Krumov
Well-Known Member
Точно те ще се възползват от целия цирк за да спретнат нов спектакъл. Както би казал Боко: По времето на ГЕРБ , Кралицата беше жива.ПП, ГЕРБ и ДБ
Сега ще има лафове: Аз , казах ли ви бе

Точно те ще се възползват от целия цирк за да спретнат нов спектакъл. Както би казал Боко: По времето на ГЕРБ , Кралицата беше жива.ПП, ГЕРБ и ДБ
Тази част от гнилия запад е доста комунстическа като тип управление( страх от закона, чинно изпълнявавне на държавните заповеди и т.н), а и не е в ЕС. Точно заради ЕС не съм си в България. Махнем ли се от тази диктатура се прибирам с първия полет.
това не те ли дразни малко, щот нали за твоите става думаЛондон ще продължи да доставя военна помощ на Украйна до победата й срещу Русия, обеща тази нощ пред Общото събрание на ООН новият британски премиер Лиз Тръс, цитирана от Франс прес.
Както писах няколко поста назад, пропускате важното. Парите са си пари и Русия, САЩ, ЕС, Англия и Мексико ако щеш си въртят търговията. Милиарди се движат ежедневно и в двете посоки. Реалити шоуто в Украйна е на супер високо ниво точно за да се скрият очевдните неща.това не те ли дразни малко, щот нали за твоите става дума
Айде пак конспирацииа защото ни е заповядано да бъдем там.
Спомни си кой точно ни набута в ЕС и кой точно лобира и до ден днешен за тях. Няма никаква конспирация, пионки сме и това е факт.Айде пак конспирации
Ама как си приличате само.
пс: мечката спомена нещо че САЩ били купували нефт от Русия, което не е така. САЩ са един от най-големите производители и купуваха много малки количества от тях, но спряха преди няколко месеца.
Моля сподели ни още някоя конспирация на рептилите, които тайно ни управляват и ние сме само някакви пионки в голямата игра!!!
Мед ви тече от ръцете да обвинявате някой друг за всичко. Особено ако са “злите сили” и не е конкретен човек.Спомни си кой точно ни набута в ЕС и кой точно лобира и до ден днешен за тях. Няма никаква конспирация, пионки сме и това е факт.
Ти лично избра ли? Защото аз не съм искал и никой не ме е питал дали искам. Хората живеят в пъти в по-голяма мизерия сега отколкото преди 15 години.Мед ви тече от ръцете да обвинявате някой друг за всичко. Особено ако са “злите сили” и не е конкретен човек.
Събрали се 10 рептили и в яростен спор разпределили къде ще попадне България! Всеки казвал - вземи я ти, не, вземи я ти. Накрая сме попаднали на най-лошото! Всичките ни гении избягаха в ЮК и Русия и тук останаха само кухите лейки
До един, всичките путинофили сте оплетени в конспирации, коя от коя по-забъркана.
През ума не ви минава, че хората не искат да живеят в мизерия, че им е писнало от счупената система в която сме и искат да живеят по-добре. Както ние си избрахме са се присъединим в ЕС и НАТО, така и Украйна искат да живеят по-добре, а не в мизерията в която са Русия - всички страни около тях се опитват да се откъснат и това не е случайно. Само тук ни обяснявате колко е хубаво в единствените им два града, които стават, но никой не отива в мизерията там - не си държите на думата.
На толкова добре аргументирано мнение нищо не мога да кажа. Шах и мат съм!Ти лично избра ли? Защото аз не съм искал и никой не ме е питал дали искам. Хората живеят в пъти в по-голяма мизерия сега отколкото преди 15 години.
Е нали сте начетени нима не знаете кой ни го наби да сме в ЕС? Еврейна и до сега се пъне по медиите.
Ама ти се кефиш, че има война май...Само ти се кефиш ми се струва. Всички са за мир, а ти броиш успехите на едните. Какво, трябва да се гордеем ли, какво ли???A междувременно контраофанзивите на НАТО се провалят епично. Вчера са унищожени множество вражески подразделения, включително конвой с танкове. Видео:
Пораженията в цифри:
Виж файлът 25827
Те жените са като децата, децата се питат - Ти за кой си за Русия или Украйна?Ама ти се кефиш, че има война май...
Как така незнайно за какво???Те жените са като децата, децата се питат - Ти за кой си за Русия или Украйна?
Те и Руснаците отстрани да гледат им беше добре, интересно, като спортно съревнование, но сега като ги мобилизираха до колкото чувам не 300 000 , а 1000 000 са получили призовки, да се презастраховат, че повечето ще се укрият, та дано съберат 100 000 човека.
И тези които ще съберат са обикновенни прости хора за които ми е жал, затворници обещана им амнистия, една час пияндета псевдопатриоти които при първа възможност ше се напият в окопите и ще дизертират.
Положението е наистина жалко и това е Великата Руска Армия, ще ги "обучат" за две седмици и на фронта да мрат незнайно за какво.
Един Казах вика "Руснаци я вземете мобилизирайте и жените си да дойдат и малко жени в Казахстан, че само пръчове бягат тука".
Ако всичко не беше толкова трагично и жалко, щеше да е смешно.
Та за какви спецоперации говорим, като събираш хора от кол и въже които нямат нито опит, нито достатъчна мотивация да воюват?
Къде отиде добре обучената армия, та се налага мобилизация?
Като им спрат визите и ще ходят в на майка си....Вероятно профи армията ще ходи до Киев, а тия запасняци, ще заемат техните места. Все пак не могат да оставят тая територия без нищо.... Пък може пак до Берлин или Париж да им се ходи, де да ги знам....![]()