partytime
Well-Known Member
За 11 септември отдавна е доказано, че сами си спретнаха филма.11 септември е inside job нали?
За 11 септември отдавна е доказано, че сами си спретнаха филма.11 септември е inside job нали?
Имаш предвид отдавна дебънкната конспирацията?За 11 септември отдавна е доказано, че сами си спретнаха филма.
Кой я е нападал, тази кокошка, всеки и спестява нещо. Аз не се чувствам длъжен повече да и спестявам.Не знам защо така нападнахте @nandibandi ,но не е много колегиално колеги. Момичето си изказва мнението като всеки. Вярно, хаплива е (особено се смях като ръсеше анатеми под поста на @Blinky ), но тя се защитава по неин си начин. Сама каза, че използва този начин на защита, защото това е единственото решение в този форум според нея. Нормално е да се "наежи", когато не става по "дипломатичния начин".
Нека всеки си казва мнението.Нанди има странен, но готин начин на изказ и мисля съм го писал и преди. Всеки е различен, разнообразието на природата . Дайте малко свобода на на словото .
И да спестя нападки - не, не я познавам, даже никога не сме си писали на ЛС, вайбър и т.н. Тя сама ще го потвърди
Освен Тайван сега и Палестина…
Фондация "Америка за България" дава, измежду много други грантове за пумяри:Новата морска доктрина на Русия: самолетоносачи, бази по света и Доброфлот
Тя включва амбициозни задачи, реализирането на част от които би изисквало десетилетияwww.dnevnik.bg
Интифада се нарича. Провеждаме едно проучване. Как ще се чувствате ако сте Папа с два камшика?Мда, не си научиха урока Иран.
Като нищо ще и спретнат още една антифада на арабеските.
- More than 400 rockets fired toward Israel
Новата морска доктрина на Русия: самолетоносачи, бази по света и Доброфлот
Тя включва амбициозни задачи, реализирането на част от които би изисквало десетилетияwww.dnevnik.bg
ahahahahahaha Пак почнахме с анимациите
Това си е шега? Дано е шега...Не знам защо така нападнахте @nandibandi ,но не е много колегиално колеги. Момичето си изказва мнението като всеки. Вярно, хаплива е (особено се смях като ръсеше анатеми под поста на @Blinky ), но тя се защитава по неин си начин. Сама каза, че използва този начин на защита, защото това е единственото решение в този форум според нея. Нормално е да се "наежи", когато не става по "дипломатичния начин".
Нека всеки си казва мнението.Нанди има странен, но готин начин на изказ и мисля съм го писал и преди. Всеки е различен, разнообразието на природата . Дайте малко свобода на на словото .
И да спестя нападки - не, не я познавам, даже никога не сме си писали на ЛС, вайбър и т.н. Тя сама ще го потвърди
Тия от Англия са шегаждии. Остави ги, ние заминаваме на Бахамите.Това си е шега? Дано е шега...
Тебе, щото си мозъчна смесица между патка и кокошка. Щях да те зануля даже, ти няма да се поправиш след наказание, много си амортизиран за влизане в пътя.
Кой я е нападал, тази кокошка, всеки и спестява нещо. Аз не се чувствам длъжен повече да и спестявам.
Тъпото досадно същество пак почна да кендза несвързан с темата, малоумен пост след пост. Жалка картинка на човече за лечение.Тия от Англия са шегаждии. Остави ги, ние заминаваме на Бахамите.
Тоа па пак циври нещо, баси госпожичката ощипана. "Анус" и "анал" не ти слизат от устата бе, аланколу, кво плачеш за на нандибанди речника? (То м/у др. такова ти е нивото, капацитета и речниковият багаж - на анал и анус.)Това си е шега? Дано е шега...
Бихте ли попълнили анкетата ни изцяло.Тебе, щото си мозъчна смесица между патка и кокошка. Щях да те зануля даже, ти няма да се поправиш след наказание, много си амортизиран за влизане в пътя.
Пак с агресия от рано сутрин... Просто попитах дали е шега, защото нандито не се защитава, а директно напада хора с други политически възгледи.Тоа па пак циври нещо, баси госпожичката ощипана. "Анус" и "анал" не ти слизат от устата бе, аланколу, кво плачеш за на нандибанди речника? (То м/у др. такова ти е нивото, капацитета и речниковият багаж - на анал и анус.)
Пак дрънкаш вариации върху фантазии, което е доста отблъскващо, но щом адресата те е лайкнал - ще си спестя коментар. Само не разбрах за това последното:Не знам защо така нападнахте @nandibandi ,но не е много колегиално колеги. Момичето си изказва мнението като всеки. Вярно, хаплива е (особено се смях като ръсеше анатеми под поста на @Blinky ), но тя се защитава по неин си начин. Сама каза, че използва този начин на защита, защото това е единственото решение в този форум според нея. Нормално е да се "наежи", когато не става по "дипломатичния начин".
Понеже единствено аз й говорех (на Нандибанди) за Вайбъра, и понеже ти точно мен "обвиняваше", че съм те бил нападкал, та това за мен ли се отнася? Разбра ли, че се шегувах с нея че се "разбира по Вайбър" с хора, които яко са я псували? Ти правил ли си нещо такова към нея? Не. Тогава по какъв повод бих те нападкал, че се разбирате по вайбър?И да спестя нападки - не, не я познавам, даже никога не сме си писали на ЛС, вайбър и т.н.
иануса
изпълни си дневната норма, начеши си крастата и това е. Не е нужно да се мориш да каканижеш разни смислови контексти, само и само за да цъкнеш любимите си думички вътре.анала