tedkata_m
Well-Known Member
Не, не ме радва, но ако знаеш колко други неща още повече не ме радват. И пак ти повтарям: аз не съм за Украйна, просто осъждам действията на Путин. А ше гласувам за ГЕРБ, защото няма друга алтернатива.Само ти си мислиш, че зад безумните провокации на америка през ЕС стоят реални нации и народи. - ''целият свят е против Путин'' - колко си тъп. Целият свят не са лидерите-пионки на шепа подчинени на сащ държави.
Знам, че нямаш капацитет да го осмислиш, но хората с мозъчна дейност знаят какво стои зад масовото гласуване за крайно десни партии в цяла Европа. Това са партиите, които не осъждат Русия, затова, че най-накрая отговори на провокациите. Това са партии, които осъждат самоубийствените санкции и които НЕ искат страните им да продължат да бъдат членове на ЕС и НАТО.
Швеция - най-толерантната държава в Европа избра фашистко-ксенофобска партия, защото на шведите им писна да хранят бежанци, натрапени им от сащ и ЕС.
Днес (надявам се) ще го направи и Италия, а другата седмица и ние. През настоящата зима ще има лавинообразна смяна на режими в Европа. Това е мнение на специалисти, а не мое.
п.с. Относно Радев - шпагатите му не ни радват, естествено. Но това, че сме гласували за него в контекста на една политическа ситуация, не значи, че сме съгласни с него в контекста на друга.
Ти нали си тиквунист, тва радва ли те:
Виж файлът 25839
Макар че Светльо Витков яко ме изкефи в Панорама!