Е, Е! Великата Масьонска Ложа на Франция те призовава, не киро-миро шушляк от Америка за България. Няма ли да помогнеш?Бих им помогнала с правата лопата, ама ѝ счупИх дръжката. Страшен камънак е при назе на село.
Тцъ! И тия са в заверата - да мрат!Няма ли да помогнеш?
то не заради тебе… да не давам много информяция просто щото нямат нужда. Те имат от БТВЕее, Митак, кви са тия тирета бедебамайкаму?! Таман викам чай да видя - тире. Стига с тия редакции, вече е демоде. Тва ли ти е уважението? Па препсувай ма, кажи "ей, помияр, не ми говори така, че майка ти...". После аз ще препсувам, ше направим бой, ше ни предупредят, ше ни баннат, ше се върнем с нови никове, ше дигнем форума във въздуха, на мопдераторите ше им писне и ще спрат целия офтопик..
А то кво? Тире.
Ее, Митаче, благодаря че ни жалиш нас простолюдието и не на обременяваш с истината. Пази Боже, сляпо да прогледа...то не заради тебе… да не давам много информяция просто щото нямат нужда. Те имат от БТВ
Пускай си новините и се кефи на УкрайнаЕе, Митаче, благодаря че ни жалиш нас простолюдието и не на обременяваш с истината. Пази Боже, сляпо да прогледа...
Пускам, даже салатка и ракия ще си сложа и ша чакам Цветанка Ризова.Пускай си новините и се кефи на Украйна
Ами вземи го махни. Да няма да те уча какво да гледашПускам, даже салатка и ракия ще си сложа и ша чакам Цветанка Ризова.
Да сменя с Карбовски ли? Ай, кажи вече, стига ни мъчи.Ами вземи го махни. Да няма да те уча какво да гледаш
Е няма да ти кажа. По моите канали говорят съвсем различни неща. Гледайте БТВ.Да сменя с Карбовски ли? Ай, кажи вече, стига ни мъчи.
Ее, дейба, бъди широко скроен и помогни на слепите да прогледнат. Който има очи, ще види, който има уши ще чуе.Е няма да ти кажа. По моите канали говорят съвсем различни неща. Гледайте БТВ.
После редакторите от .. да ме търсят щот съм те пренасочил към друга медия..Ее, дейба, бъди широко скроен и помогни на слепите да прогледнат. Който има очи, ще види, който има уши ще чуе.
Аз няма да казвам, гроб съм...После редакторите от .. да ме търсят щот съм те пренасочил към друга медия..
Ти си зелен и няма как да вярвям. Ще ме издадешАз няма да казвам, гроб съм...
Аз съм като диня, зелен отвън но червен отвътре.Ти си зелен и няма как да вярвям. Ще ме издадеш
Колкото до заемите от Китай - Заемите от световната банка са с с период около 30 години и лихви от 1-2%, докато от Китай са за период от 10 години и лихви от 4-5%. Освен, че са високо-лихвени, трябва да се строят от Китайски фирми - т.е. голяма част от парите си отиват обратно при тях. При Световната банка трябва да дават обяснения с какво това ще им помогне да се развият, докато за пред Китай няма нужда.
Разбира се има и причина лихвите им да са по-високи - не просто защото са някакви зли хорица и искат да прецакат другите. Причината е че тези държави нямат друг избор от кого да вземат пари. Световната банка иска гаранции от тях - законови /икономически промени, които в дългосрочен план да гарантират изплащането на заемите. Това означава, че диктаторите трябва да ограничат корупцията, а тя е причината те да са на власт. Съответно Световната банка не им отпуска пари и тези държави отиват при Китай. Проблемът е че тези заеми са рискови и една не малка част от тях не могат да ги изплатят - Пакистан, които и без наводненията щяха да последват съдбата на Шри Ланка, сега ще са дори по-зле от тях, а те така или иначе имаха затруднения при изплащането на заемите. Доминото тепърва започва да пада и други ще последват.
.
Предполагаемо??? Също бяха видеа, при това цветни, а не черно на бяло. Имаше и рязане на пениси и избождане на очи, което е изтезание - много по-лошо.За предполагаемо убийство на руски пленници се изписаха две страници, ся черно на бяло как се убива и заснема, мина като пръдня из гащи
Е как масово, нали имаха има няма 15к убити?масовото избиване на руски военнопленици от тяхна страна,
А накрая ги и ядяха, верно, бех забравил.Имаше и рязане на пениси и избождане на очи, което е изтезание - много по-лошо.