Украйна - Русия какво ви е мнението

Пичове това което става колкото и да разсъждаваме не е за нас.. Това е играта на големите и не можем да ги разберем.. Да война не е хубаво да има но всичко това се случва заради продажби политици и всичко е заради Америка.. Само заради тях и това у цялата истина.. Какво търсят те в Европа? Ще позволят ли Русия да слага оръжия в Бразилия? Ще направят нещо като Нато с Китай и Америка ще каже окей

ахахахахаха от русия 1 ахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха

ПЛАНА НА РАШКИТЕ

КОНЦЕРТ В 6 ахахахахахахахаахахаха

едит: сатира навярно, но си го бива, отговаря на истинския план, като се вижда как се справят до момента.

Последно редактирано:
Зеленски като подаде оставка няма Украйна да обича Русия.. Ще се ходи на нови избори нова власт която няма просто да участва в Нато и няма да има оръжия това е.. Неговата оставка просто е за да спре войната и да няма цивилни жертви.. Това е цялата истина

Пичове това което става колкото и да разсъждаваме не е за нас.. Това е играта на големите и не можем да ги разберем.. Да война не е хубаво да има но всичко това се случва заради продажби политици и всичко е заради Америка.. Само заради тях и това у цялата истина.. Какво търсят те в Европа? Ще позволят ли Русия да слага оръжия в Бразилия? Ще направят нещо като Нато с Китай и Америка ще каже окей
НАТО сме ние бе маняк ние! Как какво търсим в Европа? Къде да идем да се махнем щото Русия я е страх и за това първа напада баси логиката.

Къде НАТО е нападнало някаде знаеш ли? НИКАДЕ

Америка си нападат не НАТО!

НАТО сме ние бе маняк ние! Как какво търсим в Европа? Къде да идем да се махнем щото Русия я е страх и за това първа напада баси логиката.

Къде НАТО е нападнало някаде знаеш ли? НИКАДЕ

Америка си нападат не НАТО!
НАТО е Америка

Ми какво друго?

Не се мятат камъчета по мечка дето и без това няма намерение да те яде.
Както се вижда мечката е доста хилава и засега яде само бой.
Иначе ми харесва пораженческото ти мислене, пред бгтъпанфайтера да те погне не беше такъв.

Зеленски като подаде оставка няма Украйна да обича Русия.. Ще се ходи на нови избори нова власт която няма просто да участва в Нато и няма да има оръжия това е.. Неговата оставка просто е за да спре войната и да няма цивилни жертви.. Това е цялата истина
И какво правим ако новата власт и народа им поиска да са в НАТО и ЕС? Те по малко ли са народ от нас?

Да направят референдум

Че нали има гласуване, от майдана никой не иска рашките. Ако искаха, щяха да си избират партиите дето подкрепят Путкин.

Иначе това за НАТО, как Русия ги е страх от НАТО до региона им е пълна пропаганда и лъжа, защото ей сега има 10 пъти повече присъствие на НАТО в региона откогато и да било, Путин не ми се вижда притеснен изобщо, следователно цялата истерия за НАТО е само оправдание за пред хохлите.

Ето и добра новина, Харков отново напълно в Украински ръце.

Да направят референдум
И Путинката като плесне с ръце щастлив и приветлив, че са избрали да са в НАТО и ЕС ще си пръсне сам главата...

Те руснаците с танковете в момента просто агитират за тоя референдум извинявам се...

Че нали има гласуване, от майдана никой не иска рашките. Ако искаха, щяха да си избират партиите дето подкрепят Путкин.

Иначе това за НАТО, как Русия ги е страх от НАТО до региона им е пълна пропаганда и лъжа, защото ей сега има 10 пъти повече присъствие на НАТО в региона откогато и да било, Путин не ми се вижда притеснен изобщо, следователно цялата истерия за НАТО е само оправдание за пред хохлите.
Да поканят Русия в НАТО

Е Русия има ядрено оръжие какво да я е страх хахахх! Нали с това плашат цъка копчето и рестарт неможе да се спре това...

Да поканят Русия в НАТО
Русия е приключила, ако не гледаш новини откъм санкции и това е само началото, това ще му излезе на джуджето знаете откъде.

Ето и истински фашисти в чужда страна.

И още 2 хеликоптерчета.

След това което си написала директен репорт и се надявам да те баннат! Това е прекалено да пожелаваш смърта на хора... Срам и позор е вече това...
Да ме баннат, затова, че си тъп и не разбираш казаното? Къде съм поискала смъртта на хора?

Вие се подмокряте от клипчета с убити войници. Вие дезинформирате, и то яростно.

Освен това, Русия умишлено провежда операцията така, че да не загинат мирни хора. Фашистчето-комедиант е тоя, за който народът му е пушечно месо. На практика Путин е по-загрижен за народа на украйна, отколкото назначения от сащ президент.

Големия дерт на всички е, че не се знае причината на Путин за тъпото решение да нападне Украйна! Но всички знаят едно причината не е руското население или НАТО или страха за границата!

Русия има ядрено оръжие над 1400 глави бяха мисля уж (не е много ясно) т.е Путин цъка едно копче и всичко е свършило, демек неможе да направиш нищо на тази страна ако не си готов да загубиш и своята страна (света тоест)

Да ме баннат, затова, че си тъп и не разбираш казаното? Къде съм поискала смъртта на хора?

Вие се подмокряте от клипчета с убити войници. Вие дезинформирате, и то яростно.

Освен това, Русия умишлено провежда операцията така, че да не загинат мирни хора. Фашистчето-комедиант е тоя, за който народът му е пушечно месо. На практика Путин е по-загрижен за народа на украйна, отколкото назначения от сащ президент.

Истината те вбесява нали? Зеленски се показа като истински мъж, и не избяга както твоите медии лъгаха и пускаха пропаганда, дето даже тук се споделяше. Целия свят го уважава, без русия и още 5 страни, дето изобщо няма нужда да ги коментирам. Нианмар ...

И да, Васил Левски и Христо Ботев и те са ползвали хората за човешки щит така ли? Защото и те са били наясно, че не могат да се справят с турците, но са се били и са събирали хора. Айде стига с тая рашанска пропаганда, че повръща ми се от вас.

Големия дерт на всички е, че не се знае причината на Путин за тъпото решение да нападне Украйна! Но всички знаят едно причината не е руското население или НАТО или страха за границата!

Русия има ядрено оръжие над 1400 глави бяха мисля уж (не е много ясно) т.е Путин цъка едно копче и всичко е свършило, демек неможе да направиш нищо на тази страна ако не си готов да загубиш и своята страна (света тоест)

Ще цъкне ама друг път, нали има ядрени подводници, и не само САЩ, НАТО те си мислят, че е само САЩ, къде пропускат Англия, Германия, Франция. Провери колко ядрени подводници имат англичаните, пък и ядрено оръжие се ползва в мноого определени случаи, но някакви клаузи едва ли биха притеснявали Путин.
Дерта какъвто и да е, важното е, че Украйна я подкрепи целия свят и санкции ще има до откат. Путин вече е сложен между имена като Ким на северна корея, и Кадафи, цялата война ще му излезе през гъ**.

Горе