Какви кодове, тези номера по тях нищо няма да разбереш, като се вземе и предвид това колко техника оставиха руснаците - това са производсвени номера, а не в коя батарея са - голям смях създаваш - това са секретни работи.1. Ракетите имат уникални обозначителни кодове.
2. По кода се разбира в коя дивизия или подразделение е била налична.
3. Била ли е там наистина.
4. Ако да, кой е бил на смяна.
5. Кой е дал заповедта за изстрелване.
Вариант две е наистина да е била отклонена от руски сили, тъй като тя е произведена в СССР и руснаците знаят най-добре как и какво може да се направи.
Обясни ми логическото мислене как дрон може да промени траекторията или руснаците да отклонят ракета с 3400-4000км/ч макс скорост. Обясних ти два пъти вече как работи С300 и, че следва движеща се цел във въздуха. Ако руски дрон е влязъл в полша да сме разбрали, и обстоятелствата да са съвсем други.@ReminD няма да разбереш, защото Украйна е разграден двор. Ние като наблюдатели (засега) знаем, каквото ни кажат.
Но, ако имаме някакво логическо мислене, първо си задаваме въпроса "защо". Защо може да се е случило това?
Четеш специфицкацията на въпросната ракета и си правиш изводи на базата на това. Ти сериозно ли си мислиш, че технологията на СССР е толкова остаряла. Въобще технологията относно военните машини почти не е мръднала през последните 50 години. ф-117 е разработван през 70-те, официлно са го направили през 80-те, излиза на показ през 80-те. И кво стана с този стелт - нищо.Обясни ми логическото мислене как дрон може да промени траекторията или руснаците да отклонят ракета с 3400-4000км/ч макс скорост. Обясних ти два пъти вече как работи С300 и, че следва движеща се цел във въздуха. Ако руски дрон е влязъл в полша да сме разбрали, и обстоятелствата да са съвсем други.
Как е станало - ми да беше питал гугъл, дали С300 е дефектирала и преди, и щеше да видиш колко случая има на паднали такива в минали конфликти? Не ми се занимава с хора дето и пиша една камара неща, те всеки пост пишат нови идиотщини и игнорират всичко, което съм адресирал без да го зачеркват дори.
Ти сериозно ли си мислиш, че технологията на СССР е толкова остаряла.
Въобще технологията относно военните машини почти не е мръднала през последните 50 години.
Къде беше Русия, когато два пъти нападнаха Армения и то не със случайно паднала ракета, а със стотици убити войници?Ето че видяхме как НАТО защитава членките си...
Страна-нечленка (Украйна) обстрелва с ракети територията на членка на НАТО и убива цивилното й население!
Според спогодбата, сега би следвало САЩ да вкара 4-5 самолетоносача в Азовско море и да почнат да бомбардират инфраструктурата (както правят обикновено) на Украйна! И всичкото Еурофайтери, Рафалета и Грипени да долетят и да почнат да сипват и те върху позициите на украинската армия!!!
Артикъл 5 anyone?!
Дроновете са ниско забележими. Те са прекалено малки за да ги хване радар. Дроновете произлизат точно от разработката на ф-117. Която е далеч назад в годините, но може да не отваряме тази тема. Ниско-летящи апарати, които дават много слабо отражение. Ф-117 го свалиха в Югославия, точно заради това. Прихванат ръчно и визуално.Новите технологии с копчета и променяш траекториите ли? Именно, че знам как работи ПВО-то и С300, и не може да се отклонява с някакво копче дето се свързва с частния wifi на Путин.
ТОВА Е система от 80-те години, и дори САЩ разполагат с такава на тяхна територия, над която тренират /или са тренирали - може да си сигурен, че последния болт и гайка вътре се знае не само какви са, а и откъде са и кой ги е правил.
Ракетите вътре се знае какво съдържат и с какво си говорят, в случая само с командния пост и AESA радара за да навигират и да движат по целта. Ако дрон нарочно е отклонил - нали ще трябва дрона да влезе в Полша, за да го последва ракетата.
ahahaha, в дроновете няма нищо стелт като технология ахахахаха падам.Дроновете произлизат точно от разработката на ф-117.
Технологията стелт, разчита на малката повърхност и отблъскване излъчването на двигателя на устройството в посоки, в които радара може да ги прихване случайно. Дроновете също имат двигател.ahahaha, в дроновете няма нищо стелт като технология ахахахаха падам.
стига ми толкова предприемач за днес
Тоя, па!Къде беше Русия, когато два пъти нападнаха Армения и то не със случайно паднала ракета, а със стотици убити войници?
Дефе, нямам ноищо против - изяснете го. Пожелавам ти успех.@nandibandi този въпрос с ракетата, трябва да се изясни. От този епизод, ще се разкрият много неща.
Още по-интересно как целия свят целува гъза на Катар в моментаТоя, па!
Ако Русия не се беше намесила, Армения и Азербайджан щяха в момента да си се млатят ''къ си требе''. Толкова па да си вярвате на глупостите чак...
Апропо, отново да попитам: Що купуваме азерски газ, след като Азербайджан е агресор, който бомби цивилни без никаква основателна причина???
Ако се затруднявате с отговора, ето един вариант: щото цялата ви лево-атлантическа клика е лицемерна до безобразие.
На мен ми се струва, че точно в момента се заяждат с Катар, но са целували, когато са избрали страната за домакин на световното - факт!Още по-интересно как целия свят целува гъза на Катар в момента
Технологията стелт, разчита на малката повърхност и отблъскване излъчването на двигателя на устройството в посоки, в които радара може да ги прихване случайно. Дроновете също имат двигател.
Ти трябва да (казвам го аз) да вземеш да признаваш собствените си грешки.
Не очаквай от мен да играя Стани Богат на тема футбол. Мога, но няма@ReminD
Дроновете не са стелт. Неуловими са заради малкия си размер.
Ф-117 е най-изветсния стелт. Най-трудното е да се заглуши излъчването на енегрия - двигателя. Използвани са материали за покритие на кораба. В допълнение повърхността на самолета е издълбана така, че сигналите от радара да се разпръскват в много различни посоки. Да се разсейват и да не се връщат обратно по пряка линия.