Torbalan Trolski
Well-Known Member
Да. Някои са много по-злеНе всички сме безмозъчни тъпаци като тебе.
Колко пъти да ти обясня, че истеричен палячо като теб няма шанс да ме засегне.
Да. Някои са много по-злеНе всички сме безмозъчни тъпаци като тебе.
Ее, доста отвратително. Ако искаш дай репорт, това е толкова гнусно.Стига си мрънкала, онзи ден псува като селянка, и май те модерираха, ти ще кажеш. Явно като пиеш после не помниш какви ги пишеш.
Не ми се доверявай, бе човек. Просто погледни последната страница или предишната или по-предишната.и трудно мога да ти се доверя относно обидите.
Сериозно ли е толкова гнусно??? Ауу, ужас! А що не погледна защо го напсувах?Ее, доста отвратително. Ако искаш дай репорт, това е толкова гнусно.
За да са виновни админите и да има реплики в стил първи клас голямото междучасие - "Ама ти видя ли той какво ми написа, за да го изпсувам на майка?"Не разбирам защо се репортвате при положение че ви влекат грубите изразни средства... то нема как да не backfire-не.
Сипвайте си без да се репортвате, бе майка му стара - толкова ли е трудно?
Много рядко го правя и админът може да го потвърди.Не разбирам защо се репортвате при положение че ви влекат грубите изразни средства... то нема как да не backfire-не.
Сипвайте си без да се репортвате, бе майка му стара - толкова ли е трудно?
А плесването на цитата с псувнята (напълно заслужена) от кой клас е като поведение?? Не ми отговаряй... ти си напълно сляп за всичката му диария, която е ЕДИНСТВЕН генератор на хейт и обиди в темата.За да са виновни админите и да има реплики в стил първи клас голямото междучасие - "Ама ти видя ли той какво ми написа, за да го изпсувам на майка?"
Да, като едно време, срещнат се на колоните на НДК, разменят си по някой друг шамар и седнат после да пият.
Извод: саморазправа му е майката.
Да, зле е положението с модерацията. Именно затова се саморазправям, ама после има "аууу, ама това е толкова грозно''.Сещам се само за един път кога потърсих админска намеса... и станах пишман.
Блинки много се притесни от сеира и не можа да вземе маса дни очевидното решение какво да направи.
Накара ме да се почувствам виновен за драмата - един вид "виж какво направи сега - не можахте ли да се разберете като нормални хора??" ... еми очевидно не можахме
И през тоя период на Хамлетовски колебания и скубане на коси нещата закономерно ескалираха - постнаха се лични данни, писаха се тежки думи и т.н.
Извод: саморазправа му е майката.
Че той не е излизал за да го връщат?Викам да слагаме точка на тая сага. Я да кажат специалистите какво става в Херсон? Направиха ли вече нов референдум за връщането му в украйна?
Можем ли да видим тия митични правила? Можеш и да посочиш точка по точка всички, които съм нарушила.някой който нито веднъж не се е съобразил с правилата на форума
Излезе, излезе... има си документи и видео материали. Пак си го проспал..Че той не е излизал за да го връщат?
Едно време парното и дори тока се осигуряваха от подстанции към големите заводи в градовете със собствено захранване и заобикалящи ценралната електропреносна мрежа.Щом Крумов и хората гарантират, няма нужда от някакви си статистики и данни. Не се пестяло от парно, ми то като спре тока, спира и парното... абонатните станции са на електрическо захранване.
това според орките, дай да видим документ в който някоя нормална държава го признава.Излезе, излезе... има си документи и видео материали. Пак си го проспал..
Аз пък си мислех, че е от Топлофикация, явно тя е само за парлама. Дори и да е така както казваш, като спре тока какво значение има? Или искаш да кажеш, че през земния рай наречен социализъм, хората са страдали за сметка на индустрията?Едно време парното и дори тока се осигуряваха от подстанции към големите заводи в градовете със собствено захранване и заобикалящи ценралната електропреносна мрежа.