Украйна - Русия какво ви е мнението

Ще го кажа така, че да ме разбере ремайна. То и за него се отнася:

You're so full of shit! :)

Това не е фейк, ама реално ако целта е да се почерни още Русия може да кажат всичко, пък ако е ударен склад с боеприпаси, гориво и тн биха довели до същия ефект. За справка виж като избухнаха складовете в Челопеч през 2008.

Това не е фейк, ама реално ако целта е да се почерни още Русия може да кажат всичко, пък ако е ударен склад с боеприпаси, гориво и тн биха довели до същия ефект. За справка виж като избухнаха складовете в Челопеч през 2008.

Ми не малко такива са ударени, знаеш видеото от тръбата, а зависи как се съхраняват мунициите, повечето са под земята, но и не малко военни обекти са им думнали. Нали все пак според раша удряха само военните обекти :) .

пс: намерих снимката от първото видео след - виждаш, че не изглежда да има много последници на снимка, но вътре всичко е леш, добре че здраво бетон изливат

5f329f7f-cf90-49c4-8b58-e1920c816218.jpg

Знам, че не си русофилска утрепка, ама само даваш хляб на руските дебили от тука да тролят още повече бате. Факт е че руснаците бомбят наред, вчера ги смачкаха и изгониха от Харков, и почнаха да бомбят наред, видеа колкото искаш какви простотии правят. Само да кажа, че тая вакумна бомба ,дето я стреля буратино машинките, дето ги показах преди няколко дни че отиват към Украйна, и даже има снимки на разрушени такива от там - е забранено използването им и използването им е престъпление срещу човечеството според Женевската Конвенция. Вече го имаме това, че бомби цивилни, следващото нещо, което му остава е ядреното копче. Няма повече накъде руснаците да ги излагат, те сами са ударили дъното буквално, вече са военни престъпници.

Последно редактирано:
Добре де, имаш ли някакво съотношение на взривни вещества от видеото, дето казваш, че е фейк, и в челопеч. Не си мисли, че всяка бомба дето пада е по 500кг.
За тоя блок със сигурност ще се появи друго видео дето хора обикалят вътре, и ще видиш, че всичко е леш, остават само стените навярно.

Например Байрактарите дето се оказаха много ефективни срещу рашките, ракетите им са 22кг, но виж какво правят.
Video compilation of Bayraktar drones bringing hell to Russian troops
by u/Jubetti in UkraineWarVideoReport

в Русия се плаща 11 000 рубли на семейство на загинал, по днешен курс 44$, по утрешен сигурно 20$ ... това е цената на живота на войника.

Аз само казвам, че подобен взрив нищо не означава. Може да е гръмнало какво ли не и да направи този ефект, който показват във видеото.

Ми може и изобщо да няма взрив на ракетата, да е паднала без да се взриви, или това да е буустер на по-голяма ракета ( при изтрелването по-големите си имат буустери за насочване и височина, след това падат.
Moето мнение е, че се взриви и не виждам никакъв фейк.
Иначе всичко може, може и от извънземни да е, всичко може.

Последно редактирано:
И още една лъжа на Кремъл лъсва. Вчера се похвалиха, че имат пълно въздушно пространство над Украйна, интересно защо хеликоптерите им летят толкова ниско.

в Русия се плаща 11 000 рубли на семейство на загинал, по днешен курс 44$, по утрешен сигурно 20$ ... това е цената на живота на войника.

Ми може и изобщо да няма взрив на ракетата, да е паднала без да се взриви, или това да е буустер на по-голяма ракета ( при изтрелването по-големите си имат буустери за насочване и височина, след това падат.

Иначе всичко може, може и от извънземни да е, всичко може.
Може ли да дадеш това инфо за 11 000-те рубли? Не че не вярвам, просто ми стана любопитно.

И още една лъжа на Кремъл лъсва. Вчера се похвалиха, че имат пълно въздушно пространство над Украйна, интересно защо хеликоптерите им летят толкова ниско.
В коментарите се вижда, че има мнения клипчето да е от миналата седмица при първия ден на атаката.
Трудно е да се каже кой лъже, кой е излъган и кой на кого вярва. За по-лесно аз не вярвам на никой. :))

Не знам на кво отгоре спорите с човек, на който постоянно отворени прозорци са му редитите welcome to ukrainе, ukraine war report, и netflix. Все едно разбирате повече от него, ентусиасти.
(След колко дни без нет ли ще се гушне буке.., той живее тука, диша и яде редит и нет.)

