Украйна - Русия какво ви е мнението

еволюционния процес от редова путинофилка до конспираторка
Ама що ги разграничаваш така? За лево-атлантиците и щатните некъпещи се путинофилите СА конспиратори. Недей, че съвсем обърка жълтопаветната сган.

Аз продължавам да съм путинофил, въпреки че е почти сигурно, че пее в хора на швабската филхармония. :oops:

В мозъка на путинофил-конспиратор. Путин и Шваб ще ме убият, чипират или ще ми изпържат мозъка с 5G, но нищо аз ще съм путинофил до последно. Убий ме, обичамт те, Путин, защото така каза Чуков.

https://agentibg.com/index.php/bg/2014-02-18-15-57-52/136-2014-04-03-21-22-33
И тоя път не ти се получи. Що се пънеш толкова да блеснеш, като си адски скучен и посредствен? :)

Чуков е на дедо ти внука. ;) Аз мога сама да си създам мнение на база доста по-обширна информация. Що не се подиграваш на Нокето и Миършхаймер??? Щото си левак, затова.

Писал си с някаква укро ди-джейка и на база на това взима страна - смех! Въпросната блядка каза ли ти как са си вели гъзовете по дискотеките, докато в същото време жени, деца и старци са живели в бункери в източната част на страната ѝ? Не, нали? Тва не е важно...

Я дай за анонимните. Унищожиха ли роскосмос???

И тоя път не ти се получи. Що се пънеш толкова да блеснеш, като си адски скучен и посредствен? :)

Чуков е на дедо ти внука. ;) Аз мога сама да си създам мнение на база доста по-обширна информация. Що не се подиграваш на Нокето и Миършхаймер??? Щото си левак, затова.

Писал си с някаква укро ди-джейка и на база на това взима страна - смех! Въпросната блядка каза ли ти как са си вели гъзовете по дискотеките, докато в същото време жени, деца и старци са живели в бункери в източната част на страната ѝ? Не, нали? Тва не е важно...

Я дай за анонимните. Унищожиха ли роскосмос???

Както винаги отговор с небивалици. Не съм и очаквал друго. И да дрънкаш глупости, ти сама си даде констатацията, че си русофил и конспиратор. Две самоизключващи се неща, но явно вече си доста объркана от цялата пропаганда, в която се ровиш по цял ден.

Анонимните са групировка спонсорирана от Люлин с цел да съборят световната власт и приемане на лева в ЕС. Също така целта е да се наложи на световния пазар т.н варненски дюнер TM.

Анонимните са групировка спонсорирана от Люлин с цел да съборят световната власт и приемане на лева в ЕС. Също така целта е да се наложи на световния пазар т.н варненски дюнер TM.

Знаех си, че има нещо при тези тъпанари. Аз си мислех, че казанлъшката поничка искат да наложат на световния пазар.

• Haha
Реакции: OSH
Знаех си, че има нещо при тези тъпанари. Аз си мислех, че казанлъшката поничка искат да наложат на световния пазар.
Това е прикритие за налагане на варненския дюнер. Първо ти става сладко (мисля че мекиците са сладки, но не знам понеже ядем дюнери) и после дюнера изглежда много хубав.

We are varnentsi
We are ..

русофил и конспиратор. Две самоизключващи се неща
Как точно се изключват? Запознай ни със смешните мега-тесни рамки, в които се простира мисълта ти. Всъщност, недей. Дори да се опиташ, пак ще бъде адски скучно.

Може би осъзнаваш колко си безличен и затова си се заял точно с мен. Всеки, който можем да определим като ''отражението на сянката'' се е опитвал да се окъпе в моята ярка светлина. :D Не си първия, няма и да си последния. ;)

Как точно се изключват? Запознай ни със смешните мега-тесни рамки, в които се простира мисълта ти. Всъщност, недей. Дори да се опиташ, пак ще бъде адски скучно.

Може би осъзнаваш колко си безличен и затова си се заял точно с мен. Всеки, който можем да определим като ''отражението на сянката'' се е опитвал да се окъпе в моята ярка светлина. :D Не си първия, няма и да си последния. ;)

Аз продължавам да съм путинофил, въпреки че е почти сигурно, че пее в хора на швабската филхармония. :oops:

Констатацията, че Путин е във филхармонията на Шваб си е твоя. Мега-широките ти рамки за чипирането ти ги напиши. Аз съм по-скучен по тази тема, да.

Констатацията, че Путин е във филхармонията на Шваб си е твоя. Мега-широките ти рамки за чипирането ти ги напиши. Аз съм по-скучен по тази тема, да.

