Неумението да се преценяват намеренията на другите в повечето случаи е съпроводено с агресивно поведение.
Неумението да се преценяват намеренията на другите в повечето случаи е съпроводено с агресивно поведение.
Ма, я се владей малко. Имаш ли идея колко жалка картинка е истеричен мъж, Цветомире???Айде още един кретен - марш и ти в Москве - кво ни занимавш с неща дето сме по-наясно от тебе Николинке.
За 800 страници си отворена книга, хващай дисагите и към Москве, не си губи времето в ЕС държава
Това го казваш, като факт или току що си го измисли, за да се почувстваш по-добре, че любимата ти страна, в която не искаш да живееш е диктатура и никой няма никакви права?
Как така всички путинофили имате едни и същи "факти" ... ей тая работа не ми е ясна?Казвам го като факт, или това не е факт. Пробвай с плаката пък да видим кое факт, кое не
Кой ти каза, че не искам да живея там. Казвал съм го поне 300 пъти в тази тема, ще го кажа пак специално на теб. Живял съм там няколко години, в момента имам роднини там в различни градове, планирам скоро пак да отида. За съжаление имам твърде много ангажименти тук, за да хода където и да било. Ако ще и при пиленцата от Монако да е.... В интерес на истината предпочита, да ида до Махачкала, отколкото Лондон, Берлин или което и да е свърталище на травестити в западна Европа.
Те фактите са едни и същи, без значение от коя страна ги гледаш, може би е затова!Как така всички путинофили имате едни и същи "факти" ... ей тая работа не ми е ясна?
Не можело да протестираш в гнилия Запад, а преди няколко страници пращаха протести в Чехия и Германия срещу помощта на Украйна ... факти ...
Във специална военна операция! Ако кажеш публично думата "война" те грозят 15 години в затвора.Това е държава във война бе, какво очакваш по дяволите?
Да, "фактите" пак говорят. Гледай колко хубаво си "протестират" в Москва:Те фактите са едни и същи, без значение от коя страна ги гледаш, може би е затова!
Ама то и пред Кремъл е позволено да протестираш срещу .... глобалното затопляне примерно.
ИзточникIn Russia, even raising your hands in public can get you detained these days, as protesters in Moscow discovered over the weekend.
Police in the capital detained a group of demonstrators near the Kremlin on April 6, several of whom were holding up what they called “invisible placards” calling for the release of seven demonstrators sentenced to prison in the Bolotanaya protest case in February.
After some of the protesters holding actual signs were hauled off by police, one of six demonstrators holding her arms up explained to the small crowd on Manezhnaya Square that police could not detain them because their placards were invisible.
В интерес на истината си живеят много добре, в доста отношения по-добре от нас. Вече ти написах от къде знам. Това че някой иска да мислиш по определен начин, като ти навира в лицето точно подбрана информация, не е мой проблем. Знам че знаеш, че там нямат перални, не са виждали асфалт и тн., но все пак....Във специална военна операция! Ако кажеш публично думата "война" те грозят 15 години в затвора.
Да, "фактите" пак говорят. Гледай колко хубаво си "протестират" в Москва:
Източник
Такава е свобода, че чак свободия в тази мила клептократична автокрация! Да им завиди човек колко добре си живеят там!
През уикенда полицията в Хамбург разпръсна седящата мирната демонстрация „Петъци за бъдещето“.
Булгаристан ли е ЕС държава?За 800 страници си отворена книга, хващай дисагите и към Москве, не си губи времето в ЕС държава
По-скоро има предвид Германия.Булгаристан ли е ЕС държава?
Няма как да знаеш какво имат предвид тия. Те казват Запад, визирайки България.По-скоро има предвид Германия.
Аха. Макар, че едва ли някога ще схване - Германия, Белгия и Франция имат малко особен статут на държави от ЕС. По-скоро са вампирите на ЕС и единствените имащи полза това недоразумение да съществува.По-скоро има предвид Германия.
Интересни неща пише у уикито... тоя Навални същия, дето се натрови с гъби ли е ? Или беше ония, дето го гръмнаха на червения площад? Ма така е по свободния свят.Преди да си стегна куфарите за Масква..
2017-2018..
2017–2018 Russian protests - Wikipedia
en.wikipedia.org