И който човек - никога, ни веднъж, каквото и да си му доказа - не признава, че е сбъркал и не сменя плочата. Отстоява и воюва - "и сам воинът е воин".
И тоя същия, автор на повече от половината страници в темата - не представлява никаква тревога (за някои), дори дума не става да е трол, дори не предупреждение. Май не е и докладван ни веднъж, но ако бъде - той не е никакъв проблем, не нарушава нищо.

Кво да говорим.

Показва и показва видеа минута след минута, прави експертизи, изказва мнения от военна компетенция. Но не е проблемен. Никой не го докладва (явно щото ще е безрезултатно) но той напра всеки ден по неколко пъти, циври "Блинки, тоя докога ще го търпиш?", "Блинки тоя не троли ли?"

Човек с неизлечими психични отклонения, освен, че е усмъртително досаден и с нрав на мини пинчер.

(Естествено, тва бледнее пред неверотната ми излагация, де не разбрах че в ТикТок ги спряли, а не самите сайтове. И написах поне 2-3 безмислени, сгрешени поста, което е тролаж и крушение.
Там мнозина от ж.к. Интернет са ме отписали.)

Докато ремайна не се събуди с картечен откос от полезен контент, мисията ми е да го докарам лично до стр. 91. С още спам (ма не е клипове и експертизи и не знам, той римайна така обучи темосписващите, че някои неусетно са привикнали):)
---------------

Филм:

За кратко период от време едновременно предната истинска криза плавно отшумява, докато в същото време настоящата истинска криза нараства.
Предната отшумява и заедно с нея - отшумяват разговорите за целите, за които е използвана/създадена.
Настоящата нараства и се говори почти само за нея и почти винаги като за отделна от предната.

Е тва ако не е филм. Само като измериш количеството сериозни материали, всеки от които е далеч по-добър и от най-сериозния медиен боклук, но всички които говорят за настоящата и целите й без никаква връзка с предната и целите й. Хич не е филм. (Не, че отгоре са много умни - отдолу са много тъпи.)

Шансът почти предната глобална криза да приключи почти едновременно с настоящата глобално (с едно тъъънко терикатско припокриване) ми прилича на шансът да е съвпадение, че Фейсбук стартира в същият ден, в който LifeLog (наследник na TIA) бе закрит. Малко по-вероятно е гръм да те изшляка посред бял ден.

Представяте ли си ги тия съвпадения? Ако се отнасят за кое да е друго, което не е обвързано с усложнения - последващи мъчни размишления; допълнително дълговременно търсене на инфо; разрушаване на стандартните; удобни мисловни модели; евентуална стигматизация от близки и познати - тогава винаги ще се каже, че може да е съвпадение само за пълен глупак. Но като е обвързано с тея работи - в повечето случаи по подразбиране се приема, че нищо освен съвпадение не може да е.

Такъв тип ясен въпрос, ако отговориш грешно на на изпит в училище и кажеш "съвпадение" - директно двойка; ако е по бизнес - ше фалираш; ако е за оцеляване в екстремни обстоятелства - пукаш на место. Но ако е просто за разбиране на нещо, чието сгрешаване няма ей ся директно да ти бръкне в джеба, нито да ти нарушиши кефа или заниманието, нито да ти разруши отношенията, а напротив - може да ти додаде към тях или да ти ги надгради - тогава може.

Досадна теория, нъли тъй? И ся: тва може да си го прайл цял живот и идваме до предната (от 2020) и стигаме до тая 'криза през 2022. Има ли нещо по-различно. Имат ли много повече значение отговорите на въпроси, на които досега е нямало.

Въпросът е, каква е една от основните цели. А фактът е, че има много излишък, ма много.

Същото си помислих и аз. Особено това с блока не направи никакво поражение. Май май играе видео едитор тука. :)

Не посвам от ПИК, че са яко пристрастни но просто по темата за разрушенията на сградата материяла е подробен със видеа от различни ъгли и снимки след това...

Още идеи за бързи пари ,
Събирам бригада за след войната , трябват ми майстори и общи работници , ще оправяме разрушеното в Украйна.. бояджии, лепачи на плочки и всякакви други
Търся инвеститор за фабрика за производство на прозорци , ще имат нужда.
Ще допълваме в движение още

Не посвам от ПИК, че са яко пристрастни но просто по темата за разрушенията на сградата материяла е подробен със видеа от различни ъгли и снимки след това...

Аз това го видях и на клиповете в reddit, не е фейк, ама то и и преди щетите се вижда, че е реално.
Иначе за вероятния фейк визирам това:

Горе