Не разбрах как точно определенията ''конспиратор'' и ''русофил'' си противоречат??? Остави... Игнорирай половината участници в тази тема и в темата за ваксините. ;)

Конспирации колкото искаш. Въображенията ви не спират! Ето ти една. Всяване на страх и продаване на курсове

https://www.nahuatl-adventurer.com/хронология-на-апокалипсиса-електром/

Печалбите на подобни индивиди са доста добри.

Към теб имах конкретен въпрос за Шваб и Путин. Ти ми развиваш някакви теории за заяждане. В тези теми си играла ролята на неоправдана многократно. Защо с мен се заяждаш, а не с някой друг?!

Това който и да го беше писал, щях да го питам същото. Шваб ще ви чипира с Путин, но ти си путинофил. Не са ли самоизключващи се във вашите мащабни картини на новия световен ред? Убий ме, обичам те...

Ти ми развиваш някакви теории за заяждане. В тези теми си играла ролята на неоправдана многократно.
Да ве, човек се опита да й направи малко PR че да замаже конфликтната й натура пред публиката - тя: "ама нема нужда, аз и сама се оправям!".

... Малко по късно: "Нема ли мъж в залата да ги насмете тия младежи задето така се заяждат със слабата жена??"
:D

Защо с мен се заяждаш, а не с някой друг?!
Щото ти си тука в момента. Ако беше Дефа активен, на него щеше да обърне внимание - нищо че едва ли щеше да е написал нещо по темата...

Шваб ще ви чипира с Путин, но ти си путинофил. Не са ли самоизключващи се във вашите мащабни картини на новия световен ред?

Извърташ. Исках да ми обясниш това, но вече не държа, а и явно не можеш...

русофил и конспиратор. Две самоизключващи се неща

Шваб ще НИ чипира! Айде още един се спаси, а никой не казва как да се спасим и ние.

Относно Путин: колкото и да виете като линейки, факт е, че на международната сцена в последните 30 години няма държавник, който поне малко да се доближава до неговата класа. Той ще чипира своя народ - не е тръгнал да сменя правителства, да краде чужди ресурси и да чипира народите в други държави. Това го правят президентите на държава, на която очевидно симпатизираш.

Да не зачезнеш само като с окопите около Крим и със северно корейските хвърчила

За окопите на Kрим.. освен пре-публикация на "новината" в западен "достоверен" източник нищо друго не сподели.. Кво да му коментирам на това? Реално ситуацията е друга, който го вълнува - проверява, ако не - кийпскролва.

За гаражните дронове и що намесихме патриота също приключихме темата, оказа се че патриота е скъп скрап, избил повече УС войници отколе е свалил ракети. Явно и там си кийпскролнал.

конфликтната й натура
Няма по-хрисим и разбран човек от мен. Мислех, че поне ти си способен на по-точна преценка. :confused:

Да ве, човек се опита да й направи малко PR че да замаже конфликтната й натура пред публиката - тя: "ама нема нужда, аз и сама се оправям!".

... Малко по късно: "Нема ли мъж в залата да ги насмете тия младежи задето така се заяждат със слабата жена??"
:D

Точно това имах в предвид...

Шваб ще НИ чипира!

Господи, помогни й!

Обиди пак, ясно, явно темата ще е за всичко друго ама не и за войната.
Ако визираш мен, аз искрено се извинявам

Войната е фарс! Войната има за цел да ни накара да правим точно това, което ти правиш - фокусираш се върху малките действия, докато в същото време се случват едни грандиозни неща, които са много по-страшни от това, че някакви хора се избиват на определено място.
Ехх.. де да можеха повече хора да го проумеят.
Иначе, ти официално се издигна с 1 левъл по на горе в моите очи. Страхотна, будна промяна за последната година, браво ! :)

чипират или ще ми изпържат мозъка с 5G
Само да вметна, че 6G е на финална фаза

И влиза партитайм, дами и господа, с внушението, че видите ли, той винаги си е бил топ конспиратор, обаче дълбоко засекретен и просто е чакал момента да узреем и да се изкачим до неговото ниво, преди да ни се разкрие!

o_O

с внушението
Внушение ?:eek:

да узреем
Ти каква стара кримка си :D

и да се изкачим до неговото ниво, преди да ни се разкрие!
o_O
Бях на обучение при Етериума и тъкмо се връщам. Още пресен, пресен :D
Исках да му стана прокси, но ми каза, че не съм ставал за това, слаба ракия съм бил :)

• Haha
Реакции: OSH
До преди няколко дни мислех, че само сатанистите искат да ви чипират. При този вариант имахте решение - продавате земи, коли, къщи и апартамрнти, давате ги на този виден патриот

https://www.bnoshipka.org/

И той докато ви изпива паричките на руска водка, щеше да ви пази, но щом и Путин е в заговора си режете вените да си спестите мъките - иначе чип с главния сървър на НАСА.

Горе