Украйна - Русия какво ви е мнението

Почвам да гледам къде мога да купя рубли на тая промоция
Пазарите имат навика да се паникьосват и да преекспонират наличната информация, но все още не е напълно ясно дали е промоция или спад за постоянно. Аз бих бил внимателен, в момента търговията с рубли е спекула.

При Wise също е ънъвейбъл да конвертираш в рубла.

Нашият прекрасен партньор бай дън

Преди 22 години НАТО започна бомбардировки над Югославия. Тогава сенатор
БАЙДЪН С ГОРДОСТ ОБЯВИ СЕБЕ СИ ЗА ТОЗИ УБИЕЦ НА СЪРБИТЕ.
"Аз предложих да се бомбардира Белград!
Аз предложих да изпратим американски пилоти, да разрушат всичките мостове!
Аз предложих да разрушим цялата топлинна и топлопреносна инфраструктура!
Аз предложих много други специфични действия!
Някои от вас питат, защо се отнасям с такава омраза към Сърбия.
Защо бях толкова настойчив

в НЕ ПРОЯВЯВАНЕ СЪЧУВСТВИЕ КЪМ НАРОДА НА СЪРБИЯ?
Защото, докато те не се вслушат в сърцето си,
никога няма да могат да се излекуват от болестта, на която те са подложени.
И ДОКАТО ТЕ НЕ СЕ ПОКЛОНЯТ НА ЗАПАДНИТЕ СТАНДАРТИ,
БЕЗУМИЕТО ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА И ПРОДЪЛЖАВА, И ПРОДЪЛЖАВА!
ЕТО ЗАЩО!

ТОВА ПРАВИМ, ЗАРАДИ ТЯХНОТО ОСВОБОЖДЕНИЕ!"

Може да се види тук

Последно редактирано:
Евала Киро

„Никой министър в това правителство няма право на собствена външна политика, особено във Facebook. Второ - никой министър не може да казва на правителството, че неговото оставане е функция на стабилността на кабинета. Това правителство няма да гони стабилност, а правилни действия и принципни позиции. Трето - мой военен министър не може да използва думичката „операция”, вместо „война”, категорично заяви премиерът.

Купил си си гъз папур за 2к паунда?
Обичам да си бърша дупето с кинти :). Имал дал казват хората. При положение, че в момента САЩ продължава да пълни хазната на Русия, Европа е въпрос на време да осъзнае какви простотии прави и да махне финансовите санкции и ще говорим пак.

Обичам да си бърша дупето с кинти :). Имал дал казват хората. При положение, че в момента САЩ продължава да пълни хазната на Русия, Европа е въпрос на време да осъзнае какви простотии прави и да махне финансовите санкции и ще говорим пак.
HAhaha искам няква снимка на тази транзакция за да знам дали наистина си идиот или само се бъзикаш тука...

1646047318558.png

Русия е финансова разруха до месеци ако не се спрат...

А газта и нефта е следваща санкция от ЕС! И вече заплахата е не Русия дали ще го спре а ЕС дали ще спрат да го вземат без значение от цената! И дори Асен Василев потвръждава инфото и се готвим да вземаме САЩ газ през Гърция... което ще ни осигоро 70% от газа а 30% можем да преглътнем за известно време докато изградим връзки за още газ от Азербаджан и САЩ...

Евала Киро
Евала на просто киро от едно най-просто лайно, което пищи истерично и се върти като ветропоказател в мнението си.

Просто киро върна боко на бял кон. Просто киро е пътник и правилно!

Възраждане внасят искане за оставка на кабинета в парламента. Познайте как ще гласуват герб, дпс, възрааждане, чааст от бсп и част от итн.

Оня ден се кле да се ръководи изцяло от интересите на народа, а днес ни обрича на икономическа разруха, понеже е жалка подлога на една отиваща си клика - нато и ес.

Анонимните направо ги разсипват в Русия, причиняват им такива загуби, че може да се доближат като сила и до санкция :) :)

Евала на просто киро от едно най-просто лайно, което пищи истерично и се върти като ветропоказател в мнението си.

Просто киро върна боко на бял кон. Просто киро е пътник и правилно!

Възраждане внасят искане за оставка на кабинета в парламента. Познайте как ще гласуват герб, дпс, възрааждане, чааст от бсп и част от итн.

Оня ден се кле да се ръководи изцяло от интересите на народа, а днес ни обрича на икономическа разруха, понеже е жалка подлога на една отиваща си клика - нато и ес.
Мъка.. мъка.. Гледам политически постове да не пиша и да не влизам в глупави форумни спорове и обяснения, но такива изказвания са жестоко нелепи.

А иначе нищо чудно копейкин да внесе искане за оставка, по-жалкото ще е ако мине.

Петрола удари
HAhaha искам няква снимка на тази транзакция за да знам дали наистина си идиот или само се бъзикаш тука...

Виж файлът 22911

Русия е финансова разруха до месеци ако не се спрат...

А газта и нефта е следваща санкция от ЕС! И вече заплахата е не Русия дали ще го спре а ЕС дали ще спрат да го вземат без значение от цената! И дори Асен Василев потвръждава инфото и се готвим да вземаме САЩ газ през Гърция... което ще ни осигоро 70% от газа а 30% можем да преглътнем за известно време докато изградим връзки за още газ от Азербаджан и САЩ...
САЩ КУПУВА И ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДА КУПУВА ГАЗ И НЕФТ ОТ РУСИЯ. Това го обявиха вече няколко пъти в белия дом.

Ще продава газ на Турция и ние ще си купуваме газ от Турция на по висока цена щото ще е посредник това ще стане :) Ако си мислите че Америка може да смогне на цяла Европа се лъжете.. ако имаха толкова газ до сега щяха да вземат пазара без това :) а и никак няма да е евтино от тях :) Предстои да видим.. и аз искам да взема рубли хахаах

Горе