Начии... регистрирам се, Нандибанди, аз в един западен алт-форум - анти-мейнстрийм демек - преди около седмица. И, нали, ги почвам отдалеко англосаксончетата. Бе да не си показвам магарията отпървом. Пък и те нали са некви странни хора, леко така толерантни ли кви са, бе некви малко меки китки; пък и като англосаксонци и други разни западняци, са си малко умствено изостанали. И малко така да се направим на толерантен към чуждото мнение, та лекинко да им влезем изодзадзе, че да си внедрим мойта си теория. Нали
хе-хе.
И почвам леко в първите коментари. Викам:
"Колко от онези, които до 2020 г. живееха с широко отворени очи, бяха подведени от ковид? И колко от тях бяха подведени от "войната", във версията, представена им от западните власти и медиите; колко си купиха "демона Путин", "храбрия Зеленски" и "Слава Украйна"? ... Почти никой разумен човек не е бил подведен от Ковид, „смелата Украйна“; така както преди не е бил измамен от трансджендъризма и други дяволски течения. Тези неща заблудиха само вече излъганите хора. И така: каква друга измама.."
Бе, мойта си, хе-хе. (Горното за Графикса не важи, дайте да се разберем! Той е локомотивец и го мерим с черно-белия аршин. Само Локо, Графиксе!) И почвам. Викам "алт-медиите в комбина с мейнстрийма ва прават на будали, глейте ся кво става у Русия..." Темица си направИх; и почвам руска преса, сайтове, бизнеси, кремлин.ру, правителството, документи, пидиефи, специализирани сайтове, университети, академии, институти.. Онеа гледат кат изоглавени, обаче културни в тоя форум, викат си "тоа русофоб укро-пропагандист", ама държат, нищо не казват. Един-двама само викат "ба мааму, кво стана, тва що го нема по наще алт-медии", ама поанглийскому, културно един вид, даеба саксончетата, хе-хе.
И неска, бате, некъв новобранец регистриран преди 2 месеца, с нула коментара, набрал сили и ми отговаря на те тоа горния мазния встъпителен пост; прочел го, и възмутен:
"И така, какво мислите? Оправдаваш ли нахлуването и окупирането на суверенна държава, където толкова много хора вече са били убити, каква е твоята логика?
Съжалявам, но звучиш като платен руски бот, не виждаш ли пропагандата на Pootin?"
Пляс ено сърчице на новобранчето (прилича на некой малко..), и му връщам:
"Страхотен първи отговор във форума, който доказва, че сте изключително проницателен човек. Няма нужда да се извинявате, вие открихте истината. Не само виждам пропагандата на Путин, аз я разпространявам. Виждате това във всичките ми коментари до момента, разгледайте ги и ще потвърдите съмненията си, че съм платен руски бот. Плащат ми в цифрови рубли чрез традиционна руска биометрична система.
Създаден съм от млад изобретател от Международния младежки форум на страните-членки на ОНД, посветен на постигането на Целите за устойчиво развитие, по спонсориран от Сбербанк проект за разработване на инструменти с изкуствен интелект, за производство на традиционни руски ботове за защита интересите на Евразийската империя и лично на император Владимир Владимирович.
В дългосрочен план се предвижда да бъда доразвит и разгърнат като бот в метавселените, чиито правни аспекти на регулиране бяха обсъдени наскоро от Съвета на федерацията - "горната" камара на Федералното събрание, парламента на Руската Федерация.
Целите ми са:
- наблюдение на информационното "пълнене" и разпространението на дезинформация, както и диагностициране и превенция на деструктивното поведение на младите хора
- борбата с: Разпространението на разрушително съдържание, включително клевета срещу ползите от традиционното руско ядене на буболечки; Отричане на изменението на климата, зелената рубла и личните въглеродни кредити; Противопоставяне на традиционното руско образование с пълна цифровизация по лична траектория от люлката до гроба; Недоверие към ценностите на традиционната биометрия и цифровата рубла; Борба с клеветата срещу Smart City Moscow; А също и с клеветите срещу безопасността, ефективността и ползите от руските инжекции за борба със смъртоносните вируси; и други.
Специализирам в рамките на участието в световния форум за управление на интернет на руския форум за управление на интернет, който работи за „по-справедлив цифров световен ред“ в рамките на „разработването на глобалния цифров договор, документ, предложен лично от генералния секретар на ООН Антонио Гутериш в 2021 г. в доклада си „Нашият общ дневен ред" и др.
Можете да видите тук: (линк към мойта си темица, къдет са гореизброените)"
Те такиви работи, Нанде. Ти как си иначе?