Мене ме лекуват дистанционно, щото съм по-лек случай.Той защо само в определени дни пише, мислиш?
Сега като се замислих, имам идеи как може да се облекчат симптомите на, или направо да се излекуват, повечето психически разстройства при женитеМене ме лекуват дистанционно, щото съм по-лек случай.
п.с. обаче глей левъра как спря да насочва само към Карлуково. Вече дава право сами да си изберем. Между другото, на около 2-3 км от селото ни има такава институция за жени. Някои роднини работят там, та имам връзки, ако се влошат нещата.
Глад, бой и сръбска музика???Теорията е доста опростенческа, ама е популярна сред някои ютубъри...
Това мила е Хюндай, и е южнокорейска машина уж. Но карай.А $$-нийда защо не казва нищо за китайските ''Лади''???
Сефте.Доказах, че пишеш глупост след глупост.
Глад, бой и сръбска музика???
Оня сухар пак ще почне да тагва админите, че не сме по темата...
Ами нещо подобно, щото нали разглежда жените като не чак толкова сложно устроени същества..Глад, бой и сръбска музика???
Оня сухар пак ще почне да тагва админите, че не сме по темата...
Идиот като теб няма как да е по темата...
Ако ще и двойно количество да продават, цената им е малко над производствената.Разбивка за руския петрол
Russian Oil Flows Rebound as India Snaps Up More Pacific Cargoes - Bl…
archived 13 Mar 2023 12:59:27 UTCarchive.is
Виж файлът 28409
Явно си пропуснал колко стотин клона са затворили Сбербанк?
Производствената цена варира между 18$ и 20$ за барел(според Боян Чуков 19$). Всичко над тази цена е чиста печалба. При газа прозводство+пренос варират между 40$ и 60$ за 1000 куб.м. Доста зими могат да изкарат на хляб, вода и топло, за разлика от нас европейците....колко е производствената цена?
На село кучетата живеят по същия начин... доволни са.Доста зими могат да изкарат на хляб, вода и топло, за разлика от нас европейците....
Там и малкото е много, добре, че имат водка и що годе хубави жени.На село кучетата живеят по същия начин... доволни са.
Да, по-хубаво е в развития демократичен ''запад'', където вече разработват програми как да ги объркат на 2-3 годишна възраст. Долу половата идентичност. Долу семейство, род и родина!На село кучетата живеят по същия начин... доволни са.