив соц.

В Русия е капитализъм, истинското му лице. Гнилия запад сега строи комунизъм. Хеле пък Англия си е жив соц.

Тоя е неспасяем идиот, иначе има и по-зле - нандибанди, не знам доколко му е успокоение това.

В наши дни гледаш новините по 50+ български канала и 200+ онлайн медии, а не от няколко телевизионни канала собственост на държавата. От там и мита, че видиш ли било по-сигурно …

На стъпка си от просветлението.
Остава само да загрееш за коя държава става въпрос.

Тоя е неспасяем идиот, иначе има и по-зле - нандибанди, не знам доколко му е успокоение това.
Дам. Все повече си мисля че българите, които избягаха в чужбина не са brain drain, а дори напротив - май по-добре че си заминаха.
Този ако се върне тук ще смъкне общото IQ за страната ...

Тая сутрин кат ти мине махмурлука ще четещ ли кви си ги пишело?
Не си вади Butt Plug-a от анала, че и малкото ти мозък ще изтече.

Многократно съм заявявала, че не консумирам никакъв алкохол - изобщо. Жалките ти напъни да правиш внушения показат тотална ментална и всякаква друга импотентност.

Дам. Все повече си мисля че българите, които избягаха в чужбина не са brain drain, а дори напротив - май по-добре че си заминаха.
Този ако се върне тук ще смъкне общото IQ за страната ...
Четейки вашите постове то няма накъде са се смъква общото IQ вече е с негативен знак.

Fhh6zwgWQAIC50B

Малките пропагандистчета един ден ще станат големи пропагандатори.

Лавров носи часовник на Huawei, а не на Apple

Един от източниците на fake news - Ал Джазира - достоверна медия. ;)

Апъл часовник е носил Медведев на времето. Руските лидери по принцип носят швейцарски машини.

Интересна статия за часовниците на украинските и руски политици. В статията можете да прочетете как преди време украинска медия е направила фотошоп на снимка на патриарх Кирил, така че да изглежда, че същият носи скъп часовник.

И тия същите ми коментират медии и достоверност... Тъга и печал.

Добре, само с тениска на афро-бисексуален артист и iPhone, за часовника е невинен.
Всъщност най-възмутителното във визията на Лавров е комбинацията от къси гащета и обувки. Останалото е надничане в гащите на хора, които по никакъв друг начин не могат да бъдат принизени до ниското ниво на лапачите на подобни медийни бълвочи.

За себе си и погледа.инфо ли говориш?

Поглед инфо е класи над вашите пропагандни парцали.

Фашистите се евакуират от Азовстал
Призракът на Киев
Змийският остров - посмъртно наградени живи войници
Руснаците обстрелват ЗАЕЦ
Руснаците си взривиха потоците...

А, ти, ако имаше поне един гръбначен прешлен, мекотело такова, щеше наистина да ме сложиш в игнора и да не ме занимаваш с жалкото си съществуване. Тогава и тонът в темата щеше да продължи да бъде нормален. Влизаш и осираш всичко с истеричните си изблици.

Поглед инфо е класи над вашите пропагандни парцали.

Фашистите се евакуират от Азовстал
Призракът на Киев
Змийският остров - посмъртно наградени живи войници
Руснаците обстрелват ЗАЕЦ
Руснаците си взривиха потоците...

А, ти, ако имаше поне един гръбначен прешлен, мекотело такова, щеше наистина да ме сложиш в игнора и да не ме занимаваш с жалкото си съществуване. Тогава и тонът в темата щеше да продължи да бъде нормален. Влизаш и осираш всичко с истеричните си изблици.
Дай някой АНАЛиз от погледа.инфо да ни ограмотиш.

Дай някой АНАЛиз от погледа.инфо да ни ограмотиш.
Океания, Евразия, Истазия... Който е чел ще получи Дежа Вю

Руснаците дори не могат да задържат Украйна от другата страна на реката при Херсон и вече се изтеглят още по-навътре, а Украйна завзема селища от източния бряг. Мислих си че след контролираното отстъпление, този път ще са подготвени за здрав отпор, но пак не са и пак бягат.
И вместо да си използват ракетите, за да се защитят или да ги забавят, сега обстрелват Киев и цивилни блокове ... смела постъпка.

Океания, Евразия, Истазия... Който е чел ще получи Дежа Вю

на село обясняваш ли им АНАЛизите?

Руснаците дори не могат да задържат Украйна от другата страна на реката при Херсон и вече се изтеглят още по-навътре, а Украйна завзема селища от източния бряг. Мислих си че след контролираното отстъпление, този път ще са подготвени за здрав отпор, но пак не са и пак бягат.
И вместо да си използват ракетите, за да се защитят или да ги забавят, сега обстрелват Киев и цивилни блокове ... смела постъпка.
Абе "това се знае от 3 месеца", не се брои. Това е тактическо отстъпление от добра воля, като при Киев.

Горе