fast_and_the_curious
Well-Known Member
Айде пак тъмните сили и заговорите.Относно ПП+ГЕРб+Дб съм го писал и в другата тема: Американското посолство ще натиска за такава коалиция, ако трите партии съберат над 121 депутата. ПП и ДБ са си техни, остава проблема с ГЕРБ, които през годините играха и за САЩ и за ЕС и за Русия. Въпросът е дали американците ще пожертват ББ + още някой висш гербаджия /а повярвайте ми, компромати срещу тях има предостатъчно/ , ако ПП и ДБ са мъже, ще настояват за опандизяването на няколко висши гербаджии, другите ще клекнат и ще има коалиция.
Алтернативата да няма про-щатско правителство тук няма как да устрои американците в тези времена, та ББ си е изгорял като едното нищо
Онзи предишния и той страхопочитание към Путлер, митични сили, енергия от отвъдното, рептили които движат целия свят, а ние сме само пионките…
Какви източници очаквате от такива хора?
Празни приказки говорите, само вятър на устата си правите. Имам чувството че сте заченати в конспирации … повече вярвате на сайтове с поддомейни в блогпост, на които дори не пише името на автора, отколкото достоверно медии, които си пускат всички източници - confirmation bias.
пс: отдавна не сте споменавали Америка за България? Какво става с тях, ще обърнат ли резултатите от изборите? Накараха ли всички журналисти да пишат в полза на рептилите? Долара кога пада, че искам да шортвам?
пс: аз съм ЗА приемане на бягащите руснаци, рептилите от Германия също се обявиха за.